Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

kızlar nasılsınız benim 9 günüm kaldı gün saymadan duramıyorum.neden bilmiyorum bu ay pek bi ümitliyim daha önce hiç böle olmamıştım sizler nasılsınız var mı belirti falan kaç gününüz var :) bende sadece kasık ağrısı ve göğüslerim de bi hassasiyet var el değmiyor

merhaba arkadaşlar bende pko luyum adetten sonra soğan kürünü uygulayacağım bu kürüde uygulamak istiyorum fakat adetten önce mi sonramı uygulamalıyım yardımcı olurmusunuz.

merhaba arkadaşlar bende pko luyum adetten sonra soğan kürünü uygulayacağım bu kürüde uygulamak istiyorum fakat adetten önce mi sonramı uygulamalıyım yardımcı olurmusunuz.
hoşgeldin cnm. soğan kürünü adetten sonra 9.gün diğer kürü adetinin 2.günü başlayıp 10 gün uyguluyosun yalnız iki kür aynı ay uygulanmamalı

reglin geçtiyse soğan kürü uygulaman lazım. Ki rahmini temizler zaten

normail şartlarda önümüzdeki hafta ama geçen ay ilaç kullandım dengem biraz bozuldu ne zaman regli olurum bilemiyorum o yüzden bakalım bekliyorum geçtikten sonra başlarım soğan kürü cokta tiksiniyorum ama deneyeceğim mecbur

anladım cnm. ama emin ol kimse hoşnut deil yemekten içmekten ama yapıcak birşey yok hem sağlık hem bebek için katlanıcaz mecbur ...emeksiz yemek olmuyomuş

Kizlar benimde adetime son 3 gün kaldi ve hicbir belirti yok gün yaklastikca strese giriyorum halbuki bu ay cokta ümitliydimhayirlisi bakalim

[QUOTEolmakaogun41, post: 38011223, member: 634996"]cnm aklima geldi test yapmak ama korktum yapmadimbir yandan meraktan catliyorum diger yandan olmazsa üzülürüm diye yapamiyorum[/QUOTE]
Bisey olmaz cnm yap negatif cikarsa ve sonra pozitif cikarsa supriz bisey olur ve kafandan stresi atmis olursun ..bu benim dusuncem benolsam oyle yapardim ki yapicamda :)

Kızlar merhaba benim bat 26 Kasım dı halen hastalanmadım ama biliyorsunuz eşim bu ay kaza geçirdi çalışamadık fazla sadece 2 kere o yüzden şuan ümitlenmiyorum sanırım adetim gecikti zaten yarın doktor da kontrolüm vardı bişey olursa hemen öğrenmiş olurum sizlere de hbr veririm

ğ="altinkaya35, post: 38015703, member: 469501"]Kızlar merhaba benim bat 26 Kasım dı halen hastalanmadım ama biliyorsunuz eşim bu ay kaza geçirdi çalışamadık fazla sadece 2 kere o yüzden şuan ümitlenmiyorum sanırım adetim gecikti zaten yarın doktor da kontrolüm vardı bişey olursa hemen öğrenmiş olurum sizlere de hbr veririm[/QUOTE]
Ummadigin anda olur bu isler guzel haberleri alirsin umarim

canimm hadi insallah belli olmaz gelmistir belki bebisin bizi habersiz birakma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…