Çörek otu-bal-tarcin, lütfen bakin

Çörekotunı toz şekilde bulabiliyorsanız öyle alın

Evet bitkisel şeyleri önermiyorum aslında büyüklerimiz de bu şekilde söylüyor tavsiye etmiyorum
Aynen cok haklisiniz sadece adam akilli beslenip paketli gida yememeyi basarsak bunlara gerek kalmiycakta ulkede hersey hormon zararli sekilde sebzeleri bile dogal yiyemiyoruzki

Aynen cok haklisiniz sadece adam akilli beslenip paketli gida yememeyi basarsak bunlara gerek kalmiycakta ulkede hersey hormon zararli sekilde sebzeleri bile dogal yiyemiyoruzki
Öyle tabii ki canım yani ben sadece folik asit ve demir takviyesi kullanıyorum onun dışında ek bir şey kullanmıyorum ekmeği bıraktım tam tahıllı yiyorum tatlıyı azalttım çikolatayı falan bıraktım bol bol su içiyorum ve yeşillik yemeye gayret ediyorum senin regli tarihin ne zaman

Ben yapamadım ya her başladığımda bu küre, 2. Gün baş ağrım oldu herhalde yaramıyor diye devam etmedim, ama ben hastalık hastasıyım her şeye takıntı yapıyorum ondandır :) faydası tamamen kişiye göre kişinin durumuna göre değişiyor zannedersem.
Evet her kürün etki alanı farklı. Ama insan belki işe yarar diye olmadık şeyler yapıyor 😊 İnşallah hiç küre gerek kalmadan hamile kalırız sağlıklı bebekler dünyaya getiririz hepimiz. 😇

Selam arkadaşlar bugün regln 2.gunu çörek otu bal tarcina başlayacağım fakat bir türlü corek otu bulamadım yakın marketlerde mecbur eşim gelince uzaktakine gitmemiz lazım. Gece başlasam veya 3.gun bir sorun olur mu? Bilgisi olan yazsın lütfen
Aleykum selam. Ben regl bitimi yaptım. Ama çörek otunu blenderdan geçirdim. Aç karnına bir kaşık yedim. Gebe kalamadim. Ama çikolata kisti vardı. Kullandığım ay gitti.

Evet, ben de bunu yazacaktım. Yumurtlama olduktan sonra çörekotunu bırakmak gerekiyormuş. Rahimde kasılmalara sebep olabiliyormuş, ben de bu tür kürleri araştırıp uygulayan biri olarak uyarmak istedim.
Ben yumurtlama olana kadar her gece yatmadan bir kaşık çörek otu yuttum, yumurtlama olduktan sonra aslan pençesi ve Meryem Ana otuna başladım.
Umarım faydalı olur, deneyen herkese ve bana şifası olur.
Regle 5 gün var, bakalım bekliyorum.
Merhabalar son durumunuz nedir acaba merak ettim. Ben de çörek otu bal tarçın kürünü uyguluyorum. Adetin 4. Günü başlayabildim 9. günü yani dün akşam ovulasyonda pik gördüm. Toplamda 6 gün uygulamış oldum. Şimdi bırakmalı mıyım kürü?
Bu arada gerçekten yumurtlama konusunda kür çok etkili ben ovulasyonda 4 aydır ilk kez pik gördüm hamile kalmış gibi mutlu oldum ya.🥲

Aleykum selam. Ben regl bitimi yaptım. Ama çörek otunu blenderdan geçirdim. Aç karnına bir kaşık yedim. Gebe kalamadim. Ama çikolata kisti vardı. Kullandığım ay gitti.
Canım çikolata kistin kaç cmydi bende de var 6.5 cm 2 gündür bu karışımı yiyorum hamile kalmak için çikolata kistine faydası olduğunu bilmiyordum o kadar mutlu oldum ki kaybolmasa bile küçülmesi için belki bana bir umut olur gebe kalmamı zorlaştırdı bayağı🥹🥹

Canım çikolata kistin kaç cmydi bende de var 6.5 cm 2 gündür bu karışımı yiyorum hamile kalmak için çikolata kistine faydası olduğunu bilmiyordum o kadar mutlu oldum ki kaybolmasa bile küçülmesi için belki bana bir umut olur gebe kalmamı zorlaştırdı bayağı🥹🥹
Bilmiyorum. Ben klomenle yumurta büyütürken doktor ovitrellenin süresini geçirdi. Yumurta catlamayip kiste dönüştü. Sonra o kist 2-3 ay boyunca gitmeyince doktor çikolata kisti dedi. Ben aslında bu kürü yumurta buyutmek için yapıyordum. Ama tesadüf mü ona mı faydası oldu bilmiyorum kullandığım ay gitti.

Evet, ben de bunu yazacaktım. Yumurtlama olduktan sonra çörekotunu bırakmak gerekiyormuş. Rahimde kasılmalara sebep olabiliyormuş, ben de bu tür kürleri araştırıp uygulayan biri olarak uyarmak istedim.
Ben yumurtlama olana kadar her gece yatmadan bir kaşık çörek otu yuttum, yumurtlama olduktan sonra aslan pençesi ve Meryem Ana otuna başladım.
Umarım faydalı olur, deneyen herkese ve bana şifası olur.
Regle 5 gün var, bakalım bekliyorum.
Merhabalar Meryem ana otu işe yaradı mı acaba ?

Merhabalar Meryem ana otu işe yaradı mı acaba ?
Yani, özellikle Meryem Ana otu mu faydalı oldu bilemem ama yanında yumurta kalitesini artırmak için takviyeler de kullandım ama ben bu konuya yorum yaptıktan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.
Şu an 8 aylık hamileyim.
Darısı tüm isteyenlere inşallah, sağlıkla, hayırlısıyla.

Yani, özellikle Meryem Ana otu mu faydalı oldu bilemem ama yanında yumurta kalitesini artırmak için takviyeler de kullandım ama ben bu konuya yorum yaptıktan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.
Şu an 8 aylık hamileyim.
Maşallahhhhhh sağlıkla gelsin bebişşşşşşş 🐣
Ben de Meryem ana otunu çok duydum kullanmaya başladım şifa olur inşallah

Maşallahhhhhh sağlıkla gelsin bebişşşşşşş 🐣
Ben de Meryem ana otunu çok duydum kullanmaya başladım şifa olur inşallah
Teşekkür ederim, sağlıkla en yakın zamanda size de nasip olsun inşallah.

Şu an 8 aylık hamileyim.
Merhaba neler kullandınız? Herhangi Bir probleminiz var mıydı ?

Back
X