Hamilelelik planlayanlar bitkisel olarak neler yaptınız ?

perdesizev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
22
7
1
32
Merhaba şuan reglimin 1. Günü bu ay tüm tuşlara basıp herşeyi denemek istiyorum. Şuan için çörekotu bal tarçın kürünü duydum bunu yapıcam. Başka hamile kalmak için neler yapılır ? Ne zaman yapılır ? Tarifler nelerdir ? Haydi hep beraber başlayıp hep beraber birbirimize kürler verelim belki biri umut olur. Aa birde soğan kürü yapıcam ama ne zaman başlanıyor o bilgisi olan var mı ? Sizler hamile kalırken neler yaptınız ?

Merhaba şuan reglimin 1. Günü bu ay tüm tuşlara basıp herşeyi denemek istiyorum. Şuan için çörekotu bal tarçın kürünü duydum bunu yapıcam. Başka hamile kalmak için neler yapılır ? Ne zaman yapılır ? Tarifler nelerdir ? Haydi hep beraber başlayıp hep beraber birbirimize kürler verelim belki biri umut olur. Aa birde soğan kürü yapıcam ama ne zaman başlanıyor o bilgisi olan var mı ? Sizler hamile kalırken neler yaptınız ?
iyi de herkes ihtiyacı olanı yapıyor normalde. öyle rastgele yapılır mı bilemedim. ben mesela fsh değerim yüksek yumurtlama da olmuyor diye çakşır otu kökü kaynatıp içtim birkaç gün eşiminde ileri hareketi düşüktü sonra düzeldik ikimiz de. bir sene gebelik olmamıştı kullandığımız ay ilk pozitifi gördüm ama kimyasal gebelikmiş. sonrasında gebe kalmaya başladım. bir ayın da 15 günü yumurtalık kistlerim vardı diye soğan kürü kullandım. o da o ay kistleri temizlemişti gerçekten. doğum kontrol hapı da kullandım beraberinde doktor önerisi ile. şuanda hamileyim ondan sonraki ay tuttu. yani varsa bi probleminiz ona göre kullanmanızı tavsiye ederim bu kürleri. örneğin soğan kürü kistlere faydalı ama gereksiz kullanımda prolaktin değerini yükseltiyormuş. yani süt hormonunu. bu sefer o yüksek diye gebe kalamıyorsunuz ve düşürmek için ilaç kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

O zman sorunlara göre yazalım 🤣 açıkcası bende ve eşimde hiç bir sorun yok 1 sonraki reglide aşılama yaptıracağız son çare diyip tüm tuşlara basıcam mecbur. Yaşım 32 . 3 defa düşük yaşadım 4 yıl önce . Ondan sonrada hamile kalamadım. Soğan kürünü hamile kalmak için yapılıyor diye biliyorum onu yapıcam bu ay kesin. Yarından itibarende çörekotu bal tarçın yapıcam. Başka neler yapılır ki diye. En azından tüm bilgiler toplanır. İhtiyacı olan ihtiyacını yapar

Canım eşin keçi boynuzu pekmezi yesin sabah akşam hatta suyunu da kaynat içsin sperm kalitesini sayısını çok arttırıyor.
İkiniz de arı ürünleri tüketebilirsiniz mesela bala propolis, arı ekmeği, polen karıştırıp yiyin açken. Sen kesinlikle ayaklarını topukların ve bileklerin dahil çörekotu yağıyla ov masaj yap, rahim sıcaklığını arttır.
Tavuk ve paketli gıdalar yemeyi bırakın. Fazla şeker ve un tüketmeyin.
Bir de eğer isterseniz hayırla sağlıkla evlat sahibi olmak niyetiyle tövbe edip sadaka verin, çok faydası olacağını düşünüyorum inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder.

Canım eşin keçi boynuzu pekmezi yesin sabah akşam hatta suyunu da kaynat içsin sperm kalitesini sayısını çok arttırıyor.
İkiniz de arı ürünleri tüketebilirsiniz mesela bala propolis, arı ekmeği, polen karıştırıp yiyin açken. Sen kesinlikle ayaklarını topukların ve bileklerin dahil çörekotu yağıyla ov masaj yap, rahim sıcaklığını arttır.
Tavuk ve paketli gıdalar yemeyi bırakın. Fazla şeker ve un tüketmeyin.
Bir de eğer isterseniz hayırla sağlıkla evlat sahibi olmak niyetiyle tövbe edip sadaka verin, çok faydası olacağını düşünüyorum inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder.
Çook teşekkür ederim 🤩 bu arı ekmeğini ilk defa duydum. propolis polen nasıl yapıyoruz var mı bi oranı falan

Back
X