balık erkekleri nasıldır ?

Benim SevgiLmde BaLık
İşLerine Gelince Romantiğnn aLaasıı oLuLar,
SinirLendiLermi Tutamazsın Hayatta Kırıp dökerLer.
Farknda oLmadan KırarLar iş iştn gecnce YaLvarır yakarırLar.
Amaa öyLeee ŞirinLerdiirrrkiiiiii opuyorumnanaktan
evet evet opuyorumnanaktan

benim eşim balık burcu ama yukarda yazıldığı gibi ne romantik ne de kıskanç
duygusallık dersen biraz ama çok merhametlidir
benim herifte mi bir tuhaflık var yoksa anlamadım

benim eski sevgilimde balıktı bende kovayım aksi gibi. o vıcık vıcık romantizm canımı sıkıyodu. sürekli gözümün içine bakıyo sonra, her fırsatta elimi tutuyo. her saniye romantik dakikalar yaşamaya hazır. hele ki ağlaması. ayrıldığımızda ağladı ya en byük hatadır. dünyada en sevmeidğim şeydir ağlayan erkek. kısacası benim içimi baydı erkekte romantizmi hiç sevmem yani yılda bi kere romantik olsun yeterli bana. habire güzel sözler iltifatlar ı-ıh bana göre diildi. bide hayalperestti kendisi. daha 5 günlük çıkarken beni istemeye kimlerle gelicenin planını filan yapmış benim gözümü korkutmayı başarmıştı.
tövbe yarabbim bi terslik var ama. evlilik düşünen erkek ve bunları konuşmayalım ben istemiyorum diyen kız:) ama sevmiyorum işte. ben sevgilimle herşeyden önce yakın arkadaş kanka olmalıyım.

HAy Allah, aynı şeyleri yazcıktım, benden çok yaşican canparem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

yok yok kızlar sizde bi acayiplik yok :)
bende sevmiyom öyle sulu göz erkek ya da her dakika uçup hayale dalanı :)
erkek dediğin ayakları yere basıcak, lider olmasını da bilecek
öyle çekimser, mıy mıy erkek bende sevmem :)

romantik olacak tabi ama her daim değil yerli yerinde :)

KEsinlikle katılıyorum canım...

Ben Koç burcuyum.

Eski ve ilk sevgilim balıktı. 3 yıl sürdü ama resmen hayata ve ikili ilişkilere karşı tüm düşüncem tutumum değişti diyim yani...:olmaz:

Vıç Vıç....Aramazsın ağlar, ulaşamayınca bir dünya kızar( dersteyken bile :kızgın:)

En ufak olaydan kafasında kötü senaryolar kurar, güvensizdir...

Ayrılmak istediğimi 6 ayda zor söyledim, yıkıldı dağıldı falan...Onu daha çok gözümden düşürdü...HAla olumlu hatırlayamıyorum gördüğünüz gibi...yazık...:1no2:
:umursamaz:

Balık burcu erkeklere gitmiyor...:tomato:

---------

şimdi hayatımın anlamı bir Kova...Benim için yaratılmış...opuyorumnanaktan

benim eşimde balık ama ben daha çozemedım... çozunce bı ara yazarım:D:D :1closedeyes:

benim ki balık,
çok duygusal hemde aşırı derecede beklemediğin bi anda ağlayabilir... ama tatlı oluyor. aslında romantik ama o isterse sen romantik bi ortam oluşturmak için çatlasanda o istemezse romantik olmaz dalgaya vurur. çok merhametli... bana çok sadık. ama bazen değişebiliyor yani bazen onu hiç tanıyamıyorum derdi sıkıntısı olduğunda anlatır ama sıkıntıyı yalnız yaşamayı sever başkalarını üzmemek için biçok şeyi içinde yaşar. küçük şeylerden mutlu olur. maddiyata önem vermiyo manevi değeri olan şeylere çok önem verir. aşırı kıskançtır beni paylaşmayı sevmez.çoook özlediği zaman her hareketi çok romantiktir. sahiplendikleri için biraz kuralcı olurlar. saygıya sevgiden daha çok önem verir saygının olduğu heryerde sevgi vardır diye düşünür. saygı biterse onun için herşey bitmiştir.

unutmuşum yazmayı... çok gururludurlar... ama eğer hata yaparsa kırarsa ki sinirliyken acaip kırıcı olurlar... sonra özür diler gönlünü mutlaka alır nazlansanda gönlünü almadan bırakmaz çok iyi özür dilerler pişmanlıklarını iyi belli ederler... ama doğru olan sinirliyken ağzını açma cevap verme sinirlendiricek sözler söyleme bunun yanında güzel şeylerde söyleme her türlü tersler. siniri dağılınca bambaşka bi insan olur melek olur melek... hayalci derler ama benimkinin öyle uçuk hayalleri yoktur ikimizde gelecek için hayal kurarız ama sürekli değil bu her insanda vardır zaten..

benim sevglim de balik ama burdakilerin hicbiri tutmuyo yahu :))

ben oyle nic nic icini ceken bayik gozlerle bakan erkeklerden nefret ederim her dakka romantiklik guzel sozler felan.. ne bileyim insan gibi konusabileyim sarildimmi seni seviyorum desin arada iki lafin belini kirsin guzel bi soz soylesin yeter yani bana..
benimki de oyle hakkaten benimle dedikodu yapar benimle cok konusur ki en cok istedigim buydu allahtan boyle cikti kirk yilda bir romantiklik yapar ve asla benim yanimda zayif davranmaz.. daha dogrusu hic zayif davrandigini da gormedim henuz..
oyle sinirli asla degildir hic ofkeden delirdigini gormedim. hep sakindir.. hayal kurdugunu da gormedm gerceklerle cok yuzyuze yasar.. zorla hayal kurdururum ben ona..
bilmiyorum ne tur bi balik benim herif :))

benim eşimde balık ama balık burcu olan bi insanı taşımak çok zor çabuk kırılabiliyolar çok duygusaldırlar açıksözlüdürler sinirlidirler hemen herşeye çabucak sinirlenebilirler doğru düzgün konuşulmaz şakadan anlamazlar ama temiz kalplidir kötülük düşünmezler sevdilermi tam severler kandırmazlar vs.. ama balık burcu adamı ile yaşamak zor

Bu balıgın kaç çeşidi var ki?

