Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baküde ? Önder TulumbacıHerkese merhabaArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var Baküde yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor tavsiye edermisiniz.Şimdiden herkese teşekkür ederim
Önder tulumbacı var ordaBakü yumurta donasyonu için bende araştırma yapıyorum birşey bulursam paylaşırım
Hangi hastanede olduğunu biliyor musunuzÖnder tulumbacı var orda
Hayr ama google yazınca ismini çıkar akrabamız yapdı oğlu olduHangi hastanede olduğunu biliyor musunuz
Merhaba bende baküde medikal plaza menekşe hanımla konuşmaya başladım konuşmalarımız olumlu şimdilikHerkese merhabaArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var Baküde yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor tavsiye edermisiniz.Şimdiden herkese teşekkür ederim
Bakü medikal Park hastanesi bende orayla gorusuyorum suanHangi hastanede olduğunu biliyor musunuz
Merhabalar baküde medikal Park hastenesi ile bende görüsme icerisindeyimHerkese merhabaArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var Baküde yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor tavsiye edermisiniz.Şimdiden herkese teşekkür ederim
Merhaba hiç görüşme yaptinizmi bakudeki hastanelerle bende donasyon düşünüyoruz ama Kıbrıs çok pahalı bilgi verirmisinHerkese merhabaArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var Baküde yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor tavsiye edermisiniz.Şimdiden herkese teşekkür ederim
Merhaba araştırma yaptinizmiBakü yumurta donasyonu için bende araştırma yapıyorum birşey bulursam paylaşırım