Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

evet keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime.5-6 ay once de yapmıstım ama sadece 1 ay devam edebildim.

geçen gun dr gittim bende tekrar bir hormon testi yaptırdım.eşimin sonuclarını gosterdim çok şükür bu değerlerle doğal yoldan olur dedi.eşime doğal yoğurt bile yapıyorum.yediğimiz şeyler çok önemli gerçekten.,
bu kürden çok umutluyum Rabbim hepimize vesile kılsın inşaallah

Kızlar ben kürü yaptım bitti cuma günü doktora gittim elimden sperm testi istedi büyüyen yumurtamda vardı ama eşim cuma günü akşam ufak bi kaza geçirdi 10 gün yatması gerekiyor yani benim bebk işi bu ay kaldı önümüzdeki aya inşallah

Gecmis olsun cnm önümüzdeki ay insallah güzel haberlerini aliriz

Ay had

Gecmis olsu cnm var bundada bir hayir uzulme sakin

Aynen ya beklemekten sıkıldım ama yapcak bişeyde yok :/ farklı şeylerle uğraşyom düşünmemeye çalışıyom ki günler çabuk geçsin sende öyle yap

Aynen ya beklemekten sıkıldım ama yapcak bişeyde yok :/ farklı şeylerle uğraşyom düşünmemeye çalışıyom ki günler çabuk geçsin sende öyle yap
canim ben zaten is yerinde yanliz calistigim icin surekli aklimda hic cikmiyor durmadan onu dusunuyorum oldu mu olmadi mi diye

canim ben zaten is yerinde yanliz calistigim icin surekli aklimda hic cikmiyor durmadan onu dusunuyorum oldu mu olmadi mi diye

Him bende oyle sayilirim ama kitap falan oku mesela eve gelince orgu falan yap hem hazirlik hemde stres atarsin :)

altinkost: 37821935 .!.:
Öyle tabi vardır bi hayır tatlım neyse eşim iyi olsunda yaparız çocuk :) ben bu ay sizlerden ümitliyim ınsallah sizler kalırsınız hamile banada moral umut olur :)
Aynen bizler sagliklili olalimda bebisde yapariz kariyerde :)

kizlar bu karisimi bende kullaniyorum gecen ay kullandim doktora gittim farkli bi sebepla yumurtamin hizli gelistigini soyledi 4 ay once kurtaj olmustum adetlerimondan once cok duzenliydi kurtajdan sonra degismisti 2 aydir 28 gunde bir adet oluyorum bakalim bu ay bebek calismalarina basliycaz Allahin izniyle gelismeleri burdan konusabiliriz isterseniz:)

: 623047"]kizlar bu karisimi bende kullaniyorum gecen ay kullandim doktora gittim farkli bi sebepla yumurtamin hizli gelistigini soyledi 4 ay once kurtaj olmustum adetlerimondan once cok duzenliydi kurtajdan sonra degismisti 2 aydir 28 gunde bir adet oluyorum bakalim bu ay bebek calismalarina basliycaz Allahin izniyle gelismeleri burdan konusabiliriz isterseniz:)[/QUOTE]
Aramiza hosgeldin cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…