E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
valla ben böyle arada bi resmiyet yokken erkegin ailesiyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum
aramamı sormamı isteyen adam gelir Allah'ın emriyle ister sonra "ara" demesine gerek kalmaz ararız elbet sengözlerimebaksanab
canım kaç yaşındasın? çokmu düşkün annesine? annesi dominant bi tip mi? asık suratlımı sana karşı?
bence de saçma bi durum... ama benim aklıma şöyle bir şey geldi acaba olabilir mi? annesinin sana karşı soğuk olduğunu söylüyorsun erkek arkadaşın da onun normal duruşunun bu olduğunu söylüyo ve sık sık aramanı istiyo.. acaba annesine seni kabul ettirmeye çalışıyor olabilir mi? kabul ettirmek derken senin çok ilgili ve iyi bir gelin adayı olabileceğini göstermeye çalışıyor olabilir mi? ciddi düşünüyor ve annesiyle sık sık irtibata geçmeni isteyerek yol yapıyor olabilir gibi geldi bana. annesi biraz zor bi kadınsa özellikle, oğlunu paylaşamayan bi anneyse sık sık aratarak senin annesini çok düşündüğünü ve sevdiğini göstererek belki ikna etmeye çalışıyordur..
ama yine de arada söz nişan vs yokken inatla habire ara demesi mantıksız ve senin açından da sıkıcı.. özellikle madem bu kadar ince nezaket bekliyorlar senin de doğum günlerinde vs. annesinin araması gerekir bence, bunun yaşının küçük olmasıyla ne alakası var ki nezaket olayı bu. bence erkek arkadaşınla ciddi anlamda konuşmalısın ve eğer annesinin soğukluğu seni rahatsız edecek boyuttaysa arama artık ne derse desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?