Balayı

kimbilir nerelerde kamera var...duyduğun gördüğün birşey varsa balayınızın rezil olmaması için sen eşini ikna et...

Allah Allah :KK12: böyle bir şeye kim cesaret edebilir yahu benim hiç aklıma gelmez di bende şüphelendim şimdi bizde balayına antalya beleğe gittik voyage a enem yoktur ya o kadar da değil :KK48: bu arada balayındayken kaldığımız otelin yanında adam&eva vardı sizin gideceğiniz otel yani orada böyle bir şey olacağını kesinlikle sanmıyorum çok iyi bir otel böyle bir şeye kimse cesaret edemez rahat olun lütfen :KK51::KK48:

bende olacağını sanmıyorum böyle bir şey deşifre olsa giden olurmu hiç allahın aşkına.merdiven altı bir yer değil ya koridorlarda var ama odalarda olmuyor.ayrıca kabini gören yerlerde olsada sapık bir çalışan yoksa kabin içindede yok zaten tespit etseniz şikayetçi olabilirsiniz mahrem diye bir şey var.

Konu sahibesinin istediği cevap bunlar değil ! İnsanın canını sıkmayın lütfen :63:

meliscan_ otellerde kamera olma olasılığı yüksek. Arkadaşların dediği gibi tuvaletlerde de, kabinlerde de her yerde olabilir bu kamera denilen illet alet. Ya yatak odanada biri yerleştirirse? Olmamış bir şey değil hani. Peki siz ne zaman??? :KK57:
Kafamda deli sorular.. :KK14:

Back
X