• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ay inşallah bize de haber ver bol bol ben de yumurtlama dönemindeyim şuan hiç bir şey hissetmiyorum kasık ağrısı biraz var ama kiste bağlıyorum onu bekleyip göreceğiz
ay kızlar ovülasyon testine sat'tan sonra 12. günde falan başladım, 6-7 gün hep negatifti ama sonra fark ettim ki sabah yapmamak gerekiyormuş.. dünyadan haberim yok 🙈🙈🙈 meğer LH akşamüstü çıkıyormuş. neyse ki pcos'um var, fark ettikten sonra testi akşamları yaptım; 20. günde ovülasyonu yakaladık. bakalım inşallah haftaya güzel haberler alırım.
sizde var mı bi gelişme?

ay kızlar ovülasyon testine sat'tan sonra 12. günde falan başladım, 6-7 gün hep negatifti ama sonra fark ettim ki sabah yapmamak gerekiyormuş.. dünyadan haberim yok 🙈🙈🙈 meğer LH akşamüstü çıkıyormuş. neyse ki pcos'um var, fark ettikten sonra testi akşamları yaptım; 20. günde ovülasyonu yakaladık. bakalım inşallah haftaya güzel haberler alırım.
sizde var mı bi gelişme?
Merhaba sonuç ne oldu

Geçmiş olsun bu kurle bir alakalı olabilirmi hep kalanlar kimyasal oldu diyor denk mi gelmiş bilemedim
çok sağolun. bilmem, öncesinde iki düşüğüm olmuştu, ilki araştırılmadı ama ikincisi kromozom anomalisinden.. eşimin morfolojisi de biraz düşük, benim de yaşım var.. küre gelene kadar başka sebepler de olabilir yani.

çok sağolun. bilmem, öncesinde iki düşüğüm olmuştu, ilki araştırılmadı ama ikincisi kromozom anomalisinden.. eşimin morfolojisi de biraz düşük, benim de yaşım var.. küre gelene kadar başka sebepler de olabilir yani.
Merhaba kist derken Pko mu var. Yoksa tedavi sırasında oluşan Kistleşme mi

Back
X