Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart balık burcuu erkeği yardıımmmm!!!

kızlarr yokmuu balık burcu erkegını tanıyannn:ssz:

merhaba cnm benim esim balik burcu ve bizde tanistirildik ama bana kan kusturdu adeta sinirden. kararsiz kasim derler ya ama bende basagim aynisini ona yaptim aramayinca aramadim soguk durdum umursamadim(benimkide cok yakisiklidir bir seksen boy kas goz masallah diyim) sonra o deli oldu tabi.balik burcu yanar doner cift kisilikli bir burc aramayinca arama simartmaya gelmez sen kizsin agirdan al birak kossun pesinden. esim de tipik balik yalniz cok temiz kalpli yalansiz durust.ben hayranim onun bu yonune hic hinlik bilmez. eger is ciddiye binerse balik harika bir kocadir komik sevecen samimi. hakkinda hayirlusi olsun baliklar biraz sinir bozucu olabilir gelgitleri.fazladir ama ben esimi cok seviyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm......... .. ..

merhaba cnm benim esim balik burcu ve bizde tanistirildik ama bana kan kusturdu adeta sinirden. kararsiz kasim derler ya ama bende basagim aynisini ona yaptim aramayinca aramadim soguk durdum umursamadim(benimkide cok yakisiklidir bir seksen boy kas goz masallah diyim) sonra o deli oldu tabi.balik burcu yanar doner cift kisilikli bir burc aramayinca arama simartmaya gelmez sen kizsin agirdan al birak kossun pesinden. esim de tipik balik yalniz cok temiz kalpli yalansiz durust.ben hayranim onun bu yonune hic hinlik bilmez. eger is ciddiye binerse balik harika bir kocadir komik sevecen samimi. hakkinda hayirlusi olsun baliklar biraz sinir bozucu olabilir gelgitleri.fazladir ama ben esimi cok seviyorum insallah senin icinde hayirlisi olur cnm......... .. ..

ya varya aynı yaaa ilgye gelmıyoo...kac gun ben yazmadımm delı gıbı hep o yazdı sonra kıyamadımm bnde ılgılenıyım dedımm sonuccc sımdı ılglenmıyo yazmıyoo..ama bunun ıntıkamı agr olacakk hıııcc yazmıcam hıcccc:30:

Eşim balık burcu...Her burç aynı olur mu bilemem ama ben tanıdığım kadarıyla sıralayayım:
-Hayatımda bu kadar inat bir burç görmedim, kendim inadımdır ama yok böyle bir şey...
-Övülmeyi çok sever, her erkek gibi aslansın kaplansın denince yaptırılamayacak şey yoktur ama tam tersi zıt sözlerde de bir o kadar uzaklaşır.
-Hayal aleminde yaşar, yurt dışına çıkmalar, zengin olmalar, lotodan para tutturmalar falan:9:
-Oldukça duygusal ve merhametlidir,
-Sürprizler insanıdır, acaip romantiktir. Kendimi çok öküz hissediyorum bu yüzden:9:
-Çok fazla ilgi bekler ama sıkmaya da gelmez. Ortasını tutturabilmek de bir beceri. Hem ilgileneceksin, kıskanacaksın hem de karışmayacak, hesap sormayacaksın nasıl olacaksa:9:
-Para hesabı yapmaz, cimri hiç değildir tam tersi eli açıktır.
-Hayata karşı güçlü duruşu yoktur en ufak sorunda dibe batmış gibi ahlar vahlar. Sürekli ona destek olmak, yüreklendirmek gerekir.

Şimdilik böyle aklıma gelenler.

benim tanıdığım balık burcuda böyle çok hayalperes hiç gerçekçi değil hayal aleminde pasif bi tip sadece dilde icraat yok çok romantiktir ama bazen onun o romantikliğine duygusallığına inmek sıkıyo insanı:19:

balık burcu erkeği çok duygusal olur bunu biliyorum etrafımdan. onun dışında her erkek gibi ya da her insan gibi sen yazarsan o da şımarır ve kendini çeker diye bence

Canım burda yükseleni de önemli şimdi bunu da ögrenirsen daha iyi olur:süslü: balık burcu erkegi öncelikle çok duygusaldır ve eger severse çok baglanır. sevgi ve sadakat konusunda sorun yaşamıcagını düşünüyorum onun kalbine girdikten sonra. İçine kapanık olurlar biraz, kendi üstüne alınma sakın benimle paylaşmıyo vs. diye. Balık burcundan iyi bi eş olur bence tabi tecrübe ettigimden falan degil de burç bilgilerime dayanarak söylüyorum. Oyun yapma, açık ol ona karşı, yok şimdi yazmıcam şu zaman yazarım falan deme. Çünkü balık burcu oyun yapmaz, sevmez de böyle şeyleri. Umarım mutlu olursun:KK68:

Burçlara inanırım ama herkes de burcunun özelliklerini taşımaz ki.
3 balık burcu erkek tanıyorum biri aşırı duygusal ağlak hatta, diğeri romantiklikten bi haber odun resmen, diğeri de bencil umursuz öfkeli. Yani burçlarla bağdaştırmayın.
Şimdi herşey toz pembe gelebilir, hiç diğer erkekler gibi değil diye düşünebilirsin ama önce tanımaya çalış.
Bırak o adım atsın ilgisini ölç ve hemen kaptırma kendini derim.

