Bal tarçın çörek otu karışımı hk

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Arkadaşlar bu karışımı erkeklerde kullanabilirmi dün kimyasal gebelik yaşadım ve yarın adetimin 2 günü bu küre başlıcam erkekler keçi boynuzunu içebilir diyor ama merak ettiğim bu karışımı eşlerde yese bir zararı olurmu

Bişey olmaz hem sen hem eşin yiyebilir. Bize çakşır suyu iyi geldi spermi artırdı aktardan alabilirsiniz. Birde keçiboynuzu özü sabah akşam yiyor.

Bişey olmaz hem sen hem eşin yiyebilir. Bize çakşır suyu iyi geldi spermi artırdı aktardan alabilirsiniz. Birde keçiboynuzu özü sabah akşam yiyor.

Tamam cnm teşekkür ederim bizede faydası olur inşallah

Merhaba canım kürden sonra mı hamile kaldın ? Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin bende şuan hamileyim fakat yarın kürtaj olucam beklemeden tekrar hamila kalmaya çalışacagım kürü nasıl yaptın ve nasıl uyguladın yazar mısın

Evet cnm yaptığım ay hamile kaldım. Sen neden kürtaj olacaksın geçmiş olsun. Ben adetin 2 günü başlayıp 9 güne kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yedim cnm normalde 12 gün yapmak lazım ama tarçın bana dokununca bıraktım inşallah sanada şifa olur

İnşallah canım nasıl hazırladın peki miktarları ne kadardı ? Kese gelişmediği için yarına randevu aldık hayırlısı buymuş ne yapalım

İnşallah canım nasıl hazırladın peki miktarları ne kadardı ? Kese gelişmediği için yarına randevu aldık hayırlısı buymuş ne yapalım

• 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma şansını yükseltir.
Canım ben buradaki tarife göre yaptım. Aç karnına yedim hep. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah

Canım cok teşekkür ederim bunun yanında bebişinle beraber bana dua edermisin hayırlı doğumların olsun inşallah sağsalim kavusun sizde iyi geceler

Canım cok teşekkür ederim bunun yanında bebişinle beraber bana dua edermisin hayırlı doğumların olsun inşallah sağsalim kavusun sizde iyi geceler

Canım Rabbim tez zamansa hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Bende 2 tane kimyasal gebelik yaşadım adet günü kanamam gelmişti. En son kimyasalı martta yaşadım adet oldum ve sonra hamile kaldım. İnşallah isteyen herkese nasip olur bana mutlaka haber ver ama

Canım haber veririm tabi inşallah bende bu ay tekrar kalırım mutlaka yazıcam

Canım bugün karışımı yaptım ve yemeye başladım ama aklıma takıldı . Ben bugün direk gidip aktardan öğütülmüş çörek otu aldım . Kimisi yazmış öğütülmüs olmamalı çiğnenmeli sen nasıl kullandın tekrar rahatsız ediyorum sorularımla ama

Bende aktardan aldım cnm ögütülmüş öyle yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…