Balık baştan mı kokar yoksa zamanla değişir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
840
0
0
Konya
Merhaba yine ben

Sizi sıkmadığımı umut ediyorum

Sevdiğim bir insan vardı daha öncede başlık açmıştım vurdumduymazlığı,onca kendimi anlatışım,anlayış gösterişime rağmen onun zamanla uzaklaşması ,yazdığım maillere cevap vermeyişi ,bana artık zaman ayıramayışı,söylediğim onca şeye rağmen hayır sen yanlış düşünüyorsun ben seni seviyorum gibi bişeylerin dememesine gibi durumların olmasına rağmen zamanla değişir düzelir diye düşündüm.

İnsanlar birbirini tanıdıkça güveni olur bakış açısı değişir diye inandım ama olmadı.Evli bir arkadaşım var kendiside erkek ve oğlak burcu bir kez daha konuş ortak nokta bulmayı dene DEĞİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞ Diyorda

Kafam karıştıda erkekler zamanla değişir mi yoksa başta nasıl bi davranış tarzı sergiliyorlarsa o şekilde devam eder mi ?Uğraşmak anlamlı olabilir mi yoksa boş kendini yormaktan öte bir şey olmaz mı ?

gerçekten seviyorsa sizi rahatsız eden huylarından yani yalnızca bir kısmından vazgeçmeye gayrt eder geçebilir de fakat komple istediğiniz şeyi yaratamazsınız ondan. sizin ilgisizlik olarak gördüğünüz şey onun doğasına göre çok normal olabilir onu anlayıp daha rahat olmaya çalışsanız.

Ben anlattığınız kadarıyla değişebileceğini düşünmüyorum.
Bitirmeyi mi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yine de oturup bi konuşun adam akıllı.
Seviyorsa ona göre davransın yani...

Nasılsa evli filan değilsin.
Şimdiye kadar şikayet ettiğin halde değişmek için çaba sarf etmediğine göre neden onu değiştirmek için uğraşasın ki.
Sevgi bir yere kadar, hayat kısa.
Evli olsan uğraş, değiştirmeye çalış derim ama şimdi zaman kaybetme bence.
Eminim kıymetini daha çok bilecek biri çıkacaktır karşına.

belki de o uzaklaştı diye panik yapıp üzerine fazla düşüyosunuz siz farketmeden daha çok arıyo msj yazıyosanız ters teper biraz daha sakin olun bakalım siz de biraz umursamaz davranın bu sefer o konuşmak sormak isticek belki yaşadıklarınızı kendi de yaşayarak anlamış olacak. biirmeyi düşündürecek bir sebep değil bana göre tabiki sadece bu msj dan anladığım kadarıyla ötesini bilemiyorum

Evli arkadaşınız da bir garipmiş..
Hani bunu diyen 15lik ergen olsa anlarım da..
Tecrübeli insanların akıllarına hayran kalıyorum bazen...
Elalemin adamını neden değiştireceksiniz ki?
Siz kendinizi değiştirmekten başlayın bakalım oluyor mu?
Eğer oluyorsa onu değiştirmenize gerek kalmaz zaten onun istediği gibi biri olursunuz hiç kavga neyim de etmezsiniz..

huylu huyundan vazgeçmez, değişmesini beklemek boşuna olur bence

laf çok icraat yoksa o laflar seni elde tutmak için söylenmiştir. lmaz:

o kadar uğraşmana rağmen seni önemsemeyen biri bundan sonraki çabalarında niye önemsesin ki

değişsin demiyorum. onu değiştirme imkan dahilinde değil zaten. değişmesi için onun içinden bir şeyler gelmeli. dışardan onu iteklemen sadece sana zarar:umursamaz:

kimseyi değiştiremezsin. sadece değiştirdiğini zannedersin :umursamaz:

