Balık baştan mı kokar yoksa zamanla değişir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse zamanla mümkün değil değişmez canım.balık burcu erkeği de zordur. kaprisli alıngan kararlarında direten. boşveer gitsin

ya küçük şeyler tabiki seviliyorsa iki taraflı değişebilir ama bu huysa malesef.. bence sen adam akıllı karşılıklı konuşş olmuyorsa telefnda konuş anlat derdini baktın hala aynı bitir

bence değişir
bnm erkek arkadşım en başta nasıldı haytında ne olaylar oluyodu anlatsam filmlere konu olur
bnm için iş yerini evini telefonlarını herşeyi değiştrdi face kapattı çok dışarı çıkar çok gezerdi şimdi haftada 10 güde bir çıkar ondada beraber çıkarız çok sinirli biriydi şimdi biraz daha sakin davranıyo
şimdi evinde işinde ne vardı diye insan merak ediyo anlatamıyorum tabi burda bütün bunlar 5 ay içinde oldu biz 7 aydır beraberiz eğer ona inanıyosan devam et sabret şans ver değişmesi için
kısacası demek istediğim inanın insan sevdiği için çok şey yapıyor yeter ki istesin seni kaybetme düşüncesi yaşarsa düzelir zaten

insan 7sinde neyse 70inde de odur.ne kadar değiştirmeye çalışsak değişmez.tam değşti dersin ama bi bakarsın boşa kürek çekmişsin

bende böyle bi başlık açtım geçenlerde.. ama baktımki hiçbirrşey değişmiyor ne kadar uğraşsamda beni sevemiyor senin başlığını görünce aklıma geldi ben ona zamana bırakalım belki olur dediğimde ama şöyle bir gerçek var balık baştan kokar demişti..

ama seni gerçekten seviyorsa bence değişme ihtimalide var yani bence denemeli bu kadar ilgisiz olmamalı gerçekten seviyorsa..

Anlamadı değişmedi ve sınırı aştı bitirdim
Haklı çıktınız her zaman ki gibi :59:

degismez:100: ben bunu bilir bunu söylerim...
bosuna degisir diye ne kendinizi kandirin, nede vaktinizi harcayin
181161610096.gif

ilk mesaja bakarak yorum yapmistim...
böylesi bi ömür karsindaki kisiyi degistirmekle ugrasmaktan iyidir
hakkinda hayirlisi olsun cnm...

ilk mesaja bakarak yorum yapmistim...
böylesi bi ömür karsindaki kisiyi degistirmekle ugrasmaktan iyidir
hakkinda hayirlisi olsun cnm...

Bir yanım az da olsa buruk ama böylesi daha iyi olsa gerek zamanla anlayacağıma eminim

Back
X