Nisanise Rabbim Ol derse olur hayırlısı olur hem de ☺️ Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 611 298 53 18 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisanise #1 Bu kapsülü kullananlar var mı acaba ? Yanında birde soğan kürü içiyorum PCO luyum çocuk istiyorum . Kullanıpta hamile kalanlar yazabilir mi ?? Eklentiler image.webp 14,5 KB · Görüntüleme: 295
Bu kapsülü kullananlar var mı acaba ? Yanında birde soğan kürü içiyorum PCO luyum çocuk istiyorum . Kullanıpta hamile kalanlar yazabilir mi ??
A Ahsen2225 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 185 45 13 27 24 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisanise #2 Nisanise .!.: Bu kapsülü kullananlar var mı acaba ? Yanında birde soğan kürü içiyorum PCO luyum çocuk istiyorum . Kullanıpta hamile kalanlar yazabilir mi ?? Genişletmek için tıkla... merhaba, hamıle kaldınız mı ?
Nisanise .!.: Bu kapsülü kullananlar var mı acaba ? Yanında birde soğan kürü içiyorum PCO luyum çocuk istiyorum . Kullanıpta hamile kalanlar yazabilir mi ?? Genişletmek için tıkla... merhaba, hamıle kaldınız mı ?
French Fries Addict Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2015 465 135 103 28 24 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisanise #3 hayıt tohumunu tüketmek prolaktin hormonu düşürüyor diye biliyorum, onu kullanıp gebe kalan tanıdıklarım var ancak pcos değillerdi. bir de bu tarz takviye yerine tohumun çayını alıp demleseniz daha doğal olur gibi geldi
hayıt tohumunu tüketmek prolaktin hormonu düşürüyor diye biliyorum, onu kullanıp gebe kalan tanıdıklarım var ancak pcos değillerdi. bir de bu tarz takviye yerine tohumun çayını alıp demleseniz daha doğal olur gibi geldi