bal-çörekotu-tarçın

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
316
Ankara
aynı içerikte konu var fakat oraya yazdığım mesaja bi türlü yanıt alamadım. gözdenmi kaçıyor yoksa dikkatemi alınmıyor??
bu karışımı deneyen ve gebe kalan arkadaşlar. illa adet günümü başlanması gerekiyor. şuan regli değilim şimdiden başlasam nolur? ayrıca bu bal ne balı. kimi yerde kestane diyor kimi yerde normal çiçek balı??

Cnm bu ay denedim.dün bitti.adetin 2. günü başayıp 12. günü bitecek dye okudum genelde. ben henüz hamile değilim.
genelde 2. günü başlanır diye okudum çünkü yumurtanın olgunlaşması 3.günmüş.o seçilmeden başlanması gerekiyormuş.yumurtlama döneminden sonra kesinlikle kullanmaman gerekiyor.:20: ama 5.günü başlayıp hamile kalan da var.dediğim gibi önemli olan yumurtlama gününden sonra kullanmaman:34:
Kestane balıyla yapılması tavsiye ediliyor.gerçek bal varsa sende onunla uygula.şeker balı olmasın yani:)ben evdeki normal balla yaptım ama dedğim gibi henüz hamile değilim.sana kesin şeyler söyleyemiyorum o yüzden.
Şu da bir gerçek ki bunlar hamile kalmada sadece sebep.Rabbim isterse verecek:5:
Umarım bunu deneyen tecrübeliler sana yardımcı olur.
sadece şu uyarıyı sana kopyalıyorum.( alıntı)
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Balın kaliteli olması daha fazla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.

teşekkürler umutluay. adetin 2. günü ise ay 14-17 gün daha beklemem lazım :44: gerçi inşallah regli olmam.
bende öyle düşünüyorum Rabbim kısmet ederse bunlar hep vesile olacak. yinede boş duramıyoruz işte.

teşekkürler umutluay. adetin 2. günü ise ay 14-17 gün daha beklemem lazım :44: gerçi inşallah regli olmam.
bende öyle düşünüyorum Rabbim kısmet ederse bunlar hep vesile olacak. yinede boş duramıyoruz işte.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
inşallah regli olmazsın. inşallah bebeğin yoldadır.ama anladığım kadarıyla şu an yumurtlama günlerindesin.çok iyi değerlendir :1::1::1:
ve yumurtlama günün başladığı için çörekotu karışımına şimdi başlama.:20:

kizlar bunu googleden buldum

10-Doğum Kontrolü

Tarçın aynı zamanda bir doğal doğum kontrol aracıdır.Doğumdan sonra düzenli olarak kullanılması adeti geciktirir ve gebeliği
önler.

kizlar bunu googleden buldum

10-Doğum Kontrolü

Tarçın aynı zamanda bir doğal doğum kontrol aracıdır.Doğumdan sonra düzenli olarak kullanılması adeti geciktirir ve gebeliği
önler.

evet cnm onu ben de okumuştum. mesela hamilelerde kullanmamalıymış.ama hamile kalmak için kullanılmalıymı.ayrıca cinsel gücü de arttırıcı özelliği varmış.azı karar çoğu zarar ya da zaman mı önemli acaba bilemedim:26:

Merhaba arkadaşlar,

Siteyi sürekli takip ediyorum ancak yeni üye oldum. 2 ay önce bebek çalışmalarına başladık.2.ay ki denememizde bende bir heyecanla çörekotu-bal-tarçın karışımını denedim. Reglimin 2. günü başlayıp 10.güne kadar içtim.Regl olamayınca heyecanlanıp doktora gittim ancak şu anda 5 cm lik bir kistim var ve regl olamıyorum. Doktorum Tarlusal adında bir ilaç verdi regl olabilmem için. Umarım en kısa zamanda regl olur ve bu kisti atarım.
Sizlere tavsiyem regl dönemleriniz düzenli ise lütfen bu tip denemeler yaparak bünyenizi yıpratmayın..Ben reglim düzenli olmasına rağmen yaptım ve çok pişmanım. Sabırlı olmak en iyisi sanırım.

Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder umarım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Siteyi sürekli takip ediyorum ancak yeni üye oldum. 2 ay önce bebek çalışmalarına başladık.2.ay ki denememizde bende bir heyecanla çörekotu-bal-tarçın karışımını denedim. Reglimin 2. günü başlayıp 10.güne kadar içtim.Regl olamayınca heyecanlanıp doktora gittim ancak şu anda 5 cm lik bir kistim var ve regl olamıyorum. Doktorum Tarlusal adında bir ilaç verdi regl olabilmem için. Umarım en kısa zamanda regl olur ve bu kisti atarım.
Sizlere tavsiyem regl dönemleriniz düzenli ise lütfen bu tip denemeler yaparak bünyenizi yıpratmayın..Ben reglim düzenli olmasına rağmen yaptım ve çok pişmanım. Sabırlı olmak en iyisi sanırım.

Amin cnm:16:inşallah bir an önce iyileşirsin.
ama senin ki kötü bir örnek oldu şimdi.:26::26: benimde düzenliydi ve bu ay kullandım ben de bu karışımı.23 ü batım. bakalım gelişmeleri ben de yazarım buraya.umarım bir sorun olmaz bende de:5:

Merhaba arkadaşlar,

geçmiş olsun canım..bende dün başladım.benimde adetim düzenliydi :26: bakalım nolcak
bu ay deneyimde sanırım devam edemicem. çörek otunu çiyneyince ağzımdaki tat çok kötü oluyor

Merhaba arkadaşlar,

bu karışımı denemedim ama
geçen ay incir kürü yapmıştım,
hem adetim beklenenden önce geldi hemde kistim oldu o ay hayatımda ilk defa,
neyseki adetle attım sonra..
ilk kez başıma gelmişti bi daha tövbe ettim böyle şeyler yiyip içmemeye
bnmde adetlerim de düzenlidir çünkü pek şaşmaz...

Back
X