Muane ücretleri nasıl oluyo peki ? Kan tahlilleriBen varım :) tavsiye üzerine Taner beye gidiyorum oldukça da memnunum.. Size de tavsiye ederim, çok ilgili birikimli ve hem biraz ciddi hem de espirili bi doktor.. İnternet sitesi de vardı galiba ordan da inceleyebilirsin, Taner Toprak.. Ben doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum, Taner bey anormal bi durum olmadıkça normal doğumdan yanaymış..
Ben varım :) tavsiye üzerine Taner beye gidiyorum oldukça da memnunum.. Size de tavsiye ederim, çok ilgili birikimli ve hem biraz ciddi hem de espirili bi doktor.. İnternet sitesi de vardı galiba ordan da inceleyebilirsin, Taner Toprak.. Ben doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum, Taner bey anormal bi durum olmadıkça normal doğumdan yanaymış..
Muane ücretleri nasıl oluyo peki ? Kan tahlilleri
Peki olur teşekkürler. Randevusuz gidilmiyor mu ?Öğrenince yazarım smdlk bende bilmiyorum
Peki olur teşekkürler. Randevusuz gidilmiyor mu ?
Muane ücretleri nasıl oluyo peki ? Kan tahlilleri
Öğrenince yazarım smdlk bende bilmiyorum
Hmmm anladım teşekkür ederimMuayene ücreti ben 57 tl ödüyorum, öğretmenim ve okulumuzun hastane ile anlaşması var ancak yanılmıyorsam sigortalı olan herkesten bu fiyatı alıyorlar, kan tahlili ücretini bilmiyorum, sadece bu hafta ikili test yaptırdım, normalde ultrasonla beraber ücreti 350 tl imiş ama benim ultrason kısmını doktorum halletti sadece kan verme kısmı için 150 tl verdim.. Bir de bi arkadaşımın normalde sigortası yok ama hamile olan bütün kadınlar devlet tarafından sigortalı sayılıyor demişti bana :/
Rica ederim ne demekHmmm anladım teşekkür ederim
Sigortalı 90 mıymışSigortalı ücret 90 artı 12 tl devlete katkı payı alıyor doğum ve sezeryan ücretlerini sorucam birazdan
Sigortalı 90 mıymışsiz memnun kaldınız mı peki, gerçi ismet beyi tanımıyorum ama, ben hastaneyi baya sevmiştim, bir de benim için ulaşımı da çok kolay
bende Mehmet beye gidiyorum çok memnunum Mehmet bey aynı zamanda Perinatoloji uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?