- 12 Kasım 2014
- 127
- 83
- 123
- 36
- Konu Sahibi altinkaya35
-
Kizlar bide doktor sag taraftan catlicak yumurtan dedi yani bu ne anlama geliyor sag yada sol farketmez yeterki catlasin oyle degil mi?
tesekkur ederim cnm bilgi icin:)tabi ki farketmez iki tarafta da yumurtalık var zaten .demek ki sağdaki daha çok gelişmiş ve aktif
tesekkur ederim cnm bilgi icin:)
Aynenrica ederim cnm çatlasında nerden isterse oradan çatlasın
Kizlar bide doktor sag taraftan catlicak yumurtan dedi yani bu ne anlama geliyor sag yada sol farketmez yeterki catlasin oyle degil mi?
evet keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime.5-6 ay once de yapmıstım ama sadece 1 ay devam edebildim.eşiniz için keçiboynuzu kürü çok faydalı olur. bir de bal, ceviz, fındık yese çok iyi olur.
inşallah bebek isteyen bayanların sağlıklı bebekleri olur. beklemenin ne zor ve sıkıntılı olduğunu çok iyi bilirim
Benim kürüm iki gün önce bitti canim bugünde yumurtlama günüm:)bide gün asırı denedik bakalim hayırlısı artik sizler ne durumdasınız:)Kizlar ne alemdesiniz var mi kürü biten yumurtladigini hisseden :)
Gecmis olsun cnm önümüzdeki ay insallah güzel haberlerini alirizKızlar ben kürü yaptım bitti cuma günü doktora gittim elimden sperm testi istedi büyüyen yumurtamda vardı ama eşim cuma günü akşam ufak bi kaza geçirdi 10 gün yatması gerekiyor yani benim bebk işi bu ay kaldı önümüzdeki aya inşallah
Benim kürüm iki gün önce bitti canim bugünde yumurtlama günüm:)bide gün asırı denedik bakalim hayırlısı artik sizler ne durumdasınız:)[/QUOTE
ay h
Ay hadi bakalim canim hayirlisi benim daha 9.gunum cok var yani :)Benim kürüm iki gün önce bitti canim bugünde yumurtlama günüm:)bide gün asırı denedik bakalim hayırlısı artik sizler ne durumdasınız:)
Gecmis olsu cnm var bundada bir hayir uzulme sakinKızlar ben kürü yaptım bitti cuma günü doktora gittim elimden sperm testi istedi büyüyen yumurtamda vardı ama eşim cuma günü akşam ufak bi kaza geçirdi 10 gün yatması gerekiyor yani benim bebk işi bu ay kaldı önümüzdeki aya inşallah
canim ben zaten is yerinde yanliz calistigim icin surekli aklimda hic cikmiyor durmadan onu dusunuyorum oldu mu olmadi mi diyeAynen ya beklemekten sıkıldım ama yapcak bişeyde yok :/ farklı şeylerle uğraşyom düşünmemeye çalışıyom ki günler çabuk geçsin sende öyle yap
Gecmis olsu cnm var bundada bir hayir uzulme sakin
canim ben zaten is yerinde yanliz calistigim icin surekli aklimda hic cikmiyor durmadan onu dusunuyorum oldu mu olmadi mi diye
canim ben zaten is yerinde yanliz calistigim icin surekli aklimda hic cikmiyor durmadan onu dusunuyorum oldu mu olmadi mi diye
Aynen bizler sagliklili olalimda bebisde yapariz kariyerde :)altinkost: 37821935 .!.:Öyle tabi vardır bi hayır tatlım neyse eşim iyi olsunda yaparız çocuk :) ben bu ay sizlerden ümitliyim ınsallah sizler kalırsınız hamile banada moral umut olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?