27 şubat doğumluyum balık burcu kadınyım . Çok sevdiğim birini aniden terk edebiliyorum.(arkadaş ya da sevgili )Tek bir olumsuz davranış ya da tek bir olumsuz sözcük yeterli oluyor.Bazı balık burcu bayanlarla konuştum ve bazı balık burcu erkeklerle böyle bir huya sahip olduklarını söylediler.
sizlerdede var mı bu özellik ?
ben koç sayılırım ama aynı özellik bende de var bence sen bi yükselen burcuna bak tatlım cünkü balık burçları cok vicdanlıdır vicdan azabı cekerler birini üzdükleri zaman ve kendilerini üzmek pahasına da olsa karsısındakileri kıramazlar .
ben koç sayılırım ama aynı özellik bende de var bence sen bi yükselen burcuna bak tatlım cünkü balık burçları cok vicdanlıdır vicdan azabı cekerler birini üzdükleri zaman ve kendilerini üzmek pahasına da olsa karsısındakileri kıramazlar .
27 şubat doğumluyum balık burcu kadınyım . Çok sevdiğim birini aniden terk edebiliyorum.(arkadaş ya da sevgili )Tek bir olumsuz davranış ya da tek bir olumsuz sözcük yeterli oluyor.Bazı balık burcu bayanlarla konuştum ve bazı balık burcu erkeklerle böyle bir huya sahip olduklarını söylediler.
Aynı Ben :) 27 Şubat doğumlu balık kadınıyım Maalesef bende dakkasında terk edebilirim Pire için yorgan yakarım. Bildiğimi okurum. Kafama koydum mu yaparım. Adamın tek kelimesiyle soğuyabilirim. Anında aşık olabilirim
Ben de balık burcuyum ama burcumun bazı özelliklerini sevmiyorum. aşırı derecede güveniyorum herkese. çoğu zaman salak oluyorum. keşke gözü açık biri olsaydım yükselenimde yengeç bu arada:S
aynısı bendede var. soğumam için bir hareket bir sözcük yeterli. affetsemde eskisi gibi hayatta olamıyorum. aşrısı değişkenim 10 dk önce neysem 10 dk sonra ne olduğumu bilmezsiniz . ve çok çabuk sinirlenirim herşeye ama sabırlıyımdır işte
Sanırim burcumuzun adıyla uyumlu bir hafızamız var,birini kolayca unutmak gibi,derler ya balık hafizalı diyeyok aslında ben unutmuyorum ama unutmuş gibi davranıyorum.Burcumun hemen hemen tüm özelliklerini taşıyorum ve bundan hıç memnun değilim manen çok yıpranıyorum kendimi bildim bileli.Maalesef insan burcunu seçemiyor