- 22 Haziran 2017
- 36
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bussraa3406
-
Aralıkta evlendim kardeş ben. Yapamadım balayı. Bir hafta camış gibi yattık evde
Nasıl bi yer aradığına bağlı. Disko,bar vs.diyosan antalya,muğla. Sessiz sakin bi yer diyosan balıkesir tarafında gayet ucuz yerler bulursun.
Sonradan yaptık canım 8 yıl oldu ben evleneli :)Benimkide ekim kasım olabilir inşallah güzel bir tatil yaparsın sende
Biz kapadokyaya gidip daga tasa tırmandık aman Allah'ım ne büyük manyaklik ne işin var anacim orda? Balayı dediğin; havuzlu, olabildigince bol yıldızlı otelde bi elin yağda,bi elin balda (açık büfe) piremsesler gibi dolanmaktirege ya da akdeniz balayı için seceneklerle dolu
Balayı falan yapmadım ben.
7 sene oldu daha da yapmayız heralde beklemeyim artik
Sonradan yaptık canım 8 yıl oldu ben evleneli :)
Ekimde güney sıcak olur hala yada kıbrıs. Hem sezon olmadığı için fiyatlar uygun olur.
Ekimde güney sıcak olur hala yada kıbrıs. Hem sezon olmadığı için fiyatlar uygun olur.
Biz bolu büyük abant otelde yapacagız henüz yapmadık yorumları ve şartları güzel görünüyor boluyu tavsiye ederimKızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?
Dümdüz erkek mantığı işte. Biz de otelde tatil yapmadık valla. Ayvalıkta yazlık var oraya gidiyoruz her yaz. Emekli emekli takılıyoruz 2 çocuklaBen daha yapamadım.
Ailem antalyada her sene yapıyoruz ya diyor bana.
Otel de mi kalıyoruz sanki
Balayı dediğin otelde olur :)
Kısmet ya belki bende yapamam nasiptem öteye yol yok canım =)
Dümdüz erkek mantığı işte. Biz de otelde tatil yapmadık valla. Ayvalıkta yazlık var oraya gidiyoruz her yaz. Emekli emekli takılıyoruz 2 çocukla
Sizin Antalyaymış bizden iyisin
Bi
Biz bolu büyük abant otelde yapacagız henüz yapmadık yorumları ve şartları güzel görünüyor boluyu tavsiye ederim
Şimdiden bir ömür mutluluk dilerim. Bizde balayında Kremlin palace gidecektik tur şirketi Barut Otel Lara yı tavsiye etti ve çok güzel bir balayıydıAlternatif olarak Titanic Belek çok güzel tavsiye ederim.
Şimdiden iyi tatiller, mekanada fazla takılmayın siz yinede önemli olan yanınızdakiyle mutluluğunuz gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?