Balayı için ilginç öneriler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.715
medhufushi-island-resort-41.jpg
Balayı için ilginç öneriler

Balayı için ilginç öneriler konusunda uçak bileti arama motoru Skyscanner, evliliklerin yoğunlaştığı yaz döneminde çiftlerin klasik bir balayı yerine daha heyecanlı, farklı ve çekici bir balayı yaşayabilecekleri rotaları derledi.
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, seyahat etmek isteyenlere 1000′i aşkın hava yolunun milyonlarca rotası için en ucuz uçak bileti alternatiflerini sunan Skyscanner, aynı zamanda sık sık derlediği tatil rotaları ile de kullanıcılarına yol gösteriyor.
Bütün yıl çalışanlar için balayı turu sadece kısa bir tatil değil, bütün yılın yorgunluğunu atmak ve yeni deneyimler yaşamak için de önemli bir fırsat olarak görülüyor.
AFRİKA
Yaşlı kıta Afrika, balayı çiftlerine unutulmaz günler yaşatacak başlıca bölgelerden bir tanesi. Afrika ile tanışmak isteyenler için el değmemiş güzellikleri, vahşi doğa hayatı ve sıcakkanlı insanları ile Güney Afrika en uygun yer olarak belirtiliyor.

Güney Afrika‘da, tatil yapmak isteyenler, doğal parklarda yaşayan aslan, fil, leopar, bizon gibi vahşi hayvanları görmek, teknolojiden ve modern zamana ait birçok araçtan uzak birkaç gün geçirme olanağı bulabilecekler.
Öte yandan, Afrika, yemekleri, içecekleri ve müzikleriyle de değişik bir tatil için gereken her şeye sahip.
KÜBA‘DA FARKLI BİR DÜNYA
Dünyanın en kendine has ülkelerinden biri olarak anılan Küba, gezginlere farklı deneyimler vaat ediyor. Özellikle de yemekleri ve farklı müzikleriyle başkent Havana‘da tatil bir başka yaşanıyor.

Pahalı purolarıyla ünlü olan Havana, harika bir denize, güneşe ve iklime sahip. Küba’ya gitmişken Che Guevara‘nın mezarını ziyaret etmek ve hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler ise Küba Devrimi’nde önemli bir yeri bulunan Santa Clara şehrini de ziyaret edebiliyor.
GİZEMLİ Phuket AdasıNDA UNUTULMAZ ANLAR
Tayland’ın Phuket Adası ise egzotik ortamı, gizemli insanları, denizi, güneşi ve doğal güzellikleriyle balayı için tercih edilecek en dikkati çekici rotalardan.

Denizin üzerine kurulmuş küçük kulübeleri ve su altı sporları ile ünlü olan Phuket Adası, aynı zamanda dünyadaki en iyi 10 dalma mekanlarından da bir tanesi olarak biliniyor. Tatile gidenler dövmecileriyle ünlü bu adada, usta ellerden çıkan benzersiz figürleri dövme olarak yaptırma olanağı bulabiliyor.
LAS VEGASTA GECE HAYATI BAŞKADIR
Daha ”çılgın” bir tatil isteyenler Amerika’nın çölleri üzerine kurulan pırıltılı şehir Las Vegas’ı tercih edebilirler. Özgürlükler kenti Las Vegas, ani nikahları ve farklı konseptlerdeki dev otelleriyle meşhur. Temel geliri turizm olduğu için gezginlere sunduğu hizmetler açısından son derece başarılı olan bu kentte uygun fiyata bir limuzin kiralayarak, mekanları dolaşmak ve uygun sayılabilecek fiyatlara harika otellerde yemekler yemek mümkün.

TİBET’İN MANEVİYATI HERKESİ ETKİLİYOR
Farklı kültür ve inanışlara yolculuk yapmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek bir alternatif de Tibet. Dalay Lama felsefesinin ana vatanı Tibet’teki tapınaklar ve Tibet rahipleri hemen hemen tüm ziyaretçileri derinden etkiliyor.

Bununla birlikte doğal ve otantik yaşamı, köyleri, çadırları ve mütevazı insanlarıyla Tibet, ziyaretçilerine unutulmaz bir kültürel gezi olanağı sunuyor.
Seyşeller; EGZOTIK ADA ÜLKESİNDE TATİL
Sunduğu muhteşem görsellikle ziyaretçilerinin kalbini hemen çalan Seyşeller, Hint Okyanusu‘nda sayıları 115′i bulan bir ada ülkesi. Türklerden vize istemeyen bu ülkede, çok özel kuş türleri, 150 çeşit tropikal balık ile dalış için doğal ve elverişli bir ortam bulunuyor.

Maviyle yeşilin kucaklaştığı bir konsept sunan eşsiz Seyşeller doğasında keşif yapmak isteyenler bu ülkede unutulmaz bir tatil olanağı buluyor.


alpler-isvicre

avustralya-ada

bahamalar-eleuthera

barcelona-gaudi

bora-bora-gece

cadirda-uyku

cancun-meksika

cliff-top-meteora-greece

conrad-bali

damuls-avusturya

dubai-burj-khalifa

dubai-gelecekteki-otel

dubai-miracle-garden-mucize-bahcesi

dunnottar-kalesi,iskocya

guana-adasi-virgin-adalari

hobbit-kasabasi-yeni-zelanda

irlanda-liss-ard-krater-bahcesi

isvicre-alpler

korowai-agac-ev-yeni-gine

lava-havuzu-madeira-portekiz

liaohe-nehri-deltasi-cin

mabul-adalari-malezya

maldivler-gun-batimi

maldivler-su-üstü-villa

menorca-ispanya

mogan-kanarya-adalari

moloniki-krateri-hawai

montana-kamp-evi

moorea-tahiti

morvec-atlantik-okyanusu-yolu

mykonos-adasi

phi-phi-adalari-tayland

portofino-limani

queensland-avustralya

rhododendron-koprusu-almanya

salincakla-gokyuzu

san-alfonso-del-mar-sili

santorini-mavi-evler

skywalk-arizona-kanyon

spa-merkezi-grotto-kanada

stanserhorn-dagi-isvicre

st-lucia-karayipler

tavaura-adasi-fiji

tianmen-dagi-cin

toskana-italya

turks-and-caicos-adalari

visovac-adasi,hirvatistan

yer-alti-evi-isvicre

agac-ev-hyeres-fransa

agac-evler



ALINTIDIR
 
X