Bal çörek otu tarçın lütfen cevap yazın çoook önemli.:(

MinaJ_38

Her Aşk öLümü Tadacak..
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
125
0
26
Kayseri
Merhabalar arkadaslar benim sizlere önemli bir sorum olcak benim bi ablamın çocugu olmuyor 4.seneye döndü ewlilikleri tedavi gördü kaçkere olmadı yumurtalıgında sorun warms ama iğne ilaçla geçer dedi doktor size sorum bu karşımla sizce hamile kalabilirmi yada kalanınız varmı böle bi durum yaşayıpta cevap verirseniz inanın cok sevinirm

bende yeni deneyeceğim bu yöntemi bilen varsa bende merak ediyorum cevabınızı.

Son düzenleme:

bana ve bırkac arkadaşımıza rabbım vesıle ettı ama bılemyız caanım rabbım bılır ınsalla onunda vesılesı olur

bana ve bırkac arkadaşımıza rabbım vesıle ettı ama bılemyız caanım rabbım bılır ınsalla onunda vesılesı olur

bunu duydum bi kac kişiden etkilidr weya etkili değildir diye sordm ama yapan yok sanırım.. inşallah olur cok kotu bi durum allah kimselern basına wermesn amin

Selam canım bende burda coook seyler ögrendim ve denedim allahın izniyle tüp bebegin haricinde normal yolla hamile kalamazsın dediler tüp bebege gittim ay allahımın izniyle hamile kaldım.
Yaptıgım kütü yazıyorum benimde yumurtalıgımda sorun vardı verdigim kür yumurta kalitesini ve yumurtlamayı arttırıyor
1.aslan pencesi bunu hergün demleyip yatmadan ılıdıktan sonra içicek
2. Bal çörek otu tarcın sabahları kahvaltıan sonra bir tatlı kaşıgı alıcak
3.arı sütü bal polen özellikle iyi bir yerden hakiki polen alıp bu karışımın üstüne döküp alıcak
4.yumurta takibi yapıcak internetten laboquick marka aldım ben adet gününden itibaren 13 gün başladım yapmaya yumurtlamayı takip edicek
5.eşiyle beraber olmadan önce eşe şekersiz sütsüz nescafe ve beraber olduktan sonra sagına yatıcak

hayırlısı ile inş rabbim şifasını verir

merhabalar Allah dileyen herkese evlat tadından taddırsın inşallah kürünüzü bende deneyecem inşallah da bu nescafeyi bende Türkkahvesi duymuştum kafam karıştı

merhabalar Allah dileyen herkese evlat tadından taddırsın inşallah kürünüzü bende deneyecem inşallah da bu nescafeyi bende Türkkahvesi duymuştum kafam karıştı

amin canım inş.hayır nescafe canım.benim fsh 36 idi artık gerisini siz düşünün herşeyde bir hayır vardır allahım tez vakitte kucagına almaya nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…