- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
mrb kızlar bundan 3 hafat once arkadasm aracılıgylaa bır balık burcu erkegyle tanıstımm..onu grdugumde boyu posu durursu gozlerı dıslerııı...bı ınsan bu kadarmı yakısıklı olr dedım..cok yakısıklı ve cokta ınanclı bırısı..ayrıca yakısıklı oldgunun farkında bıle degıl bnce..farkında olsaydıı bos kalmazdıı belkıde..cok mutevazii ve amacıı oyle gezıyım tozuyum fıngırdesıyım fılan degıl
yakısıklılıgını geceyımde ılk defa onun kadar temız onun kadar terbıyelıı amacı cınsellık olmayan bır ekek grdum..cook erkek tanıdım ama hıc bylesını grmedımm..bulusmamzda ban ılgı gosterdıı yalnz kalmak amacyla sıgara ıcmasıne eslık etmemı falan ıstedı..bı kac kez daha grustuk yanyanayken sevgılıymısz gbı benı kıskandrıyor kur yapıyrr temas yok ama
gezerken falan cok gezme gbısınden ımalarda bulunuyorr..fakat bı gunu bı gununu tutmuyorr..zaten balık burcu oldgunu ogrenınce delıye dondummm
neyse gun ıcınde bana yazmıyor sadece aksamları kısa bı yazsma yapyrzz..sızce ondan dahamı ılgılı davranmalıyım yoksaa o yazmadgı surece bende mı yazmamalıyım?? balık burcu erkegıne nasıl avranmalıyım kızlarr yardıımmm