Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart balık burcu kadınlarına selam olsun...

BRCNKLC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
91
1
28
İzmir
27 şubat doğumluyum balık burcu kadınyım . Çok sevdiğim birini aniden terk edebiliyorum.(arkadaş ya da sevgili )Tek bir olumsuz davranış ya da tek bir olumsuz sözcük yeterli oluyor.Bazı balık burcu bayanlarla konuştum ve bazı balık burcu erkeklerle böyle bir huya sahip olduklarını söylediler.
sizlerdede var mı bu özellik ?

ben koç sayılırım ama aynı özellik bende de var bence sen bi yükselen burcuna bak tatlım cünkü balık burçları cok vicdanlıdır vicdan azabı cekerler birini üzdükleri zaman ve kendilerini üzmek pahasına da olsa karsısındakileri kıramazlar .

üzülmek ? hatırlamıyorum ki ....yediğim içtiğim ayrı gitmemesine rağmen anında kendimi resetliyorum.üzülmek ,vicdan,....vs . yok böyle şeyler.

evet ikizler ve sen yükseleninin havai özelliğine sahipsin bu yuzden üzülmemen takmaman . bazen yükselen burc daha cok baskın oluyor

Bazen ben de insanlardan kolayca soguyorum..benim de baligim, yukselenim de balik.

evet canım biz balıklarda bi sorun var :) ya da iyi yapıyoruz bilemiyorum.Ama yanlış davrananı hayatımızda barındırmanın anlamı yok zaten demi?

denk gelip konuştuğum balık burcu kişilerinde de var bi de burda bi sorayım dedim .

dediğim gibi zaman gösterecek bu özelliğimiz iyi mi kötü mü?

Aynı Ben :) 27 Şubat doğumlu balık kadınıyım Maalesef bende dakkasında terk edebilirim Pire için yorgan yakarım. Bildiğimi okurum. Kafama koydum mu yaparım. Adamın tek kelimesiyle soğuyabilirim. Anında aşık olabilirim

Ben de balık burcuyum ama burcumun bazı özelliklerini sevmiyorum. aşırı derecede güveniyorum herkese. çoğu zaman salak oluyorum. keşke gözü açık biri olsaydım yükselenimde yengeç bu arada:S

Bende de var bu huy. Özellikle sinirli olduğum zaman gözüm bir şey görmüyor. çık git hayatımdan diyorum. veya kendim gidiyorum.

aynısı bendede var. soğumam için bir hareket bir sözcük yeterli. affetsemde eskisi gibi hayatta olamıyorum. aşrısı değişkenim 10 dk önce neysem 10 dk sonra ne olduğumu bilmezsiniz . ve çok çabuk sinirlenirim herşeye ama sabırlıyımdır işte

Bende balık burcu kadınıyım. 28 subat doğumluyum..

Bende hayatımdan bir anda çıkarabiliyorum beni çok kıran insanları. Ve kafamdan da siliyorum. Hiç olmamış gibi unutuyorum. Çok güzel bi huy bence..

Zaten cok yıpranan bir burcuzz..

Sanırim burcumuzun adıyla uyumlu bir hafızamız var,birini kolayca unutmak gibi,derler ya balık hafizalı diyeyok aslında ben unutmuyorum ama unutmuş gibi davranıyorum.Burcumun hemen hemen tüm özelliklerini taşıyorum ve bundan hıç memnun değilim manen çok yıpranıyorum kendimi bildim bileli.Maalesef insan burcunu seçemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…