- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi Cileklipasta91
-
Ben k.denizde yasiyordum kestane balı kullandım fakat normal olculerden daha az aldım.kestane balinin fazlası zararlı çünkü. Tarifte tatlı kaşığı diyorsa ben çay kaşığı aldimhangi bali kullandin arkadasim? kimi kestane bali diyor hangisini alsam bilemedim...
Canim ben cicek bali kullandim o ay hamile kaldim cok sukurtesekkur ederim cevap icin. gerci ben cicek bali siparis verdim ama. sen faydasini gordun mu peki?
benimde bi kizim var cok sukur 16 aylik dunyalar tatlisi. bende yas ileri olunca hemen ikinci olsun istedik. kizim dogduktan sonra hic korunmadik ama maalesef olmadi...hersey nasip kismet...Canim ben cicek bali kullandim o ay hamile kaldim cok sukur
Allah bagilasin rabbim hayirli zamanda 2. Evladida nasip etsinbenimde bi kizim var cok sukur 16 aylik dunyalar tatlisi. bende yas ileri olunca hemen ikinci olsun istedik. kizim dogduktan sonra hic korunmadik ama maalesef olmadi...hersey nasip kismet...
Allah bagilasin rabbim hayirli zamanda 2. Evladida nasip etsin
Ttesekkur ederim cevap icin. gerci ben cicek bali siparis verdim ama. sen faydasini gordun mu peki?
Çok pardon ama yaşınız kacbenimde bi kizim var cok sukur 16 aylik dunyalar tatlisi. bende yas ileri olunca hemen ikinci olsun istedik. kizim dogduktan sonra hic korunmadik ama maalesef olmadi...hersey nasip kismet...
C
Çok pardon ama yaşınız kac
Hersey kısmet gerçekten. Örneğin bugün hamile olduğumu öğrendim soktayim resmen darısı size inşaallah43 yasindayim canim.
Hayirli olsun gozunuz aydinHersey kısmet gerçekten. Örneğin bugün hamile olduğumu öğrendim soktayim resmen darısı size inşaallah
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşaallah tez vakitteHayirli olsun gozunuz aydin
Hersey kısmet gerçekten. Örneğin bugün hamile olduğumu öğrendim soktayim resmen darısı size inşaallah
Hayır canım.benim ilk bebisim zor oldu 1 yıl ugrastim bu kürü o zaman yaptım ve ilk ay oldu.simdikinde hiçbişey yapmadım hatta yapmadım zaten olmaz die düşünüyordum. Rabbim çok büyük kurban olduğum Sizlere de versin tez zaman da. Aratmasin inşaallahHarika bi haber bu gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle. Peki bu kürü yapmış mıydın?
Senin adına cok sevindim. Darısı bizlere olsun insallah. Dualarinda yer verirsen mutlu olurum. Ben bu kürü tam olarak uygulayamiyorum sadece sabahları yiyorum. Akşam içim almıyor daha.Hayır canım.benim ilk bebisim zor oldu 1 yıl ugrastim bu kürü o zaman yaptım ve ilk ay oldu.simdikinde hiçbişey yapmadım hatta yapmadım zaten olmaz die düşünüyordum. Rabbim çok büyük kurban olduğum Sizlere de versin tez zaman da. Aratmasin inşaallah
Düzenli kullan lütfen faydasını gorecegine inanıyorum inş. Tatlı ihtiyacını karşılar hemen su veya süt iç tadı yumusarSenin adına cok sevindim. Darısı bizlere olsun insallah. Dualarinda yer verirsen mutlu olurum. Ben bu kürü tam olarak uygulayamiyorum sadece sabahları yiyorum. Akşam içim almıyor daha.
Düzenli kullan lütfen faydasını gorecegine inanıyorum inş. Tatlı ihtiyacını karşılar hemen su veya süt iç tadı yumusar
Tebrikler gozun aydin cok sevindimm Rabbim tamamini erdirsin insallahVeee hamileyiiimmmm...hiç birşey yapmadığım artık olmaz dedigim ay yani bu ay hamile kaldım. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.
Tebrikler gozun aydin cok sevindimm Rabbim tamamini erdirsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canım. Hiç bişey yapmamakta faydali bazen bende bişey yapmadım 2 ye hamileyim darısı isteyen herkese inşaallahTeşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?