Balhatun'un çeyiz odası ( çok eksiğim var çok :) )

ay canııım sizin adetler ne güzelmiş ya masrafsız evleniceksin. bizimkiler böyle bi şey yapsa annem sevinçten napıcağını bilemez herhalde
annemde ben her şeyi toptan alıcam merak etme diyordu çok sıkıştık. bence güvenme canım yavaştan al :44:

Kızlar nergisçe yok ne zamandır. Acaba doğum yaptı mı_?İkiz annesi olacaktı, sanırım yapmıştır.Nerelerde acaba_?

Bu hafta üniversiteden arkadaşım gelecek annesi ile çeyiz alışverişine beraber yine alırız birşeyler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bunlarda keçe kapı susumuz ve yemek+kahvaltı icin servislerimiz iki kişilik

Eklentiler

• $1395750700891.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $1395750719419.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

hayırlı olsun topiğniz aramıza hoş geldiniz aldıklarınız çok güzel mutlu günlerde kullanırsınız inşallah

Canım keşke tabak tencereyle bitse ufak seyleride nasıl diceksin alın diye iyiki bizde bu adet yok şimdiden 5 tane yiyenim var :) mesela salata tahtasını al ...salata yıkama kapları çok gereklı... baharatlıklar... baklıyat saklama kapları... çay seti... tepsi... çamasır sepeti... bulasıklık... oklava :) yani aklına ne geliyosa alman gerek bunlarda evin görünmeyen en önemli kısmı ve çok pahalı oluyo hepsini aynı anda alırsan bak ben şimdi runner aldım engilish home dan ındırım var çok uyguna geldi.

Evet evet o tarz şeyleri de alın demek olmaz :) iş çıkışı english home'a inşallah uğrayacağım.

hayırlı olsun topiğniz aramıza hoş geldiniz aldıklarınız çok güzel mutlu günlerde kullanırsınız inşallah

Teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Evet evet o tarz şeyleri de alın demek olmaz :) iş çıkışı english home'a inşallah uğrayacağım.

Bu arada aldıkların çok güzel güle güle kullan :)

Canım neden bu kadar uygun fiyatı insan ister istemez güvensizlik duyuyor

Bunlarda cici mutfağım için

Çay,Şeker ve Kahve için kavanozlarım...

Kek Fanusum

Salata Kasem

Enn bi sevdiğim peçete yüzüklerim

Bu da yatak ortum aynısı değil ama ışte benziyor :) benim ki üzeri incili.

Eklentiler

• $1395916187828.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 115
Bunlarda yeni aldığım pike takımım(pembe) ve nevresim takımım (beyaz)

Öncelikle Allah kavuştursun az kalmış
Herşeyin çok güzel canım 'cici mutfağım için' diye paylaştıkların çok şekerler Çok eksiğim var diye içini sıkma boşuna inanki hepsi iki haftada hallediliyor.
Aşkla kullan

Son düzenleme:
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullan.

Çok sağolun kızlar :) bunlari da bugün aldım salonuma

Eklentiler

• $1396290310998.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $1396290350434.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 89
  • $1396290381136.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 113
  • $1396290400659.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 89
Bunlarda cici banyom ve sevdiceğimle günlük kullanmak üzere aldığım yemek takımım :)

Yemek takımımı çok uygun aldım nüans diye bir marka. Banyo takımımda 49 tl

Kuzular bunlardan maviş kardan adamlı olanları bugün Porlanddan aldım Sevdiceğimle kış günleri bitki çayı neyin içeriz diye tam kışlık yani Diğer kahve fincanlarını da dersaneden bir öğretmen arkadaşım aldı hep iki kişilik alıyorum annem de diyor ki " galiba hiç misafirin olmayacak evde

Ve evim güzel evim için anahtarlık mı dekoratif kuş evimi çözemediğim ama English Home'da görünce dayanamayıp aldığım cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…