Bal-çörekotu-tarçın.

Masalll92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.415
2.147
63
Kızlar ben bal çörekotu tarçın kürünü denemek istiyorum. Bugün adetimin 4.günü. nezaman başlasam doğru olur ve nasıl kullanmam gerekiyor. Bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı?
Ve de bu kürle hamile kalan varmı? :)

Rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. :)

Canım bi kaç sayfa önce bende bu konuyla ilgili başlık açmıştım. Araştırdığım kadarıyla adetin 2. Günü başlanıyor ve 12 gün boyunca devam ediliyor. Bende ilk kez bu ay deniyorum. Bugün dördüncü günüm umarım bi faydasını görürüm. Kullanıp memnun kalan çok varmış. Tarif için yardımcı olurum :kahve:

Canım bi kaç sayfa önce bende bu konuyla ilgili başlık açmıştım. Araştırdığım kadarıyla adetin 2. Günü başlanıyor ve 12 gün boyunca devam ediliyor. Bende ilk kez bu ay deniyorum. Bugün dördüncü günüm umarım bi faydasını görürüm. Kullanıp memnun kalan çok varmış. Tarif için yardımcı olurum :kahve:

Canım inşallah faydasını görürsün. Evet tarifini verirsen çok sevinirim.

12 tatlı kaşığı Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Karışım bı şekilde canım bazıları sabah akşam birer çay kaşığı yiyor ama fazlasıda kist yapıyormuş. Bu sebepten ben sabah aç karna bir tatlı kaşığı yiyorum sadece.

Ben de denedim. Tarifi yukardaki arkadaşın tarif ettiği gibi aynı. İkinci gün başladım 12 gün kullandım. Sabah akşam tahta çay kasigiyla yedim ben. Organik bal taze çekilmiş corekotu ve tarçın kullandım. Beraberinde incir de yedim kuru incir. Ama hala hamile değilim. Bir etki yaptığını düşünmüyorum.. İnsallah sende olumlu etki eder.

12 tatlı kaşığı Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Karışım bı şekilde canım bazıları sabah akşam birer çay kaşığı yiyor ama fazlasıda kist yapıyormuş. Bu sebepten ben sabah aç karna bir tatlı kaşığı yiyorum sadece.

Çok sağol canım . Bende günde 1 kere yerim sadece.

Ben de denedim. Tarifi yukardaki arkadaşın tarif ettiği gibi aynı. İkinci gün başladım 12 gün kullandım. Sabah akşam tahta çay kasigiyla yedim ben. Organik bal taze çekilmiş corekotu ve tarçın kullandım. Beraberinde incir de yedim kuru incir. Ama hala hamile değilim. Bir etki yaptığını düşünmüyorum.. İnsallah sende olumlu etki eder.

İnşallah Rabbim bizi daha fazla bekketmez ve hayırlısıyla bizde anne oluruz canım. Nezamandır istiyorsun canım?
Buarada seninle dua arkadaşıyız :)

Kızlar bugün adetimin 4.günü yarın başlasam olurmu acaba ,, ?? Şansa evde tarçın yok.

Moral bozmak istemiyorum, herkeste aynı etkiyi yapacak diye birşey de yok. Fakat ben bu kürü yaptım ve bu ay 6 olan fsh değerim 9 küsur çıktı. Oysa daha 2 ay önce baktırmıştım. Alakası yoktur belki de tesadüftür bilmiyorum ama bende durum bu

Moral bozmak istemiyorum, herkeste aynı etkiyi yapacak diye birşey de yok. Fakat ben bu kürü yaptım ve bu ay 6 olan fsh değerim 9 küsur çıktı. Oysa daha 2 ay önce baktırmıştım. Alakası yoktur belki de tesadüftür bilmiyorum ama bende durum bu

Anladım canım.
Çok tavsiye eden oluyor da bende deneyip bi göreyim ne oluyor dedim. Herşeyin hayırlısı.

İnşallah Rabbim bizi daha fazla bekketmez ve hayırlısıyla bizde anne oluruz canım. Nezamandır istiyorsun canım?
Buarada seninle dua arkadaşıyız :)
İnsallah canım. İnsallah. 4 seneyi geçti çeşitli tıbbi ve alternatif tedavileri denedim ama malesef . Zamanının gelmesini bekliyorum artık. Pcos luyum ben biraz zor Ama tabi Rabbimin emrinde . Hayırlısıyla nasip eder inşallah. Evet canım :) Allahım kabul eder inşallah dualarimizi

Anladım canım.
Çok tavsiye eden oluyor da bende deneyip bi göreyim ne oluyor dedim. Herşeyin hayırlısı.
Aynen bunu denedim hamile kaldım diyen o kadar çok olmuş ki ben de o yüzden denedim. Çok da umutluydum ama hüsran oldu benim için

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. buradaki birçok şey her zaman birinci yardımcım oldu :) öncelikle herkese şimdiden teşekkürler.

Sizinle paylaşmak istediğim ve öğrenmek istediğim şu.
Ben 1.5 yıllık evliyim ve biz bebek sahibi olmak istiyoruz. Doktor tedavilerine başladık. Doktorum bana ilk ultrosonla baktı ve klomen verdi 5 gün kullandım daha sonra ki kontrolümde glifor verdi şeker düenleyiciymiş sanırım şeker hastası değilim ama biraz kilom var boy 1.50 kilo 68. bugün yine kontrolüm vardı sağ taraftaki yumurtanın büyüklüğü 16 mm ye ulaşmış sol tarafta fazla ir gelişme göremedi ve cuma günü tekrar kontrol istedi. ben de sitede gezinirken bu konuyu gördüm. bu kürü bende kullanmak istiyorum fakat doğru zaman ne zaman bilmiyorum bazıları adetini beklerken bazıları farklı kullanmış rica etsem aydınlatır mısınız ? hangi dozda ve ne zaman kullanmaya başlamalıyım ? şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkürler.:KK200::KK46:

Kızlar ben bal çörekotu tarçın kürünü denemek istiyorum. Bugün adetimin 4.günü. nezaman başlasam doğru olur ve nasıl kullanmam gerekiyor. Bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı?
Ve de bu kürle hamile kalan varmı? :)

Rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. :)
Canim hamilesin galiba allah kavuştursun.peki kür ise yaradimi bende yapmak istiyorum bu ay ama tereddutluyum

Canim hamilesin galiba allah kavuştursun.peki kür ise yaradimi bende yapmak istiyorum bu ay ama tereddutluyum

Evet canım hamileyim. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versin. Canım ben sadece 3-4 gün kullanmıştım ama pekte yararını görmemiştim. Tamda özel doktora gidip tedaviye başlicaktım , hatta kan felan vermiştim ve adet olduğumda muayene gidecektim ama adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. O ay da zaten tedavisiz olmuyor diyerek fazla da kafaya takmamıştım. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.

Evet canım hamileyim. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versin. Canım ben sadece 3-4 gün kullanmıştım ama pekte yararını görmemiştim. Tamda özel doktora gidip tedaviye başlicaktım , hatta kan felan vermiştim ve adet olduğumda muayene gidecektim ama adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. O ay da zaten tedavisiz olmuyor diyerek fazla da kafaya takmamıştım. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.
Sağol canım allah razı olsun.benimde bu 4 ay denemem inşllah rabbim çok nasip eder.
Rabbim sanada evladını bağışlasın,kötü gününü göstermesin

Back
X