Bal çörekotu tarçın karışım ve tuhaf ağrı

Vala bende yaptim hemde sogan kuruyle ayni anda uygulamistim ama bende agri hatirlamiyorum hic
Slm canim tam olarak hangi kürleri uyguladin. Ablam ikinci cocuk içinn uğraşıyor çatlatma ignesi aşılama vs denendi ama sonuc negatif maalesef belki bunlar işe yarar. Tam olarak ne yaptığını ve nasil uyguladigini yazar mısın sana zahmet

valla kızlar daha hiç bir kür uygulamadım ve uygulayamayacağım sanırım tam karar veriyorum sonra korkup vazgeçiyorum

Slm canim tam olarak hangi kürleri uyguladin. Ablam ikinci cocuk içinn uğraşıyor çatlatma ignesi aşılama vs denendi ama sonuc negatif maalesef belki bunlar işe yarar. Tam olarak ne yaptığını ve nasil uyguladigini yazar mısın sana zahmet
Ben adetimin 5. Gunu bal tarcin corekotu yemege basladim yatmadan 2 tatli kasigi yiyordum.

Adetim bittikten 2 gun sonra da sogan kurune basladim 15 gun onu yaptim.

Bal tarcin corekotu kuru:

12 tatli kasigi ogutulmus corekotu
12 yemek kasigi bal
10 cay kasigi tarcin

Karistirip her gun bir yemek kasigi 12 gun boyunca yenilecek

Sogan kuru:
1,5 su bardagi icme suyuna kabugunsoyulmud dorde bolunmus bir adet sogan koyularak 5 dk kapagi kapali kaynatilacak. Suzulup sicaga yakin ilik olarak sabah aksam ac karnina icilecek. Her defasinda taze taze hazirlanacak

Ben adetimin 5. Gunu bal tarcin corekotu yemege basladim yatmadan 2 tatli kasigi yiyordum.

Adetim bittikten 2 gun sonra da sogan kurune basladim 15 gun onu yaptim.

Bal tarcin corekotu kuru:

12 tatli kasigi ogutulmus corekotu
12 yemek kasigi bal
10 cay kasigi tarcin

Karistirip her gun bir yemek kasigi 12 gun boyunca yenilecek

Sogan kuru:
1,5 su bardagi icme suyuna kabugunsoyulmud dorde bolunmus bir adet sogan koyularak 5 dk kapagi kapali kaynatilacak. Suzulup sicaga yakin ilik olarak sabah aksam ac karnina icilecek. Her defasinda taze taze hazirlanacak
Cok sagol canım.. İnşaAllah işe yarar Allah razi olsun

Selam kızlarrr

Dün yani adetimin 2.günü bal çörekotu ve tartın kürünü yapmaya başladım. Sabahları aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum. Dün akşam karnımın alt kısmında şiddetli bir ağrı oluştu daha önce regl zamanımda hiç böyle bir ağrım olmamıştı. Bu sabahta yedim kürden ve şuan yine ağrıyor. gülünce elimle bastırınca çok ağrıyor özellikle. Kürle alakası olabilir mi ?

Merhaba! Bende bu kürü uyguladım bugün 9. Gün adetimin 2. Günü başladım ve adetimi kesti benim daha sonra günde bi tarlı kaşığı yemeye başladım bugün 9. Gün ve sağ kasığımda acayip bi ağrı var sizde bi sorun olmuşmuydu kist yapmasından korkuyorum dr a mı gitsem

Mrb bende bu kürü uyguladım ama 9. gün kasığımda fazla ağrı olunca bıraktım bugün adetimin 15. Günü ve kasığım patlayacak gibi ağrıyo sizde kist yapmış mıydı kist olabilir mi Dykdyk Dykdyk

Back
X