Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dark nasıl uyguladın bu kürü anlatırmısın biraz...ne kadar bala ne kadar çörek otu ve tarçın koydunben bu ay onu uyguladım eşimede keçboynuzu kürü uyguladım ve sonuç hamileyim artık bunlardanmı yoksa olacağı vardıda oldumu bilmem ama ben çok memnunum
dark nasıl uyguladın bu kürü anlatırmısın biraz...ne kadar bala ne kadar çörek otu ve tarçın koydun
bu hazırladığın karışımi bir gündemi tüketiyorsun...ne zaman başladın vede ne kadar devam ettin canımcanım bi tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 2 yemek kaşığı bal kattım sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı yedim
bu hazırladığın karışımi bir gündemi tüketiyorsun...ne zaman başladın vede ne kadar devam ettin canım
tamam canım benim çok tşk ederim...adetimin bittiği gün başladım 12 gün yedim.o karışım 2gün falan sürüyordu canım herhalde bitince yenisini yapıyordum
tamam canım benim çok tşk ederim...
inşallah canım inşallah inanıyorum faydası olacağına...incir kürünemi başlasam diyordum ama bu daha kolay sanki...işte bir umut duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz bakalım...mevlam görüyor halimizi...rica ederim canım inşallah faydası olur
hamilemiydin tatlım sen....geçmişi okumadım....durusah hergun taze hazirla birde,bende esime keciboynuzu suyu icirdim beraberinde...
hamilemiydin tatlım sen....geçmişi okumadım....