Bebek Beslenmesi Balığa dokunamıyorum, Nasıl temizlenecek bilmiyorum yardımmmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
Arkadaşlar şimdiye kadar hiç balık temizlemedim. Evlendikten sonrada ya annemlerde ya kayınvalidemlerde yedik hep balığı. Şimdi bebeğim oldu ona yapacağım yakın Zaman'da ek gıdaya geçeceğiz yavaş yavaş öğrenmek istiyorum ama Nasıl yapacağım bilmiyorum, en azından sardalya, hamsi, palamut bunları temizleyebilsem yetecek. Var mı benim gibi olanlar Nasıl öğrendiniz bu işi???

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç balık temizlemedim. Evlendikten sonrada ya annemlerde ya kayınvalidemlerde yedik hep balığı. Şimdi bebeğim oldu ona yapacağım yakın Zaman'da ek gıdaya geçeceğiz yavaş yavaş öğrenmek istiyorum ama Nasıl yapacağım bilmiyorum, en azından sardalya, hamsi, palamut bunları temizleyebilsem yetecek. Var mı benim gibi olanlar Nasıl öğrendiniz bu işi???
eldiven kullanmayı dene?aslında çok kolay
kafa kısmını öne doğru eğip kırıyorsun
bütün pisliği ile temizleniyor
hepsi bu kadar

Balikcilar temizliyor buyukse parcalayip veriyorlar,bu kadar dert edip ugrasmana gerek yok canim

Balıkçılar temizliyor canım sıkıntıya gerek yok
yıkarken de eldiven kullanın bu kadar basit

balığı çok severim ama temizleyemem.
hamsinin kafasını koparırken cinayet işliyor gibi hissediyorum.

genelde temzilenmiş alıyorum.
palamut da öyle.

bir de bütün tavuk aldığım da çok kötü oluyorum.
içim sızlıyor.

Back
X