Balayıma denk gelmesin :(

papatya2507

Doruk'um herşeyim
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
1.562
17
118
38
İstanbul
Merhaba Dr.Hnım,

28 Haziranda adet oldum..4 gün sürdü..4. günü damla damla şeklindeydi..
Bu ay ise bugün yarın bekliyorum...Eğer bugün olursam adetimin 2 günü (yarın)doğum kontrol hapı kullanacağım. 21 gün sonra 7 gün ara verip 8 günü 2. kutuya başlayacağım. İkinci kutu bitimi 17 Eylül'e denk geliyor..Düğünüm ise 19 Eylül akannehir 7 günlük arada regl olacağım yani balayı haftamda :çok üzgünüm:
Bunun için ne yapabiliriz???Yardımlarınızı rica ediyorum.

Tşkler.

selam eylüldeki ilacınız bitiminde boşluk bırakmadan diğer kutuya hemen başlarsanız kanamanız olmayacaktır.

selam eylüldeki ilacınız bitiminde boşluk bırakmadan diğer kutuya hemen başlarsanız kanamanız olmayacaktır.

Cvbnız için tşk ederim. Peki ben diğer kutuya ara vermeden başladığımda ara verme süremi kendim ayarlayabilir miyim??...Mesela 17 sinde eylüldeki kutu bitiyor ben ara vermeren diğer kutuya başlayıp 10 gün sonra bıraksam benim için sakıncası olur mu????

Tşkler.

böyle durumlarda yumurtlama zamanları karışabiliyor ikinci kutuyu da bitirmeniz adetlerinizi daha kolay takip etmenizi sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…