Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar rüyamda 1 oda dolusu arı bal yapıyordu ve bende yaptıkları balı yiyordum,arılar bana bişey yapar diye hızlı hızlı yiyordum ama hiçbirşey yapmıyorlardı.
Bu aralar hamile kalmak istiyorum acaba ona bi işaret olabilir mi?
Yanlis hatirlamiyorsam kuranda arının geçtiği ayet ya da sure var. Mübarek hayvanlar. Bence bu rüya çok hayirli. Bebek istersen bebeğe yor, ev istersen eve yor. Allah belki bu rüya ile dua etmeni istiyordur. Kabul olsun❤
Yanlis hatirlamiyorsam kuranda arının geçtiği ayet ya da sure var. Mübarek hayvanlar. Bence bu rüya çok hayirli. Bebek istersen bebeğe yor, ev istersen eve yor. Allah belki bu rüya ile dua etmeni istiyordur. Kabul olsun❤
Ne gibi bişi olur mu ? Suya niyetse bundan sonrası için dedim bir de güzel rüyalarını ilk suya anlat demekte ki nedenim rüyanın asıl anlamı güzel ama anlattığınız kişi rüya anlamını bilmeden köyü yorumlarsa emin olun anlamı kötü oluyor o yüzden ilk açın musluğu azçık ama anlatın su ile gitsin ,köyü rüya görseniz de öyle yapın .