- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
aynen cımrı degıller :)) bu arada kızlar dedıgınız gbı kendımı cektımm..vee artık kendı yazıyorr oh olsun onaaaa gorsunnn bakalımm kım kımın pesındeee![]()
Çok iyi yaptın canım böyle devam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cımrı degıller :)) bu arada kızlar dedıgınız gbı kendımı cektımm..vee artık kendı yazıyorr oh olsun onaaaa gorsunnn bakalımm kım kımın pesındeee![]()
kızlarr yokmuu balık burcu erkegını tanıyannn![]()
merhaba cnm benim esim balik burcu ve bizde tanistirildik ama bana kan kusturdu adeta sinirden. kararsiz kasim derler ya ama bende basagim aynisini ona yaptim aramayinca aramadim soguk durdum umursamadim(benimkide cok yakisiklidir bir seksen boy kas goz masallah diyim) sonra o deli oldu tabi.balik burcu yanar doner cift kisilikli bir burc aramayinca arama simartmaya gelmez sen kizsin agirdan al birak kossun pesinden. esim de tipik balik yalniz cok temiz kalpli yalansiz durust.ben hayranim onun bu yonune hic hinlik bilmez. eger is ciddiye binerse balik harika bir kocadir komik sevecen samimi. hakkinda hayirlusi olsun baliklar biraz sinir bozucu olabilir gelgitleri.fazladir ama ben esimi cok seviyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm......... .. ..
Eşim balık burcu...Her burç aynı olur mu bilemem ama ben tanıdığım kadarıyla sıralayayım:
-Hayatımda bu kadar inat bir burç görmedim, kendim inadımdır ama yok böyle bir şey...
-Övülmeyi çok sever, her erkek gibi aslansın kaplansın denince yaptırılamayacak şey yoktur ama tam tersi zıt sözlerde de bir o kadar uzaklaşır.
-Hayal aleminde yaşar, yurt dışına çıkmalar, zengin olmalar, lotodan para tutturmalar falan
-Oldukça duygusal ve merhametlidir,
-Sürprizler insanıdır, acaip romantiktir. Kendimi çok öküz hissediyorum bu yüzden
-Çok fazla ilgi bekler ama sıkmaya da gelmez. Ortasını tutturabilmek de bir beceri. Hem ilgileneceksin, kıskanacaksın hem de karışmayacak, hesap sormayacaksın nasıl olacaksa
-Para hesabı yapmaz, cimri hiç değildir tam tersi eli açıktır.
-Hayata karşı güçlü duruşu yoktur en ufak sorunda dibe batmış gibi ahlar vahlar. Sürekli ona destek olmak, yüreklendirmek gerekir.
Şimdilik böyle aklıma gelenler.
Bir balık burcu kadını olarak her dediğine harfi harfine katılıyorum. Arkadaşım bize kafayı taktiysan her dibe vurdugumuzda bizi kaldıracak kadar güçlü olman lazim aksi halde o iş olmaz. Koalina eşine çok kızıyordum. Balık burcuymus ya Allahim bende mi dışarıdan böyle görünüyorum ki?Eşim balık burcu...Her burç aynı olur mu bilemem ama ben tanıdığım kadarıyla sıralayayım:
-Hayatımda bu kadar inat bir burç görmedim, kendim inadımdır ama yok böyle bir şey...
-Övülmeyi çok sever, her erkek gibi aslansın kaplansın denince yaptırılamayacak şey yoktur ama tam tersi zıt sözlerde de bir o kadar uzaklaşır.
-Hayal aleminde yaşar, yurt dışına çıkmalar, zengin olmalar, lotodan para tutturmalar falan
-Oldukça duygusal ve merhametlidir,
-Sürprizler insanıdır, acaip romantiktir. Kendimi çok öküz hissediyorum bu yüzden
-Çok fazla ilgi bekler ama sıkmaya da gelmez. Ortasını tutturabilmek de bir beceri. Hem ilgileneceksin, kıskanacaksın hem de karışmayacak, hesap sormayacaksın nasıl olacaksa
-Para hesabı yapmaz, cimri hiç değildir tam tersi eli açıktır.
-Hayata karşı güçlü duruşu yoktur en ufak sorunda dibe batmış gibi ahlar vahlar. Sürekli ona destek olmak, yüreklendirmek gerekir.
Şimdilik böyle aklıma gelenler.
Teyzem de balık burcu, eşimin burcunu öğrenince "geçmiş olsun çok zordur bu burç" demişti. O zamanlar yok ya teyze melek gibi adam derdim ama işler değişti. Umarım değilsindirBir balık burcu kadını olarak her dediğine harfi harfine katılıyorum. Arkadaşım bize kafayı taktiysan her dibe vurdugumuzda bizi kaldıracak kadar güçlü olman lazim aksi halde o iş olmaz. Koalina eşine çok kızıyordum. Balık burcuymus ya Allahim bende mi dışarıdan böyle görünüyorum ki?![]()