- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü 31 ekim düğün :) bir de deniz kenarı sevmiyorumNEDEN DENIZ KENARI VE YEŞİLLİK OLAN BÖLGELERİ SEÇMEDINIZ TAM MEVSIMI ?
Karlık evlerine baktım aslında ama merkeze baya uzak 40KMGitmedim ama karlık evi die aratun hayran kalıcaksınız zaten:-D
Ekim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum
Kasım'a kadar sezon açıkki. Balayında mağara mı gezeceksin ? Kar kış olsa güzel olur ama Ekim tatil yerlerinde hala açık sezon.Çünkü 31 ekim düğün :) bir de deniz kenarı sevmiyorum
Alanya AntalyaEkim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum
kesinlikle fethiye hem sakin hem mis gibi denizi kumuEkim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum
Bütçe el veriyorsa Thailand. Çok klasik oldu artık ama değer. Yurtdışına açılamam derseniz Akdeniz'de karar kılmanız şart veya Kıbrıs'a gidin ve Rum kesimine geçin derim..Ekim ayın için balayı önerileriniz nelerdir kızlar? beklenti sadece deniz, kum
hangi oda bizde karlık evine rezervasyon yaptırdık. inşallah güzel geçerBiz karlık evinde kaldık çok güzeldi
kapadokyada her yer birbirine çok yakın aracınız varsa merkezde kalmayın derim zaten göreme avanos ürgüp uçhisar geziliyor nevşehir merkezde pek bişey yok