Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Hayır canım biz sana hakaret etmedik. (Eşine birazcık etmiş olabiliriz ama) sen eşinin hareketlerinden rahatsız olmuşsun biz de sana evet haklısın güvenilmez bi tip dedik. Yani en başta açtığın konuya hak verdik. Çünkü tecrübe. Ha bi de akıl verdik başka kadınlar hakkında konuşmasına izin verme diye. Bi kadın olarak övülmek için dahi olsa hemcinsinin aşağılanmasına izin verme. Bize hakaret ederek kocanı savunmaya geçen sensin. Gerçekleri bizim ağzımızdan duymak rahatsızlık veriyorsa bir daha böyle bi konu açma o zaman. Ne deseydik oo sana ne güzel iltifat etmiş kadına şişko demiş aferin mi deseydik?

Ben ne hakaret etmişim söyler misin?saygısız yorumların 1 ine sussam 10 tane yorum var burada.Sizler gibi durup dururken kimseye gidip hakaret etmedim.bana hakaret etmediniz eşime ettiniz diye alkış mı tutayım.hakaret hakarettir.burada annesi babası eşi hatalı olanların hepsine saycak mısınız?hala konu açma falan diyorsunuz konuşmasak daha iyi.Sağ olun yorumunuz için.

Görmek istermisin? @Kova hatunu sen gördün beni şimdi durduk yere kendimi açık etmeyeyim kanka :) öv beni hadi :KK70:DD

Burada herkes kendini övebilir gucci bunun için açıldı konu rahat ol :KK70:

Hamilelik kilom olmayabilir ama çatlağım patlağım tastamam yerinde. :KK48: Ama kendimi seviyorum hata mı ediyorum ki?

Çevir kazı yanmasın. Bu işaret ettiğim yerden de emin olma sen :)

Hamilelikte 14 kilo aldım. 1 sene içinde koşturmaca içinde sporsuz 20 kilo verdim. Veremeseydim de eşim ağzını açıp eleştiremezdi ki hiç bir zaman fit biri olmadım. Çünkü kilo takıntımız yok karı koca..

olabilir bu sizin tercihiniz bizle kendinizi kıyaslamanıza gerek yok ki.her aile kendine hastır.

Hamilelik kilom olmayabilir ama çatlağım patlağım tastamam yerinde. :KK48: Ama kendimi seviyorum hata mı ediyorum ki?

ben burada kendimi övecek olsam eşimin yaptığı şeye alındığımı açmazdım size...beni görmüyorsunuz etmiyorsunuz size övmekle mi uğraşıcam kendimi...eğleniyorsanız başka yere gidin eğlenin bu kadar çok densiz bir araya gelince uğraşamıyorum

yooo valla ben fitim ya nerde benim kankalar anaaa rezil oldum :D ben hiç evlenemdim çocuk da yapmadım o yüzden siz de olan kilolar çatlaklar kutsaldır yani rahat olun :)

Aç. Kocanı gömdükçe biz, sen aşık oluyosun. Öyle bir şey. :))))) Ne kadar yapmacık bi hareket değil mi? Bunu yapan adama hayatta güvenmem. Ama böyle diyince kızıyor işte bize. Napalım yalan mı söyleyelim? :deli:

Ağzına bir kaşık bal çalmış diyeceğim buna da kızacak şimdi.. :KK14:

Alkış olayından sonra koptum:KK9:.neyi alkışladın ,neye kızdın vallahi anlamadım.

Onlar dünyanın en olmazsa olmaz nadide parçaları ve dünya açısından çok önemliler, onlar olmazsa mesela çiçekler açamaz, güneş doğamaz, çok önemliler çok, biz kimiz ya, biz avam(!) (Bi de avam kelimesini kullanıyor kullana kullana gülmemi tutamadım pardon :KK70: ) onlar piremses. Ondan hep bunlar. Aah ah. Uzaya ilk bunların dedesinin dedesi çıktı bilmiyorsun sen.

Herkes konuşma stiliyle kendini belli ediyor.

ben burada kendimi övecek olsam eşimin yaptığı şeye alındığımı açmazdım size...beni görmüyorsunuz etmiyorsunuz size övmekle mi uğraşıcam kendimi...eğleniyorsanız başka yere gidin eğlenin bu kadar çok densiz bir araya gelince uğraşamıyorum

Burdaki hatunlarla başedemezsin :) yenisin sen kendimi geçtim o kadar iyi değilim ben bazı şeyleri anlamakta ama burda zehir gibi aklı olan bir sürü kadın var anlıyorlar seni onlar merak etme bu arada kiblendin :) hadi eyvallah

İnsanlar Rus sevgililerini genelde boyu posu memesi için övmüyorlar. Tripleri az diye, ufak şeylerden kavga çıkartip tüm gün surat asmiyor diye övüyorlar.
Bence haksız olan tamamen tamamen sizsiniz. En güzel gününüzde,tatilin daha başında kavga cikartmissiniz, geçimsiz davranmışsiniz.
Şimdi de aynı konuyu ısıtıp ısıtıp yine kendi canınızı sıkıyorsunuz.

Ben alinmazdim. Zaten eski sevgilim boydan boya Rus'tu.
Ne var yani Rus olunca ne oluyor? Koskocaman 150 milyonluk ulke

sen erkek misin neden sevgilinin rus olduğunu söylüyorsun ki

Burdaki hatunlarla başedemezsin :) yenisin sen kendimi geçtim o kadar iyi değilim ben bazı şeyleri anlamakta ama burda zehir gibi aklı olan bir sürü kadın var anlıyorlar seni onlar merak etme bu arada kiblendin :) hadi eyvallah
evet baş edemem ama zekilikleriyle değil ağızlarındaki zehirle

Erkeklerin bos konusmasi bence. Ama bir erkegede yakismiyor bu sekilde muhabbet bna gore. Bnm erkek arkdasmda antalyda calusti otelde hep rus turistler vardu ama bi kere bile ne sordum ne de oyle bir muhabbet yapti .bu arada bnde antalyada yasiyorum yani otelde nasillar vs biliyorum. Incinmissnz lafina empati yapsin siz rus erkekleri icin biseler deseniz o ne tepki verrdi . Esinizle bir daha boyle kndini bilmeyn ve olgunlasmams yda hic insan gormemid gibi tepki vermemesini yoksa sizinde bu tarz seyler konusup onu incitebilcgnzi soyleyin ve sevginizn azalacgni diyin . Blki o zmn anlar.uzulmemeye calisin

Kızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu
hic unutmuyorum bizde alicek tatile gitmistik dondurma falan yoyordk iki cocugumuz vardi ben onlarla ilgleniyordum o kadar kalabalk oldugu icin hic. etrafima bakmamistim adi bir kdin gelip eaimin pantoluna numarasin koymus eve gelince bana dedi. sartellerim atti kadini yolmadigima cok pisman oldum bana neden demedin diye kiyamet koparmistim amnnn takma boswer

Back
X