- 1 Şubat 2014
- 237
- 37
- 318
- 35
- Konu Sahibi kartanem_1982
-
cnm çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden 13 gün süreyle yapılıyor bence incirle beraber değil ama çörek otu bitince yap hem yumurtlamana denk gelir o şekilde yap istersen........Arkadaşlar.daha önce incir kuruyle hamile kaldim ama 2aylikken düşük yaptim.üzerinden 3 ay geçti bu ayda bal tarcin çörek otu karisimina basladim bu karisimin yaninda kuru incir yesem faydali olur mu ?daha önceki deneyimim hüsranla sonuclandigi için incir kuru yapmaktan korkuyorum.
İncir catlatmaya yariyomus sanirim.hemen etki eder mi bilemiyorum kicnm çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden 13 gün süreyle yapılıyor bence incirle beraber değil ama çörek otu bitince yap hem yumurtlamana denk gelir o şekilde yap istersen........
etmezmi bak bizim bir arkadaş hamiş bu yöntemle ayrıca yumurtlama günü yakı yapıştırabilirsin o bunu da denedi........İncir catlatmaya yariyomus sanirim.hemen etki eder mi bilemiyorum ki
cnm çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden 13 gün süreyle yapılıyor bence incirle beraber değil ama çörek otu bitince yap hem yumurtlamana denk gelir o şekilde yap istersen........
etmezmi bak bizim bir arkadaş hamiş bu yöntemle ayrıca yumurtlama günü yakı yapıştırabilirsin o bunu da denedi........
ceviz arasına koymuş aynen fazla değil 3,4 tane yedim demişti:) yada kaynatıp suyunu iç yapabilirsen:)Anladim cnm.arkadasin günde kaç tane yedi.ben 6-7 tane dusunuyorum
ceviz arasına koymuş aynen fazla değil 3,4 tane yedim demişti:) yada kaynatıp suyunu iç yapabilirsen:)
rica ederim yanlız bebiş olursa ilk bana haber verecen söz mü:)Ben garanti olsun diye 5-6 yiyeyim o zaman:)) ilk seferinde incir kurunu uyguladigimdan korkuyorum cnm. Bu seferde yiyelim. Bakalim artik nasip. İlgin için tesekkurler
rica ederim yanlız bebiş olursa ilk bana haber verecen söz mü:)
evt kuru incir arasına ceviz koydu....ayrıca çörek otu bal kullandı.....benim bir oğlum var 2. olsun diye uğraşıyorum:)Olsunda CNm telle bile ararim. Aklima simdi geldi arkadasin sadece kuru incir mi yedi yoksa benimle ayni yöntem mi? Senin bebis var mi?
evt kuru incir arasına ceviz koydu....ayrıca çörek otu bal kullandı.....benim bir oğlum var 2. olsun diye uğraşıyorum:)
selam .. 2.5 aydır evliyim .. 4-5 gündür (adet bittiği günden itibaren) yakı + incir kürü (eşim için keçiboynuzu kürü) + dr kontrolü altında yumurtlama takibi .. :)) bakalım işe yarayacak mı, 6. gün doktora gittiğimde 2 gelişmeye başlamış yumurtam olduğunu ( biri 6.7 diğeri 9.5 mm ) yarın kontrolüm var ve 2 gündür hafif hafif sol kasıkta ağrı oluyor ..[/QUOTE
Cnm yaki ne ise yariyo bilmiyorum ama incir yumurtaları catlatiyor onu biliyorum.benim ilk hamile kalisimda incir kuru yapmistim ve ilk ayda tutmuştu ama bebeğim karnimda oldu 2aylikken.ben psikolojik olarak ona bagladim.Allah in izniyle inşallah tez zamanda sorunsuz bi şekilde bebeğini kucagina alirsin.dualarim bizler gibi dört gözle bebisini bekleyenlere.
selam .. 2.5 aydır evliyim .. 4-5 gündür (adet bittiği günden itibaren) yakı + incir kürü (eşim için keçiboynuzu kürü) + dr kontrolü altında yumurtlama takibi .. :)) bakalım işe yarayacak mı, 6. gün doktora gittiğimde 2 gelişmeye başlamış yumurtam olduğunu ( biri 6.7 diğeri 9.5 mm ) yarın kontrolüm var ve 2 gündür hafif hafif sol kasıkta ağrı oluyor ..[/QUOTE
Cnm yaki ne ise yariyo bilmiyorum ama incir yumurtaları catlatiyor onu biliyorum.benim ilk hamile kalisimda incir kuru yapmistim ve ilk ayda tutmuştu ama bebeğim karnimda oldu 2aylikken.ben psikolojik olarak ona bagladim.Allah in izniyle inşallah tez zamanda sorunsuz bi şekilde bebeğini kucagina alirsin.dualarim bizler gibi dört gözle bebisini bekleyenlere.
Cnm benim de 2 gündür sol kasikta kramplar oluyor.senin muayene nazil geçti var mi gelişme. Benim goguslede büyüdü gibi
Arkadaşlar.daha önce incir kuruyle hamile kaldim ama 2aylikken düşük yaptim.üzerinden 3 ay geçti bu ayda bal tarcin çörek otu karisimina basladim bu karisimin yaninda kuru incir yesem faydali olur mu ?daha önceki deneyimim hüsranla sonuclandigi için incir kuru yapmaktan korkuyorum.
Bende ole yapiyorum en son 5 haziranda adet oldum 2 gündür asiri beyaz akintim var.ilişki için gec mi kaldim kitatlım ben sadece incir yiyorum arasına ceviz koyuyorum ama fazla yeme şekeri yükseltir günde 2 en fazla 3 yeterli
Bende ole yapiyorum en son 5 haziranda adet oldum 2 gündür asiri beyaz akintim var.ilişki için gec mi kaldim ki
eğer geç yumurtluyorsan şansın vardır :)
Bilemiyorum ki cnm ya bi bilsem.2-3 gündür akintim cogaldi.klasik krampi filan oluyor. Nasip artik.sen sadece kuru incir mi yiyon.ben bide bal tarcin corekotu yaptim incirin yaninda.azimliyim baya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?