Balık baştan mı kokar bayanlar ?Yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim çok beğendim.3 senelik ciddi güzel giden bi ilişkim var. Erkek arkadşım çok uyumlu sakin benide çok seviyo ancak sorun annesi benim annesiyle hiç bir sorunum yokken erkek arkadaşım annemi aramıyosun sormuyosun gibi konulara girmeye başladı.kaldıkı ben annesini ararım arada ciddi bişeyler olmadığı için (nişan söz gibi) devamlı aramayı uygun görmüyorum.Bide ben iki kez aradıysam üçüncüsünde annesinden beklıyorum . 3senedir tanıyorum kendisini ama daha bikere olsun beni aramış deıl. Doğum günü olsun ararım ,hasta olsun ararım , halini hatırını sormak için ararım ama buna rağmen bi karşılık göremıyorum.Bunu erkek arkadaşıma uygun bir dille anlattığım zaman ise sen küçüksn arasan nolur dio.Ne yapıcam bu durumda bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen.

valla ben böyle arada bi resmiyet yokken erkegin ailesiyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum
aramamı sormamı isteyen adam gelir Allah'ın emriyle ister sonra "ara" demesine gerek kalmaz ararız elbet sengözlerimebaksanab

canım kaç yaşındasın? çokmu düşkün annesine? annesi dominant bi tip mi? asık suratlımı sana karşı?

aman dıyım annecı tıpler evlerden ırak daha sımdıden annemı nıye aramıyorsun trıplerı cooook yanlıs.

bence sizin arada bi resmiyet olmadan aramanız gerekmediği gibi, sevgilinizin annesinin sizi aramasına da hiç mi hiç gerek yok zaten. ilerde bol bol araşıcaksınız mecburen. şimdiden bu kadar yakın olmaya gerek yok gibi.

valla ben böyle arada bi resmiyet yokken erkegin ailesiyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum
aramamı sormamı isteyen adam gelir Allah'ın emriyle ister sonra "ara" demesine gerek kalmaz ararız elbet sengözlerimebaksanab

valla bende gurbaacıma katılıyorum.yüz verince sürekli arayıp sorunca devamlı aramanı sormanı isterler.bi gün aramayıncada aramadı olursun...

Bence de ortada söz nişan tarzı birşey yokken fazla içli dışlı olmak iyi değil. şahsen bnm başıma böle bir olay gelse nasıl tanışcam onu bile bilmiyorum. yapamam yani annesi babası onlarla tanışmak kesin kesin onların içine griyorsun demek. he gelir ister ya da aileler tanışır önce ondan sonra aramak tabi görevim olur ama o kadar sık aramam bana bırakmasını isterim fazla içli dışlı olmak iyi değil.
ama seninde ailen biliyorsa bazı şeyler kesin yoluna girdiyse o zman bişey diemem....

Valla siz bilirsiniz arkadaşım ama ben olsam hiç aramam ki siz yine aradabir de olsa arıyormuşsunuz..
Bugün haftada 3 defa ara diyen,yarın hergün bir arayıver der..
İnsanlar neden bu zorlamalara girer ki anlamam.. İçinden gelmedikten sonra aramanın ne kıymeti var ki?

bizimde 2 seneyi geçti ailesini tanırım görüşmüşlüğümüz var ama hala resmiyim onlara kalsalar hani anne desem yadırgamazlar hoşlarına gider ama bana göre ters söz nişan olmadan ne samimi olurum ne de anne derim hala sizli bizli konuşuyorum....
bende özel günlerde ararım hasta olsa ararım ama onun dışında napıyosunuz diye aramam açıkcası
ama benimde sinirime dokunuyo bazen o hiç aramadı beni ne özel günümde ne de başka birşeyde....
ama erkek arkadaşım hiç aramıyosun annemi ara falan demedi demesinde o istedi diye istemediğim birşeyi yapmam...
benim erkek arkadaşımda ailesine düşkün annesine desem daha doğru olur birde yengeç burcu .....
ama düşünüyorum doğum gününde aramıyabilirim insan karşı taraftanda bekliyor

bence de arada söz ; nişan birşey yoksa ne gerek var bu aramalara... eğer aileye dahil etmek istiyorsa seni sağlam bir adım atsın... hem böylece o da senin anneni ; babanı önemli zamanlarda aramak durumunda olur... ve belki sana gereksiz baskı da yapmaz... böyle şeyler içten gelmeli... zorla neden olsun ki...

