Balık burcu erkeğiyle ilişki...

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhabalar, yeni bir ilişkim var ben yengeç burcuyum çocuk balık.. Onun ilişki tecrübesi hiç olmamış flörtleri olmuş hep ben ilk ilişkisiyim. Her şey muhteşem başladı birbirimize çok değer veriyoruz fakat memlekete gitti ailesiyle de arası bozuk ve orda baya mutsuz ama konuşmaya devam ettik. Bir haftadır konuşuyoduk ben de çeşme deyim ve galiba benim mutluluğumdan gezmemden rahatsız oldu kıskançlıktan değil orada hiçbir şey yapamadığı için ve mutsuz olduğu için. Bir anda konuşmayı kesti konuşmak istemiyorum boşluktan dolayı çok düşünceliyim ve aramızdaki mesafelerden dolayı (o memlekette çünkü) yalnız kalmak istiyorum dedi anlam veremedim... 3 gündür konuşmuyoruz kendi içine kapandı iyice ama doğru düzgün açıklama bile yapmadı 3. Soruşumda falan söyledi bunları. Çok gerginim bu nasıl ilişki böyle napmalıyım sizce ?

Yani ilişkiye başlamamış hiç sevgili olmamışlar
Hmm değişikmiş.
Sana tavsiyem kendi haline bırak üüstüne gittikçe soğutursun kendinden iletişimi kes dönerse konuşursun tatmin edecek şeyler söylerse barışırsın. Dönmezse ilişki adamı olmadığını anlar yoluna devam edersin.
Burcuyla ilgili fikrim yok ama erkekler hep böyle üstelemek onlara iyi gelmiyor iletişimi kesip ortadan kaybolunca anlıyorlar kıymetini

Hmm değişikmiş.
Sana tavsiyem kendi haline bırak üüstüne gittikçe soğutursun kendinden iletişimi kes dönerse konuşursun tatmin edecek şeyler söylerse barışırsın. Dönmezse ilişki adamı olmadığını anlar yoluna devam edersin.
Burcuyla ilgili fikrim yok ama erkekler hep böyle üstelemek onlara iyi gelmiyor iletişimi kesip ortadan kaybolunca anlıyorlar kıymetini

Evet haklısın.. ama ben de takıntılı ve sabırsızım sinirlerim yıpranıyor bu süreçte bir sonuca da bağlanmadığı için.. Bitse daha kolay atlatırım resmen.

Evet haklısın.. ama ben de takıntılı ve sabırsızım sinirlerim yıpranıyor bu süreçte bir sonuca da bağlanmadığı için.. Bitse daha kolay atlatırım resmen.
Sen bitmiş gibi iletişimi kes. Ha bi görünüp bi kayboluyorsa o zaman sen bitir. Nasıl olsa varı olmamak lazım hiç kimsenin

Bu şekilde ara vermesi kafasında bıseler dusunuyo gıbı geldı bana.
Senınle devam edıp etmemeyımı dusunuyor acaba.
Aılesıyle arası bozuksa onun moral bozuklugu vardır oyuzden de konusmuyor olablr.
Üstüne gıtmemen daha iyi olur. O sana ıhtıyac duydugu anda sana yazar zaten

Sen bitmiş gibi iletişimi kes. Ha bi görünüp bi kayboluyorsa o zaman sen bitir. Nasıl olsa varı olmamak lazım hiç kimsenin
Evet zaten geçerli bi sebep sunmazsa devam etmem için sebep kalmaz her kafası attığında böyle mi olacak çıldırırım valla

Bu şekilde ara vermesi kafasında bıseler dusunuyo gıbı geldı bana.
Senınle devam edıp etmemeyımı dusunuyor acaba.
Aılesıyle arası bozuksa onun moral bozuklugu vardır oyuzden de konusmuyor olablr.
Üstüne gıtmemen daha iyi olur. O sana ıhtıyac duydugu anda sana yazar zaten

Bir gece öncesinde seni çok seviyorum diye ses kaydı falan attı çok iyiydi aramız o yüzden anlayamıyorum zaten bi anda soyutlamasını... en son akşam dışarı çıktım arkadaşımla sonrasında böyle oldu ama o tarz kısıtlama ve kıskançlık yapcak biri değil o sıkılırken ben mutluyum diye düşündüm ben..

Nişanlımda balık burcu. Bazen çift karakterlı oluyolar anlayamıyor ınsan.
Sana dondugunde durumu guzelce anlat bıdaha boyle yapıcaksa hıc konusmasın daha iyi

Merhabalar, yeni bir ilişkim var ben yengeç burcuyum çocuk balık.. Onun ilişki tecrübesi hiç olmamış flörtleri olmuş hep ben ilk ilişkisiyim. Her şey muhteşem başladı birbirimize çok değer veriyoruz fakat memlekete gitti ailesiyle de arası bozuk ve orda baya mutsuz ama konuşmaya devam ettik. Bir haftadır konuşuyoduk ben de çeşme deyim ve galiba benim mutluluğumdan gezmemden rahatsız oldu kıskançlıktan değil orada hiçbir şey yapamadığı için ve mutsuz olduğu için. Bir anda konuşmayı kesti konuşmak istemiyorum boşluktan dolayı çok düşünceliyim ve aramızdaki mesafelerden dolayı (o memlekette çünkü) yalnız kalmak istiyorum dedi anlam veremedim... 3 gündür konuşmuyoruz kendi içine kapandı iyice ama doğru düzgün açıklama bile yapmadı 3. Soruşumda falan söyledi bunları. Çok gerginim bu nasıl ilişki böyle napmalıyım sizce ?
Bilmiyorum şuan ne durumdasınız fakat yıllaaar yıllar önce bi balık burcu erkeğiyle kısa süreli bi ilişkim olmuştu. İlişkimin kısa sürmesi duygusallığıydı. Buluşmalarımızdan ayrılırken, ertesi gün görüşecek bile olsam, ağlar duruma geliyodu. Ve en ufak bi mesele modunu fena halde düşürüyodu. Eğer sizin enerjiniz yüksekse, onun duygu dalgalanmaları sizde de gerginliğe sebep olabiliyo. Ama tabi burç bu, çok da şeyettmemek lazım. Karakter daha mühim. İnşallah mutlu olursunuz ya da mutlusunuzdur...

Esim balik burcu ben yay burcuyum. Ben vurdumduymaz o biraz daha takıntılı. Ama oyle icine kapanik mutsuz degil. Gayet eglenceli guler yüzlü ama tabi biraz duygusal yani benden daha duygusal. Yani sizin arkadasinizin durumu bana burcuyla degil karakteriyle alakali gibi geldi. Yada bi ruhsal cöküntude olabilir. Cunku kendisi gezemiyo diye senin gezmeni kiskanip sana tavır alması normal gelmedi bana

Kaç arkana bile bakmaa bir gün cok sever sanarsın ortada sebep yokken terkeder. Ağlar geri gelir evlenme hayali kurarsınız diğer gün kaçar öyle dengesiz öyle vefasız. Saçma duygusallıkları çekilmez zaten bence en kötü burçtur kendileri hayattan soğutur

Back
X