Canım benim

Allah tamamına erdirsin. İnşallah düğününde çok güzel geçer.
sENİNde düğünün haziranda olucak demek benim gibi. Şimdi sana zaman geçmiyomuş gibi gelicek bi süre.
Mart geldimi zaman öyle bi hızlı geçmeye başlıcak ki sen bile anlamıcaksın. Benim öyle olmuştu.
Evet eksik hiç bitmez. Evlenince bile bişiler çıkıyo ufak tefek alıyosun.
Evlilik şimdi çok güzel. Cicim aylarındayız daha :)) Ama büyük sorumluluk canım.
Hem çalışıp hemde ev sorumluluğu birden fazla gelir belki ama zamanla o bile zevke dönüşebilir :)
Yemek yapmayı bilmiyosan şimdiden evde pratik yapıp alış canım :) En büyük tavsiyem o :)
Ben pek bilmiyodum, okuldu işti derken annem yapardı yemekleri. Yeni yeni öğreniyorum.
Çeyizle ilgili de aklıma gelenleri söylim ; eğer evlendikten sonra çalışmaya devam ediceksen
yatak örtüsüne çok para verme ikinciyide alma, bide perdelerini aldıktan sonra al. Yatak odanla uyumlu olur.
Çalıştığın için zaten herzaman sermiyosun.
Nevresim takımları, pike takımları en çok kullandığım çeyiz eşyam canım.
Her hafta değişik değişik mis gibi seriyorum. Eşiminde çok hoşuna gidiyor.
Havlularda çok kullanılıyor. Ama dantelliler zor oluyor onları kullanmıyorum

Birsürü dantelsiz güzel havlular var :)
Yatak odanı henüz almadıysan bazalı olsun canım. Birsürü şeyi toparlıyor.
Ondan sonracığıma perdelerinide almamışındır büyük ihtimal. Onları alırkende perdeciyle konuş,
Yıkanınca ütü istemeyen perdelerden seç VE yıkanınca kendini salmayanlardan. Bu perde bence en önemli şeylerden biri.
Küçük tavalar tencereler çok işe yarıyor. Küçük saklama kaplarıda. Kalan yemeklerini koymak için.
Canım aklıma bunlar geldi ilk etapta. Senin soruların olursa herzaman sorabilirsin. Konuşalım :)