Eşim balık burcu...Her burç aynı olur mu bilemem ama ben tanıdığım kadarıyla sıralayayım:
-Hayatımda bu kadar inat bir burç görmedim, kendim inadımdır ama yok böyle bir şey...
-Övülmeyi çok sever, her erkek gibi aslansın kaplansın denince yaptırılamayacak şey yoktur ama tam tersi zıt sözlerde de bir o kadar uzaklaşır.
-Hayal aleminde yaşar, yurt dışına çıkmalar, zengin olmalar, lotodan para tutturmalar falan:KK9:
-Oldukça duygusal ve merhametlidir,
-Sürprizler insanıdır, acaip romantiktir. Kendimi çok öküz hissediyorum bu yüzden:KK9:
-Çok fazla ilgi bekler ama sıkmaya da gelmez. Ortasını tutturabilmek de bir beceri. Hem ilgileneceksin, kıskanacaksın hem de karışmayacak, hesap sormayacaksın nasıl olacaksa:KK9:
-Para hesabı yapmaz, cimri hiç değildir tam tersi eli açıktır.
-Hayata karşı güçlü duruşu yoktur en ufak sorunda dibe batmış gibi ahlar vahlar. Sürekli ona destek olmak, yüreklendirmek gerekir.

Şimdilik böyle aklıma gelenler.
Bir balık burcu kadını olarak her dediğine harfi harfine katılıyorum. Arkadaşım bize kafayı taktiysan her dibe vurdugumuzda bizi kaldıracak kadar güçlü olman lazim aksi halde o iş olmaz. Koalina eşine çok kızıyordum. Balık burcuymus ya Allahim bende mi dışarıdan böyle görünüyorum ki? :eek:

Benim kocam da balık burcu. Yeni evliyiz 4 aylık. Esimle sevgili oldugumuz ilk zamanlarda önceki tecrübemden kaynaklanan bi kırılmışlık ile dedim ki kendime 'felemez bu çocuğun şu hali bil ki en iyi halidir zamanla odunlasacak zamanla ilgisi azalacak' diyerek şartlandırmıştım kendimi kırilmamak için. Ama zaman geçtikçe söz nişan evlilikte bana ne kadar sahip ise o kadar sevdi....ilgilendi. Hala beklemedeyim hala şartlanmış haldeyim umarim bir ömür böyle olur. Ama şunu soylim balık burcu erkekleri hırçın kızları sevmiyor. Hani yapmacik davran demiyorum ama şefkatli biri isen onunla yola devam et. Çünkü çocuk gibi sevilmeyi çok seviyorlar. Ve güzel tarafı da şu ki çocuk gibi de yönlendirebilirsin. Seni gercekten çok sevmesini istiyorsan başta kişiliğini ona göster sevgini degil. Yani insanlara hayvanlara yaşlılara sevgini... Balık burcu erkekleri duyduklarina inanır. Ben böyleyim söyleyim vb. diye kendini ifade etmelisin. Yoksa kafasindaki dünyada bir karakter olursun. Uzun oldu biraz k.bkma

Eşim balık burcu..

Bütün bunlar iyş hoş da neden burca bağlıyorsunuz. Karakteri belirleyici etkisi bu kadar çok mu?
Yani ben hakkaten meraktan soruyorum, neden burcuna göre değerlendirmeliyiz, aklınıza nerden geliyor?

Şöyle birşey söyleyeyim..
Eşimle tanıştığım ve arkadaşça görüştüğümüz o dönemlerde çok güzel vakit geçirir, buluşurduk ama adı yoktu.

Aynı dönemlerde benden hoşlanan biri daha vardı, onun davranışları ile eşiminki hiç aynı değildi. Ben de kıyaslar"bu çocuk benden hoşlanmıyor yeaa" diye hayıflanırdım..
Ama yine de diğerine hiç pas vermedim, eşimle görüşürdüm... Hem belli eder hem etmezdi..açılması uzum sürmedi, biraz da cesaret verdim :)

İyi niyetlidir acayip, hiç kötü düşünmez.
Merhametlidir.
Sevgisini çok belli eder, ilgilidir.
Planlıdır,herşeye hazırlıklı bir planı vardır.
Sürprizli biridir, sever şaşırtmayı.
Biraz fazla rahattır aynı zamanda
"olur yaparız" der herşeye..ama ne zaman :)

Hmm yani böyle..ben kocamı anlattım, balık olması ile ilgili ise böyle işte ;)

:oha:
Yok artık yaaaaa...
Bi de üşenmeyip yazdım o kadar
Hep bakıyorum tarihe halbuki, pfffff :kusmuk:

Bir balık burcu kadını olarak her dediğine harfi harfine katılıyorum. Arkadaşım bize kafayı taktiysan her dibe vurdugumuzda bizi kaldıracak kadar güçlü olman lazim aksi halde o iş olmaz. Koalina eşine çok kızıyordum. Balık burcuymus ya Allahim bende mi dışarıdan böyle görünüyorum ki? :eek:
Teyzem de balık burcu, eşimin burcunu öğrenince "geçmiş olsun çok zordur bu burç" demişti. O zamanlar yok ya teyze melek gibi adam derdim ama işler değişti. Umarım değilsindir:skandal:

QUOTE="Koalina, post: 46941794, member: 234221"]Teyzem de balık burcu, eşimin burcunu öğrenince "geçmiş olsun çok zordur bu burç" demişti. O zamanlar yok ya teyze melek gibi adam derdim ama işler değişti. Umarım değilsindir:skandal:[/QUOTE]
Yani gel gitleri cok olan bir burc ve bu karsindakini cok yoruyor maalesef:-(

Baligi cok iyi tanirim. Sapiklik yalan hayal dunyasinda yasama bencillik narsistlik dengesizlik xxxxx sapiklik xxxx yalancilik daha saymayacagim basak burcuyum

Back
X