bal tarçın çörekotu mucizemi?????

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese merhabalar.daha dün vazgeçiyorum diye bir konu açmıştım ama olmuyor yine kendimi bu rda buldum aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerini anlıyorlar arkadaşlar 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.bu arada hiç bebek düşünmeyen kızkardeşim kazara hamile kaldı ve bebek şu an 4 aylık onu öyle seviyorumki kendi bebeğime duyacağım sevgiden korkuyorum ah bir olsa.neyse uzatmayayım eşimle yazın tüp bebek yaptırmaya karar vardik ama sitede bal tarçın ve çörekotunun çoğu kişiyi hamile bırktırdığını okudum hemen bugün aldım ve denedim 1 tatlı kaşığı koydum her birinden ama inanın yerken kusuyordum çok keskin deneyen varmı arkadaşlar 1 çay kaşığımı yoksa bir de bu karışımın kimin fikri olduğu bellimi yiycem ama bir yerde de kist yaptığını okudum .üfffffffff nolur yeter artık sırf bu yüzden artık eşimle birlikte olmayı sevmiyorum sanki bir görev haline geldi!!!!!!!!!!!

herkese merhabalar.daha dün vazgeçiyorum diye bir konu açmıştım ama olmuyor yine kendimi bu rda buldum aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerini anlıyorlar arkadaşlar 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.bu arada hiç bebek düşünmeyen kızkardeşim kazara hamile kaldı ve bebek şu an 4 aylık onu öyle seviyorumki kendi bebeğime duyacağım sevgiden korkuyorum ah bir olsa.neyse uzatmayayım eşimle yazın tüp bebek yaptırmaya karar vardik ama sitede bal tarçın ve çörekotunun çoğu kişiyi hamile bırktırdığını okudum hemen bugün aldım ve denedim 1 tatlı kaşığı koydum her birinden ama inanın yerken kusuyordum çok keskin deneyen varmı arkadaşlar 1 çay kaşığımı yoksa bir de bu karışımın kimin fikri olduğu bellimi yiycem ama bir yerde de kist yaptığını okudum .üfffffffff nolur yeter artık sırf bu yüzden artık eşimle birlikte olmayı sevmiyorum sanki bir görev haline geldi!!!!!!!!!!!

selam canım ben çok yedim bal tarçın çörek otunu evet keskin ama tadı çok kötü değil yumurta geliştiriyor ama ben hamile kalamadım hala içiyorum bakalım ne zaman hamile kalacağım kısmet işi karışımı nasıl yapıyorsun?ama sakın pes etme devam et bigün bizde faydasını göreceğiz canım sizin sorununuz nedir?:teselli:

canım inan bana bi çok kişi aynı durumdayız sabretcez artık bende 4 ay kullandım düzenli değil ama 2 ay bi kullandım sonra 1 ay ara verdim falan ama ben artık yumurtalarımın çatladığı anı hissediyorum bence büyütüyor gerçekten ama daha hamile kalamadım 27 sinde adet oldum dün yine başladım yemeye bide ateş ölçme ve tükürükle ovilasyon hesaplıyorum bakalım 3.ay olcak sistemli bi şekilde çalışmaya başlayalı bu ay olur inş hepimizin:ecrin_bebek:

canım ben de eşim de her türlü testi yaptırdık herşey normal en son psikolojik dedi doktor keşeke bir sebep olsaydı ene azından o tedavi edilirdi.ama psikolojik deyince iş değişiyorçünkü kendimi değiştiremiyorum karışıma gelince 3 gündür sabah ve akşamları 1 tatlı kaşığı bak tarçın çörek otu keten tohumu karıştırırp burnumu tıkayarak yiyorum çörek otunun iyiyce çiğnenemesi gerekiyormuş ama ben yutuyorum direk.bir yerde kist yapıyo bu karışım demişti aslında ondanda korkuyorum kafama göre yiyorum acaba olumsuz bişey yaparmı bir de adet oluncaya kadar mı yeniyor yoksa yumurtalar çatlayıncaya kadar mı bu arada tükürükten nasıl anlaşılıyor çatlayıp çatlamadıkları

adetin 2.yada3.günü başlıyodun 1 hafta yada 10 gün kadar yapıyorsun bu karışımı açıkçası ben kendim belirliyorum ama kür tam olarak şöyle:adetin 2.günü başlayıp 10 gün yapmak.
tükürükle ovilasyon bi cihazla yapılıyor canım internetden aldım baby start ovilasyon mikroskobu olark geçiyor yumurtlama günlerinde tükürünü o cihaz üzeride kuruttuğunda şekil değişiyor ona göre anlıyorsun fiyatı 120 tl ama son kullanması yok yani sınırsız kullanım söz konusu ben idrarla ovilasyon almadım bu hem daha kolay hem düşündüğünde daha hesaplı

canım ben bu işi oluruna bırakmayı o kadar çok istiyorum ki biliyorum o zaman olacak ama düşünmeden edemiyorum senin kullandığın cihazı hayatta aldırmaz eşim zaten kafayı yiyeceksin bebek diye kızıyor napalım bekliycez artık

Ben onu bunu bilmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmm cnm şu yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm inan aynı duyguları paylaşıyoruz bende iki sene iki aydır ugraşıyorum ama henüz daha olmadı :( bu kürü geçen ay denedim kullanmadan önceki ay 4 yumurtam oluşmuştu bu kürü kullandığım ay yani bu ay sadece 1 yumurtam vardı anlayacağın bende hiç işe yaramadı ama belki senin şifan bundadır dene bir ayda olsa :) moralinide çok bozma yalnız deilsin senden benden daha uzun bekleyenler var ve burda ne mucizeler var onları okudukça insan rahatlıyo çok şükür derdimize rabbim daha kötü dertler vermesin inşallah sabrımız selamete erecek inşallah en hayırlı bir şekilde bu beklemelerimiz boşa deil rabbim özene bezene yaratıyor bizim bebişlerimizi :) ben kendimi böyle avutuyorum sende dene :)

Back
X