Canım arada resmi bişey yokken araman doğru değil ki, hatta çok yanlış. şimdi aramanı ister, ama evlendikten sonra bu konuda sana laf bile söyler. nişan ve flört döneminde yapılanlar ve söylenenler evlendikten sonra geri dönebiliyor. a.s.

Bence aramak gibi bir mecburiyetin yok, nezaket icabi bunu zaten yapiyorsun!!

Erkek arkadasinin bunu emirvaki gibi yaptirmak istemesi basli basina bir yanlis...:1closedeyes:

Vallaha hic tinlama, He He de gec....

özel günler dışında bence aramayın. eşim de bana bu konuda çok diretir, ama ben isteyince arıyorum.
aileniz ilişkinizi biliyor mu? o sizin annenizi arıyor mu ?

benim arkadasim nisanli oldugu halde, nisanlisinin annesi hic aramiyordu...Sebebi de kucukler ararmis yani hep kizin aramasi gerekirmis...Demek ki bu modeller boyle oluyor yapcak bisey yok. Nisanlanirsan arar sorarsin sık sık, ama onlardan bisey bekleme bence sen gorevini yap gerisi onlara kalmis.

23 yaşındayım annesine çok düşkün malesef bide annesi bana karşı soğuk bunu erkek arkadaşıma söyledğim zaman annemin normal duruşu o diyo ama ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum bana karşı bişey olduğunu hissediyorum ve erkek arkadaşımda bunu annesine karşı kullanmak istediği için yani o seni arıyo soruyo sen nie böylesin demek için beni ara die sıkıştrdığını düşünüyorum ama böyle bile olsa zoraki aramak istemiyorum.

Arada söz yok.nişan yok..düğün yok..
Ne diye bu kadar sizin kasıyor anlamış değilim
Bence bunu dert etmeyin;sonuçta şu anda sadece erkek arkadaşınızın annesi
Size göre resmi bir kimliği yok
Erkek arkadaşınıza da bu şekilde söyleyin.

ohoooo oo seni şimdiden mengeneye almışlar...evlenince bilmem ne olacak.....

kadın daha seni gelin olarak istemeye gitmeden otoritesini kuruyor.oğlu da anacığına uyuyor...allah yardımcın olsun.

canım kaç yaşındasın? çokmu düşkün annesine? annesi dominant bi tip mi? asık suratlımı sana karşı?

23 yaşındayım annesine çok düşkün malesef bide annesi bana karşı soğuk bunu erkek arkadaşıma söyledğim zaman annemin normal duruşu o diyo ama ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum bana karşı bişey olduğunu hissediyorum ve erkek arkadaşımda bunu annesine karşı kullanmak istediği için yani o seni arıyo soruyo sen nie böylesin demek için beni ara die sıkıştrdığını düşünüyorum ama böyle bile olsa zoraki aramak istemiyorum

bence de saçma bi durum... ama benim aklıma şöyle bir şey geldi acaba olabilir mi? annesinin sana karşı soğuk olduğunu söylüyorsun erkek arkadaşın da onun normal duruşunun bu olduğunu söylüyo ve sık sık aramanı istiyo.. acaba annesine seni kabul ettirmeye çalışıyor olabilir mi? kabul ettirmek derken senin çok ilgili ve iyi bir gelin adayı olabileceğini göstermeye çalışıyor olabilir mi? ciddi düşünüyor ve annesiyle sık sık irtibata geçmeni isteyerek yol yapıyor olabilir gibi geldi bana. annesi biraz zor bi kadınsa özellikle, oğlunu paylaşamayan bi anneyse sık sık aratarak senin annesini çok düşündüğünü ve sevdiğini göstererek belki ikna etmeye çalışıyordur..

ama yine de arada söz nişan vs yokken inatla habire ara demesi mantıksız ve senin açından da sıkıcı.. özellikle madem bu kadar ince nezaket bekliyorlar senin de doğum günlerinde vs. annesinin araması gerekir bence, bunun yaşının küçük olmasıyla ne alakası var ki nezaket olayı bu. bence erkek arkadaşınla ciddi anlamda konuşmalısın ve eğer annesinin soğukluğu seni rahatsız edecek boyuttaysa arama artık ne derse desin

Aynen senin gibi düşünüyorum bende annesi benim için olumsuz bişi söylerse oda bunu öne sürecektir onun için böyle ısrarlı davranıyordur diyorum şimdiye kadar saygımdan ve nezaketimden dolayı aradım sordum bunun olay halıne gelmesını istemıyorum üstüme düşmese ben belkı kendılığmden arıcam erkek arkadaşımın benden yana deıl ama annesınden yana bı sıkıntsı olduğu kesin.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…