A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 11 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #1 - BAL PETEĞİ Kenar ilmekten sonra 2 ilmek sağ şiş yardımı ile sağa doğru çaprazlanır. Çaprazlanan ilmekler sol şişe alınıp düz örülür. Yanındaki 2 ilmek bu kez sol şiş yardımı ile sola doğru çaprazlanır. Sol şişe alınıp düz örülür Modelin arka sıraları ters örgü ile örülür. İkinci ve daha sonraki sıralarda , birinci sırada sağa çaprazlanan ilmekler sola, Sola çaprazlanan ilmekler sağa çaprazlanıp örülerek petekler oluşturulur. Modelin bitmiş hali. ]NAKO'dan alıntıdır Son düzenleme: 13 Ocak 2009
- BAL PETEĞİ Kenar ilmekten sonra 2 ilmek sağ şiş yardımı ile sağa doğru çaprazlanır. Çaprazlanan ilmekler sol şişe alınıp düz örülür. Yanındaki 2 ilmek bu kez sol şiş yardımı ile sola doğru çaprazlanır. Sol şişe alınıp düz örülür Modelin arka sıraları ters örgü ile örülür. İkinci ve daha sonraki sıralarda , birinci sırada sağa çaprazlanan ilmekler sola, Sola çaprazlanan ilmekler sağa çaprazlanıp örülerek petekler oluşturulur. Modelin bitmiş hali. ]NAKO'dan alıntıdır
unbendable Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 303 1 116 Bursa 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #2 ben resimleri görmeiyorum ama sanırım şu linkteki anlatım dan bahsediyorsunuz NAKO başka göremeyen arkadaşlar için linki yapıştırdım paylaşımın için sağol çok hoş örnek
ben resimleri görmeiyorum ama sanırım şu linkteki anlatım dan bahsediyorsunuz NAKO başka göremeyen arkadaşlar için linki yapıştırdım paylaşımın için sağol çok hoş örnek
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #3 unbendable .!.: ben resimleri görmeiyorum ama sanırım şu linkteki anlatım dan bahsediyorsunuz NAKO başka göremeyen arkadaşlar için linki yapıştırdım paylaşımın için sağol çok hoş örnek Genişletmek için tıkla... Evet dün eklediğim resimlerin hiç biri görünmüyor,site ile alakalı bir sorunmu bilmiyorum ama resimleri tekrar yüklemeye çalışacağım. Teşekkür ediyorum
unbendable .!.: ben resimleri görmeiyorum ama sanırım şu linkteki anlatım dan bahsediyorsunuz NAKO başka göremeyen arkadaşlar için linki yapıştırdım paylaşımın için sağol çok hoş örnek Genişletmek için tıkla... Evet dün eklediğim resimlerin hiç biri görünmüyor,site ile alakalı bir sorunmu bilmiyorum ama resimleri tekrar yüklemeye çalışacağım. Teşekkür ediyorum
candy38 Seize the day Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 1.060 2 116 55 Almanya 12 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #4 sağol tatlım bu örneğin adını bilmediğim için nette de bulamamıştım.çok işime yaradı:))
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 13 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #5 candy38 .!.: sağol tatlım bu örneğin adını bilmediğim için nette de bulamamıştım.çok işime yaradı:)) Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm:Resimleri yeniden düzenledim baya bir yordu beni ama bitirdim:lepi:
candy38 .!.: sağol tatlım bu örneğin adını bilmediğim için nette de bulamamıştım.çok işime yaradı:)) Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm:Resimleri yeniden düzenledim baya bir yordu beni ama bitirdim:lepi:
P PINAAR_HAYAL Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 132 2 96 42 İçel Mersin 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #6 ben beğendim gerçekten
funda72 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 4.470 6 116 52 Muğla 6 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #7 süper yaa sağol canım.bende bu modeli yapmak istiyordum.becerememiştim bi türlü
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.100 30.979 1.123 61 Konya 3 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Adivar #8