balık erkekleri nasıldır ?

sevgilim balık burcu... ben gördüklerimi anlatıyorum:=))

çok duygusal,içinde bi romantik saklı ama bu romantik her zaman ortalarda degil ancak kendisi isterse romantik oluyor yoksa siz ne kadar ona romantiklik bekleyen gözlerle bakarsanız bakın hiçbir tepki vermeyebiliyor:=)) duygusallık konusunda bazen aşırıya kaçtıkları bile oluyor, ama en sevdigim yanı merhametleri...

evet bnm askımda balık :)

merhametlıdır aslında aynı zamanda da dengesızzz !!

bazen romantık bazen kıskancc fln ;))

canım benim eski sevgilim balık burcuydu.:çok romantik çok duygusal biriydi.aynı zamanda asrın kazanovasıydı hıyar:kızgın:

sevgilim balık burcu... ben gördüklerimi anlatıyorum:=))

çok duygusal,içinde bi romantik saklı ama bu romantik her zaman ortalarda degil ancak kendisi isterse romantik oluyor yoksa siz ne kadar ona romantiklik bekleyen gözlerle bakarsanız bakın hiçbir tepki vermeyebiliyor:=)) duygusallık konusunda bazen aşırıya kaçtıkları bile oluyor, ama en sevdigim yanı merhametleri...

Her harfine katılıyorum benim eşimdi balık

benim eşimde balık çooook duygusal fakattt çooook romantik diyemem
bazen romantik bazen degil,ben ne kadar istesemde kendi içinden gelmedikten sonra romantikleşmiyo
ve aşırı derecede merhametlii en çokta bu huyu hoşuma gidiyoo
ve kıskanç bazen saçma sapan şeylerden kıskançlık çıkara biliyoo
kıyamam ben onaaaaa aşkım benim:asigim:

benim aşkımda balık :emir_bebek:
ne olursa olsun kırgın kalmaya tahammülü yok benimkinin. ne yapar eder hemen kendini affetirir.
bide inatcı huyu vardır benimkinin. İlk başlarda çok zorlanıyordum bu yüzden. ama artık o inatcı huyuna da alıştım. Onu nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Öyle bi cümle kuruyorumki ona damardan giriyorum ve herşey yoluna giriyor. Böylece inatcı huyunada cözüm buldum :asigim:
Bide benimki bazen aşırı romantik oluyor. yaaa bu benim sevgilimmi diyorum kendi kendime şaşırıyorum :asigim: :nazar:
iyiki bir balığım var onu çoook seviyorum Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aşkımda balık acayip merhametli duygusal aşırı kıskanç hiç erkek arkadaşım yoktur yanii =) ama alıştım 4 yıldırr süper karaktere sahip çok seviyorum onu ben yaa :asigim:

martmı şubat balığı mı? çok farkeder.

Benim SevgiLmde BaLık
ışLerine Gelince Romantiğnn aLaasıı oLuLar,
SinirLendiLermi Tutamazsın Hayatta Kırıp dökerLer.
Farknda oLmadan KırarLar iş iştn gecnce YaLvarır yakarırLar.
Amaa öyLeee ŞirinLerdiirrrkiiiiii opuyorumnanaktan

benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.

Balik lar duygusal, utangac, ve romantik olurlar.

Benimkinde 3de var :-D

benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.

ben oğlak...ben de hic sevmem oyle her dakka romantiklik yapan erkek...erkek dedigin agir olacak, kolayca aglamayacak, seni sevdigini bileceksin ama bunu romantiklikle falan degil yaptiklariyla zaten biliyor olacaksin...surekli elele gozgoze olmak isteyen erkekten hoslanmam ben de...

bizde bi terslik var galiba :uhm:CADIARZU

Benim ilk aşkım balıktı :asigim: bu arada bende balığım. romantikliğini görmedim, ama dans etmeyi severdi opuyorumnanaktan çok konuşkan, çok aşık, kesinlikle sadık, aşırı kıskanç, kolay pes etmeyen, biraz sinirli :oklava: bazen patavatsız, biraz dalgacı...
bence onunla yaşamaya değer, karşılıklı kıymet bilinirse. şimdide balık burcu sefgülüm olmasını çook isterim:smiley-cool:

ben oğlak...ben de hic sevmem oyle her dakka romantiklik yapan erkek...erkek dedigin agir olacak, kolayca aglamayacak, seni sevdigini bileceksin ama bunu romantiklikle falan degil yaptiklariyla zaten biliyor olacaksin...surekli elele gozgoze olmak isteyen erkekten hoslanmam ben de...

bizde bi terslik var galiba :uhm:CADIARZU

yok yok kızlar sizde bi acayiplik yok :)
bende sevmiyom öyle sulu göz erkek ya da her dakika uçup hayale dalanı :)
erkek dediğin ayakları yere basıcak, lider olmasını da bilecek
öyle çekimser, mıy mıy erkek bende sevmem :)

romantik olacak tabi ama her daim değil yerli yerinde :)

Back
X