Rüya Yorumları Bal Yeme

Zeynoox

Cesaret, hayatımızı mükemmel kılan güçtür.
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
333
495
18
Arkadaşlar rüyamda 1 oda dolusu arı bal yapıyordu ve bende yaptıkları balı yiyordum,arılar bana bişey yapar diye hızlı hızlı yiyordum ama hiçbirşey yapmıyorlardı.
Bu aralar hamile kalmak istiyorum acaba ona bi işaret olabilir mi?

Yanlis hatirlamiyorsam kuranda arının geçtiği ayet ya da sure var. Mübarek hayvanlar. Bence bu rüya çok hayirli. Bebek istersen bebeğe yor, ev istersen eve yor. Allah belki bu rüya ile dua etmeni istiyordur. Kabul olsun❤

Yanlis hatirlamiyorsam kuranda arının geçtiği ayet ya da sure var. Mübarek hayvanlar. Bence bu rüya çok hayirli. Bebek istersen bebeğe yor, ev istersen eve yor. Allah belki bu rüya ile dua etmeni istiyordur. Kabul olsun❤
Yaa çpk teşekkür ederim içim rahatladı😍

Güzel arkadaşım böyle güzel rüyalarını ilk suyu aç suya anlat ,rüyan çok güzel Lotus yazmış hayırlı olsun inşallah dileğin ne ise kısa sürede olur .

Rüyada bal yemek; zengin olmaya, müjdeli habere, arzu ve isteklere kavuşmaya yorulur.
:KK200:

Güzel arkadaşım böyle güzel rüyalarını ilk suyu aç suya anlat ,rüyan çok güzel Lotus yazmış hayırlı olsun inşallah dileğin ne ise kısa sürede olur .
Ama şuan birkaç gün geçti bişey olur mu

Ama şuan birkaç gün geçti bişey olur mu
Ne gibi bişi olur mu ? Suya niyetse bundan sonrası için dedim bir de güzel rüyalarını ilk suya anlat demekte ki nedenim rüyanın asıl anlamı güzel ama anlattığınız kişi rüya anlamını bilmeden köyü yorumlarsa emin olun anlamı kötü oluyor o yüzden ilk açın musluğu azçık ama anlatın su ile gitsin ,köyü rüya görseniz de öyle yapın .

Back
X