Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Üfff bu Rus muhabbeti baydı. Bu yaz güneye tatile gittik sevgilimle. Oralar ingiliz alman rus turist kaynıyordu. Ruslar diğer turistlere göre daha güzeller, fizikleri falan çok daha fit. Bir tane tangalı kadın yürüyordu mesela harika bir poposu vardı. E ben napiyim şimdi. Kıskançlık mı yapayım, baktı bakmadı diye adamı mı bunaltayım. Baktıysa da bakmıştır. Baktıysa kendime güvenim mi eksilecek, ya da popom squatla arşa mı değecek, ya da baktı diye çirkin mi olucam.

Sen ideal kilonda olursun, bakımlı olursun, şık giyinirsin. Sen busun. Kendini bu şekilde kabul edip bedenini seveceksin. Bu kadar basit.

Eşiniz şovmen sizde çok çocuksusunuz. Yorumumskırdıysa şimdiden özür dilerim ame anlatığınz şeylerden bu tablo canlandı gözümde

Ben hala ailene cekmissin lafini hakaret olarak gormuyorum

Normal bir zamanda bak canım şu şu özelliklerini annenden almışsın deseydi ben de öyle düşünürdüm. Ama tartışma sırasında sırf can yakmak için söylediği için çok üzücü. Hakaret olması değil de amacının can yakmak olması kötü. Karşısındakini tanıyor, buna üzüleceğini biliyor.

Ben bir de adamın ezik olduğunu düşünürdüm. “Normal bir konuşmayı sürdürecek zekası yok da o yüzden can yakmaya çalışıyor” derdim.

Konu eski ama sizin genel olarak konularınıza bakınca pireyi deve yapma huyunuz olduğuna ikna oldum.
Aşırı alıngansınız

Sen istiyor duj verecek 100 dolar :KK53:
Bu vahim konuyu kim hortlattıysa o da versin :confused:

Hersey ok da
Ruslar tatilde vardı
Ne ya
Eee var
Biliyoruz
Bütün Ruslar harika sanki
Şişmanı var kısası var
Çok güzelide var
Votkadan yamulanıda daha 30 yaşında
Vücut taş surat 50 yaşında
Erkekler arasında fantazi olmuş
Ben konu sahibinin evet abarttığını ama rahatsız olmakta haklı olduğunu savunuyorum
Bu kadın deseydi yaa çok yakışıklı kaslı Almanlar vardı diye eşi ne yapardı acaba
Bıraksınlar bunları

Eski konularınızı da okudum biraz. Eşinizi tanımadan evlenmişsiniz. Şimdi karakter özellikleri ortaya çıktıkça canınızı sıkıyor. Siz de farkındasınız davranışları hiç hoş değil. Beklentilerinizin çok altında. Ya uyum sağlamak için bir yol bulacaksiniz ya da hayatınız böyle kırıla kırıla geçecek

Ne bileyim süsleniyordur demesinin nesi garip ?

Burası Rus dolu demesi daha saçma

Son yazan oldugunuz için sizinkini alinitliyorum. Daha once konuya yazmisim ama yine yazicam 😁

Herkes " nebileyim süsleniyordur" kisminda ne var demiş ama eşi içeride makyaj yaptigini biliyormuş konu sahibinin.

"Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu"

Sacma sapan burada rus dolu muhabbeti acmaya calisip, karşi taraf eşini sorunca, bildigi halde bu uslubu takinip "nebileyim susleniyordur" demesi "umursamiyorum onu bosver" demek gibi birsey olmuş.
Konu sahibi dogru ifade edememis bence kendini ama durum bu.
Nebilleyim bilmem ne diyecegine icerde susleniyor veya hazirlaniyor dese bu kadar agirina gitmezdi konu sahibinin yazmadan edemedim.

burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?
Evet sıkıntı sizde yanlış anlayacak bişey yok

Keşke tek dersimiz eşimizin arkadaşıyla konuşurken süsleniyor içerde ne bilim demesi olsa. Böyle ufak sorunları ciddiye almayın. Erkek muhabbeti ne bekliyorsunuz. 🤦🏽‍♀️ Evliliğinizde daha ne sorunlar çıkacak nelere gögüs gerceksiniz kimbilir dönüp arkadaya bu olaya o zaman gülersiniz

Eşimi yatakta biriyle yakalarsam anca veririm bu tepkiyi.
Bence gereksiz olmuş ağlamalar, yıkılmalar filan.

Back
X