Onun düşündüğü erkekleri kadınlar değiştirebilir bir çok şeyi kadınlar düzeltmiştir o da zamanla daha ılımlı olumlu daha istediğin insana benzeyebilir düşüncesi.Tabii ki tamamen bir değişim değil o olmaz bende istemem.Sadece rahatsız olduğum sürekli zamanı bahane etmesi bişeyler dediğimde beni anlayıp hak vermesi yada anlamaya çalışması bir sorun olupta söyleyince rahatsız olduğum konuları bi yorum yapması suçluysa hak verip bişeyler üretmesi belki biraz da takıntılarından uzaklaşması.Bir erkek gibi değilde bir bayanın da hislerini algılayabilmesi yoksa evrim geçirmesinden yana değilim

Tüm sorunları anlatmama rağmen o kadar olumlu ki ya kendiside o şekilde ya da kısmı meçhul?

Taşıma suyuyla değirmen dönmez gibi zaten istese değişim gösterir yada anlamaya çalışır gibi ama yinede huy mudur yapı mıdır yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum

Bi insan 7sinde neyse 70inde de odur. Poliyanna olamıyorum kendimle ilgili konularda,kandırmaya gerek yok kendimizi insanlar değişmez

oldugu hali ile mutlu olmuyorsan bence degistirmek icin hic ugrasma..
cnku insanlar kendileri istemedikce degismezler..

bi insanla birlikteysen onu degistirmeye calismamali bence...
hadi aliskanliklarini degistirebilir belki, ama bi insandan kisiligini degistirmesini beklemek cok hayalperestce olur bence...
eger adamin yapisinda bu varsa, soguk bi insansa, siz ne yaparsaniz yapin degismez asla...

Çok garip bi durum o kadar şey anlatıyorum mantıksız ve uç şeylerde değil ama o hiç onu söylememişim gibi sadece bişeyi duymak istiyorsa duyuyor ve sonrasında unutup yine eskisine dönmek istiyor.Ayrılmak istiyorum dediğimde ise sevda yükünü sırtından attın diye ajitasyon sözler sarfediyor ve hep beni anlayışsızlıkla suçluyor ya da annesinin dolduruşuna gelen kişi olarak görüyor.

Net bişey dese kafam rahat olacak ama onuda demiyor arkadaşları var ablası var sorsam bu kez de delirir ben sana bişey sormadım der

Can çıkar huy çıkmaz demişler... kimsenin huyunu değiştiremezsin canım.. olduğu gibi kabul edemiyorsan çok fazla zorlama..

Baştan farklıydı sonra bu tür olaylar olmaya başladı ya uzaklık sorun oldu ya da başta kendisini kabullendikçe kendini geri çekti bu şekilde kabullenir diye.Bir insanı sevsende asla hoşlanmayacağın şeyler için kabullenmemek lazım galiba

zamanla asla değişmez bir insan yedisinde neyse yetmişindede o olur.geçici göz boyamak için bazı erkekler değişmiş gibi yapıyor o ayrı ama evlenince eski benliklerine geri dönüyorlar

can cıkar huy cıkmaz derler.
degıstırırsenız sızın sevdgınız adam olurmu ?
bır huyunu degıstırırsınız kendılıgınden begendıgınız bır huyu degısırse nabacaksınız

Hay yasa lalecim lafı agzımdan aldın alkisalkisalkis

Hay yasa lalecim lafı agzımdan aldın alkisalkisalkis

Kastım kişiliğini değiştirsin değil.Odunken fidan olsun da demiyorum.Şu varki başta hiç böyle biri değildi,anlayışlıydı ,konuşurdu ,sorunlara çareler üretirdik paylaşım vardı sonradan değişti.Tabii ki baştan soğuk, iletişim kuramadığım,huysuz ve inatçı biri olsa bende kabul etmezdim ya da bakardım bir süre sonra olmaz der bitirirdim.Sonradan değiştiği için acaba mı dedim.Haricinde bir sıkıntım olmadı hiç çok sakindir sabırlıdır hiç ağzından küfür çıkmaz oturduğu kalktığı bellidir sevilen saygı duyulan bir insan zekidir herşeyden anlar ama uzun zamandır ki vurdumduymazlığı ve kendi kafasındaki evliliğe bakış açısı beni kendinden uzaklaştırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…