- 2 Eylül 2025
- 7
- 2
- 1
- Konu Sahibi mutlulukorada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağış yumurta ya da sperm. İşte hangi tarafın yoksa, başka birinin yumurta ya da spermi ile tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar.Merhaba donasyon ne demek
Bende düşünüyorum Baküyu araştırma yaptınız miMerhabalar
Bakü de donasyonla tüp bebek deneyen arkadaşlar varmı?
Yardımcı olurmusunuz![]()
Cicek selam baküye gideceğim bende karar cerdim hekim olarakta celal beye karsr kıldım.Bilginiz varsa bakü hakkında bilgi verir misiniz bende düşünüyorum
Ben Kıbrıs'ta denedim olmadı Bakü düşüyorumMerhabalar
Bakü de donasyonla tüp bebek deneyen arkadaşlar varmı?
Yardımcı olurmusunuz![]()
MerhabalarBen de Bakü düşünüyorum hangi merkez hangi doktor iyi acaba ? Benim yaş 43 yumurtam bitti Ocak ayı gibi düşünüyorum ama Kıbrıs British ya da Kolan düşünmüştüm Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
MerhabaBilginiz varsa bakü hakkında bilgi verir misiniz bende düşünüyorum
Lütfen özelden iletin Madem öyle ben de görüşeyim biz de Şubat gibi gideceğiz . Sizlerin yaşı kaçtı benimle aynı durum muydu? Umarım bana da kısmet olurMerhabalar
Bende Kıbrıs ı çok araştırmıştım ama içime sinmeyen şeyler vardı.Sonra buradan bi arkadaş bana Bakü den bahsetti Menekşe hanımın telefon numarasını verdi
iyiki orada karar vermişiz şuan hamileyim.Darısı sizin başınıza İnşaAllah
Bakü de Medical Park Plaza hastanesinde doktor Celaleddin bey ve Serdar bey var gerçekten işlerinde çok başarılı doktorlar.
Bana tavsiye eden arkadaş ta hamile hatta
eğer karar vermenizde etkili olacaksa Menekşe hanımın telf.nosunu yazarım size konuşunca kafanızda bişeyler netleşir bence