bal tarcin corek otu karisiminin yaninda kuru incir yesek olur mu?

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Arkadaşlar.daha önce incir kuruyle hamile kaldim ama 2aylikken düşük yaptim.üzerinden 3 ay geçti bu ayda bal tarcin çörek otu karisimina basladim bu karisimin yaninda kuru incir yesem faydali olur mu ?daha önceki deneyimim hüsranla sonuclandigi için incir kuru yapmaktan korkuyorum.

cnm çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden 13 gün süreyle yapılıyor bence incirle beraber değil ama çörek otu bitince yap hem yumurtlamana denk gelir o şekilde yap istersen........

cnm çörek otu bal tarçın adetin 2. gününden 13 gün süreyle yapılıyor bence incirle beraber değil ama çörek otu bitince yap hem yumurtlamana denk gelir o şekilde yap istersen........

etmezmi bak bizim bir arkadaş hamiş bu yöntemle ayrıca yumurtlama günü yakı yapıştırabilirsin o bunu da denedi........

Anladim cnm.arkadasin günde kaç tane yedi.ben 6-7 tane dusunuyorum

selam .. 2.5 aydır evliyim .. 4-5 gündür (adet bittiği günden itibaren) yakı + incir kürü (eşim için keçiboynuzu kürü) + dr kontrolü altında yumurtlama takibi .. :)) bakalım işe yarayacak mı, 6. gün doktora gittiğimde 2 gelişmeye başlamış yumurtam olduğunu ( biri 6.7 diğeri 9.5 mm ) yarın kontrolüm var ve 2 gündür hafif hafif sol kasıkta ağrı oluyor ..

Dr sor en dogrusu.
Ben incir kürünü 1 hafta oldu başlayalı ben birde incirin içine 1 havuç dilimliyorum,çatlamaya yardımcı oluyormuş.
Bilgin olsun:)
Sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım ben sadece incir yiyorum arasına ceviz koyuyorum ama fazla yeme şekeri yükseltir günde 2 en fazla 3 yeterli

Bilemiyorum ki cnm ya bi bilsem.2-3 gündür akintim cogaldi.klasik krampi filan oluyor. Nasip artik.sen sadece kuru incir mi yiyon.ben bide bal tarcin corekotu yaptim incirin yaninda.azimliyim baya:))

valla canım ben 11 aydır istiyorum bebek hep bişeler duydum ama yapmaya korktum açıkcası allaha şükür bi sorunumuz yok.. dedim şimdi kür yaparım yumurtam çok büyür kist olur falan oluruna bıraktım bu incir olayınıda bi arkadaşım var yıllarca bebeği olmadı tam tüp bebek yapacaklar kendiliğinden kaldı o demişti bana birinden duymuş bol bol yemiş :) tabi herşey nasiptir bunlar vesile oluyordur senin kaçıncı deneme bu ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…