- 12 Kasım 2014
- 127
- 83
- 123
- 36
- Konu Sahibi altinkaya35
-
hoşgeldin cnm. soğan kürünü adetten sonra 9.gün diğer kürü adetinin 2.günü başlayıp 10 gün uyguluyosun yalnız iki kür aynı ay uygulanmamalımerhaba arkadaşlar bende pko luyum adetten sonra soğan kürünü uygulayacağım bu kürüde uygulamak istiyorum fakat adetten önce mi sonramı uygulamalıyım yardımcı olurmusunuz.
hoşgeldin cnm. soğan kürünü adetten sonra 9.gün diğer kürü adetinin 2.günü başlayıp 10 gün uyguluyosun yalnız iki kür aynı ay uygulanmamalı
reglin geçtiyse soğan kürü uygulaman lazım. Ki rahmini temizler zatenhoşbulduk.çok teşekkür ederim canım önce soğan kürünü uygulayayım o zaman :):)
reglin geçtiyse soğan kürü uygulaman lazım. Ki rahmini temizler zaten
anladım cnm. ama emin ol kimse hoşnut deil yemekten içmekten ama yapıcak birşey yok hem sağlık hem bebek için katlanıcaz mecbur ...emeksiz yemek olmuyomuşnormail şartlarda önümüzdeki hafta ama geçen ay ilaç kullandım dengem biraz bozuldu ne zaman regli olurum bilemiyorum o yüzden bakalım bekliyorum geçtikten sonra başlarım soğan kürü cokta tiksiniyorum ama deneyeceğim mecbur
aaa benim 3 gün kalsa başlarım hemen idrar testi yapmayaKizlar benimde adetime son 3 gün kaldi ve hicbir belirti yokgün yaklastikca strese giriyorum halbuki bu ay cokta ümitliydim hayirlisi bakalim
cnm aklima geldi test yapmak ama korktum yapmadimaaa benim 3 gün kalsa başlarım hemen idrar testi yapmayadayanamam yani ki çıkabiliyo çoğunda zaten
canimm hadi insallah belli olmaz gelmistir belki bebisin bizi habersiz birakma:)Kızlar merhaba benim bat 26 Kasım dı halen hastalanmadım ama biliyorsunuz eşim bu ay kaza geçirdi çalışamadık fazla sadece 2 kereo yüzden şuan ümitlenmiyorum sanırım adetim gecikti zaten yarın doktor da kontrolüm vardı bişey olursa hemen öğrenmiş olurum sizlere de hbr veririm
iki gun kaldi adetime sabirsizlaniyorumkızlar var mı sonuç öğrenen test yapanbenim daha 8 gün var
iki gun kaldi adetime sabirsizlaniyorum
Ben gittim bugün doktora pztsi sabah kan sonucumu alıcam bakalım halen hastalanmadım
Ben gittim bugün doktora pztsi sabah kan sonucumu alıcam bakalım halen hastalanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?