• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakü doğru şehir mi

Merhaba bende baküyü düşünüyorum. Gittiniz mi? 4 hekim var aklımda detaylı konuşabiliriz

Merhaba Hanımlar. Bende yumurta donasyonu için Bakü düşünüyorum. Size de resim gösterdiler mi donör için, birde kimlerle görüştünüz?

Ben de Bakü düşünüyorum hangi merkez hangi doktor iyi acaba ? Benim yaş 43 yumurtam bitti Ocak ayı gibi düşünüyorum ama Kıbrıs British ya da Kolan düşünmüştüm Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben de Bakü düşünüyorum hangi merkez hangi doktor iyi acaba ? Benim yaş 43 yumurtam bitti Ocak ayı gibi düşünüyorum ama Kıbrıs British ya da Kolan düşünmüştüm Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhabalar
Bende Kıbrıs ı çok araştırmıştım ama içime sinmeyen şeyler vardı.Sonra buradan bi arkadaş bana Bakü den bahsetti Menekşe hanımın telefon numarasını verdi
iyiki orada karar vermişiz şuan hamileyim.Darısı sizin başınıza İnşaAllah 🌸
Bakü de Medical Park Plaza hastanesinde doktor Celaleddin bey ve Serdar bey var gerçekten işlerinde çok başarılı doktorlar.
Bana tavsiye eden arkadaş ta hamile hatta
eğer karar vermenizde etkili olacaksa Menekşe hanımın telf.nosunu yazarım size konuşunca kafanızda bişeyler netleşir bence

Merhabalar
Bende Kıbrıs ı çok araştırmıştım ama içime sinmeyen şeyler vardı.Sonra buradan bi arkadaş bana Bakü den bahsetti Menekşe hanımın telefon numarasını verdi
iyiki orada karar vermişiz şuan hamileyim.Darısı sizin başınıza İnşaAllah 🌸
Bakü de Medical Park Plaza hastanesinde doktor Celaleddin bey ve Serdar bey var gerçekten işlerinde çok başarılı doktorlar.
Bana tavsiye eden arkadaş ta hamile hatta
eğer karar vermenizde etkili olacaksa Menekşe hanımın telf.nosunu yazarım size konuşunca kafanızda bişeyler netleşir bence
Lütfen özelden iletin Madem öyle ben de görüşeyim biz de Şubat gibi gideceğiz . Sizlerin yaşı kaçtı benimle aynı durum muydu? Umarım bana da kısmet olur

Back
X