- Konu Sahibi NMButterfly
-
Ben de mayısta gidicem porto bello aklımda ama bilemedim yaa hala bakınıyorum
Arkadaşlarım Nisanda evleniyorum Allah nasip ederse :)
2013 Kasımın başları gibi düğün tarihi belli olduğu balayı yapmak istediğimiz yer olarak Antalyayı seçtik ve o zaman hemen uçak biletlerini çok ucuza aldık:)
Bu haftada Balayı otelimizi Porto Bello olarak seçtik. Antalya Konya Altı otelin bulunduğu yer. Ets ile görüştük tavsiye aldık ve ets üzerinden yine çok cazip bir fiyata rezervasyonumuzu yaptırdık.
3000-4000 e de oteller vardı ama biz bütçemize uygun olsun diye düşündük ve paramızı otele değilde daha çok Antalya da gezmek için harcamak istediğimize karar verdiğimiz için bu oteli seçtik:)
Şimdi sormak isterim ki;
1) Porto Bello' da daha önce bulunan kalan var mı aranızda, deneyimlerini paylaşabilir mi bu otel için?
2) Antalya da balayı yapan arkadaşlarım; Antalya da gezilecek, görülecek, gidip hayran kaldığınız, keşke gitseydim dediğiniz, mutlaka görmelisin dediğiniz yerler var mıdır?
Bana ve bundan sonra Antalya da balayı yapacak ve benim gibi forumdan bununla ilgili bilgi arayacak olan arkadaşlarımıza yardımcı olur, biraz akıl verir ve tavsiyelerde bulunursanız çok çok sevineceğim :)
Şimdiden herkese teşekkürler
Arkadaşlarım Nisanda evleniyorum Allah nasip ederse :)
2013 Kasımın başları gibi düğün tarihi belli olduğu balayı yapmak istediğimiz yer olarak Antalyayı seçtik ve o zaman hemen uçak biletlerini çok ucuza aldık:)
Bu haftada Balayı otelimizi Porto Bello olarak seçtik. Antalya Konya Altı otelin bulunduğu yer. Ets ile görüştük tavsiye aldık ve ets üzerinden yine çok cazip bir fiyata rezervasyonumuzu yaptırdık.
3000-4000 e de oteller vardı ama biz bütçemize uygun olsun diye düşündük ve paramızı otele değilde daha çok Antalya da gezmek için harcamak istediğimize karar verdiğimiz için bu oteli seçtik:)
Şimdi sormak isterim ki;
1) Porto Bello' da daha önce bulunan kalan var mı aranızda, deneyimlerini paylaşabilir mi bu otel için?
2) Antalya da balayı yapan arkadaşlarım; Antalya da gezilecek, görülecek, gidip hayran kaldığınız, keşke gitseydim dediğiniz, mutlaka görmelisin dediğiniz yerler var mıdır?
Bana ve bundan sonra Antalya da balayı yapacak ve benim gibi forumdan bununla ilgili bilgi arayacak olan arkadaşlarımıza yardımcı olur, biraz akıl verir ve tavsiyelerde bulunursanız çok çok sevineceğim :)
Şimdiden herkese teşekkürler
canım merhaba antalyada balayı yapmıcam çünkü zaten antalyada yaşıyorum :) o yüzden biz bodruma gidiyoruz burdaki otellerin çoğunu çok iyi biliyorum porto bello hotel şehir içi oteli konyaaltının tam göbeğinde eğer tatilköyü gibi bi beklentiniz varsa yanılırsınız onu söyleyim ama onun dışında çok güzel oteldir geleceğiniz tarih burda sezonun çoktan açıldığı tarih o yüzden mutlaka kaleiçine inmenizi ve eğlence mekanlarına mutlaka gitmenizi tavsiye ederim kesinlikle çok eğlenirsiniz ulaşım kolaydır burda o yüzden ondada sıkıntı yaşamazsınız özellikle yazın 24 saat otelinizin olduğu bölgeye otobüs var yani istediğiniz zaman tekrar otelinize dönebilirsiniz umarım çok güzel bir balayı geçirirsiniz:)
otel şehir oteli tuğçeye katılıyrm otel açısndan buyk beklenti içne grmeyin derim bn.ama zamnınız daha çok dışarda geçirecekseniz kaleiçi,ışıkllar,dedeman gece hayatı için sizin içn eğlenceli olablır.kaleiçnde gündüzde takılabilirsinz ayrıca denize karşı harika mekanlar varama tur şirketizle konusup kültr turlarınada katılabilirsnz bnce belek aspendos sideye doğru çok güzel tarihi yerler var ama bu balayımıza fazla dersen sadece deniz,kum,günes,eğlence için merkezde takılırsınız bi sabahta kahyvaltıya çakırlara gidersiniz ohhh mis:)))
bol eğlenceli bal ayları olsun inş.:)
hiii süpersiniz yaa çok teşekkür ederim yorum için çok faydalı bu bilgiler bana :))
harika oldu tuğçe ve senin yorumun bana çok çok teşekkür ederim.
Tur düşünüyoruz 1 hafta olacak tatilimiz en azından 2-3 günü buna kesin ayırırız diye kararlaştırdık araştırma içindeyiz şuan çok sağolun :))
alanya dim çayı mutlaka bir gününüzü ayırıp alanyaya ve kalesine ayırın derim. ayrıca dim çayı çok güzel bir yer
inşallah vakit olur gidebilmek için tavsiyenden dolayı teşekkür ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?