Balgam anestaziye engelmi

Creyzzzzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
28
2
1
35
5 gün kaldi ameliyatima ve sigarayi birakamadigimdan dolayi bogazimda gicik yapan balgam var. Ameliyata bu sekilde girsem engel teskil edermi ki? Benimle ayni sorunu yasayan oldumu

5 gün kaldi ameliyatima ve sigarayi birakamadigimdan dolayi bogazimda gicik yapan balgam var. Ameliyata bu sekilde girsem engel teskil edermi ki? Benimle ayni sorunu yasayan oldumu
ben canım bendede geniz akıntısı sürekli vardı yeşil yeşil hemde yapmazlar diye korkuyordum doktora söyledim genizimde sürekli bir akıntı var dedim oda sıkıntı olmaz dedi. endişelenmeyin..

Çook tesekkur ederim. Benimde kafama takildi. Siz sigara kullaniyomuydunuz. Ben nigde devlet hastanesinde olucam
sigara kullanmıyordum fakat buna rağmen hep balgamlıyımdır neden bilmem ama amaliyata engel değilmiş bunu öğrendim aneztezi doktorum beni sorguya çekmişti ne kullanıyosun içtiğin ilaçlar sigara vs ona göre tedbirlerini alıyorlar sende aneztezi doktorunla görüş istersen

Tamam canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…