D Ddemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 3 0 1 30 27 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ddemm #1 Bebeğim 3 aylık bu aralar balgamlı kesik kesik kusuyo normalmi
O otsumban Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2017 2 0 1 36 1 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ddemm #2 Ddemm .!.: Bebeğim 3 aylık bu aralar balgamlı kesik kesik kusuyo normalmi Genişletmek için tıkla... Benim oğlumda 3 aylık son iki aydır arada balgamlı kusuyor neden bilmiyorum doktora goturecegim inşallah bişey çıkmaz
Ddemm .!.: Bebeğim 3 aylık bu aralar balgamlı kesik kesik kusuyo normalmi Genişletmek için tıkla... Benim oğlumda 3 aylık son iki aydır arada balgamlı kusuyor neden bilmiyorum doktora goturecegim inşallah bişey çıkmaz
D Ddemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 3 0 1 30 13 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ddemm #3 otsumban .!.: Benim oğlumda 3 aylık son iki aydır arada balgamlı kusuyor neden bilmiyorum doktora goturecegim inşallah bişey çıkmaz Genişletmek için tıkla... İnş. Çıkmaz aile hekimimiz geniz akıntısı var üşütmüşsün dedi bugün hastaneye götürcem randevusu var
otsumban .!.: Benim oğlumda 3 aylık son iki aydır arada balgamlı kusuyor neden bilmiyorum doktora goturecegim inşallah bişey çıkmaz Genişletmek için tıkla... İnş. Çıkmaz aile hekimimiz geniz akıntısı var üşütmüşsün dedi bugün hastaneye götürcem randevusu var