Eşim balık ben koç sormayın yani..
o mart 14 ben mart 29 ama o kadar zıttız ki anlatamam
o gururlu,merhametli,sakin,sessiz,ayrıca romantik degil,sinirlenince gözü birsey görmez
yani karakter olarak anca bu kadar zıt olabiliriz..
ama geçiniyoz işte

Bu balıgın kaç çeşidi var ki?

Eşim balık ben koç sormayın yani..
o mart 14 ben mart 29 ama o kadar zıttız ki anlatamam
o gururlu,merhametli,sakin,sessiz,ayrıca romantik degil,sinirlenince gözü birsey görmez
yani karakter olarak anca bu kadar zıt olabiliriz..
ama geçiniyoz işte

benim oğlanda 12 mart.
senin kocanın aynısıııııııııııııııııııı.
kızdığım zaman hay senin burcunaaaaa derimmm.
alıngan bi deee.

canım benim eski sevgilim balık burcuydu.:çok romantik çok duygusal biriydi.aynı zamanda asrın kazanovasıydı hıyar:kızgın:

sırnaşık şey:roflol:
martmı şubat balığı mı? çok farkeder.

ortasındaki bir yerdekidir lülülülülülü 2. dekanat :roflol:

yahu ben sevgılım nıye romantık degıl :))

tam balık değildir belki :roflol:

burçlarla karakterlerin bir alakası olmadığındandır belki de yerimseniben

benim balığım bi mart balığı, çok güze gözleri var,buğulu buğulu, en canımı yakan huyu çabuk alınması ve neye alındığını bilememem çünkü bende havalı bi ikizlerim, o alınma huyu yok mu hemen surat düşer buzzzzzzzz gibi bi adam olur, çok canımı yakar çok, önceleri küslüğü vardı şimdi çok şükür biras azaldı bu huyu, düşünceli olmamı çok bekler ama beni tanıdıkça bu huyuda baya azaldı çünkü ben düşünceli olamıyorum biras ben ona biras o bana uymaya çalışıyoruz idare ediyoruz, ama iyiykende dünyadaki tek kadını sanıyorum kendimi o derece prenses gibi davranıyor, süper aşık oluyor, kötüyken ise beni köpeği yerine koyup tasma takıp dolaştırmaz o derece gıcık oluyo bana, böyle işte benim balığım ortası yok

bitanedir bitane balık erkeği kocam benim:))) kaydirigubbakcemile3
çok iyi bir eş çok iyi bir babadırlar..tam bir aile erkeğidir...
o balık ve ben yengeç düşünün artık gerisini

Son düzenleme:
benim tosunpaşamda balık:asigim:

ve gerçekten çok romantik bi balık erkeği, aslında ben burçlara inanmam amakaydirigubbakcemile3

çok şanslıyım çoookkk :nazar:

Babam balık burcu bir kere cok alıngan konuşurken cok dikkat ediyorum:)ayrıca cok iyi bir baba ama gençliğinde biraz arkadaşlarına düşkündü.pek ev işine yardım etmeyi sevmez ayağına hizmet bekliyor.malesef biz de tum bayanlar meşgul o yuzden pek birşey demez kucukken ablamla bize annem yokken kahvaltı hazırlardı cok iyi baktı.cokta iyi konuşmacıdır.etrafındaki bayanları hayran bırakmak isterler kazonovalıkta var galiba arkadaşlarımdan gorduğum kadarıyla;)küs kalmayı sevmiyor ama onu anlamadığımızı düşünürse ozellikle anneme bize pek kusmedide:D

balıklar arkadaşlarına cok düşkünler bence evliliğin ilk yılları biraz ailelerini ihmal ediyorlar.

buarada inatçı gibi gorunmeselerde inatcılar bence:)birde alişveriş gibi konularda kararsızlar.

Son düzenleme:
evet baliklar arkadaslarina cok duskun oluyorlar..
benim ablam ve babam da balik cok alingan her ikisi de.. nasil davrancagimi sasiriyorm..
sevgilim de balik ama o kadar alingan degil, hatta duygularini nereye sakliyor acaba diye dusunuyorum kimi zaman.. mantik abidesi tanidigim butun baliklar.. mantiksiz hicbirsey yaptiramazsin onlara.. bi de kendi bildiklerini okurlar..

evet baliklar arkadaslarina cok duskun oluyorlar..
benim ablam ve babam da balik cok alingan her ikisi de.. nasil davrancagimi sasiriyorm..
sevgilim de balik ama o kadar alingan degil, hatta duygularini nereye sakliyor acaba diye dusunuyorum kimi zaman.. mantik abidesi tanidigim butun baliklar.. mantiksiz hicbirsey yaptiramazsin onlara.. bi de kendi bildiklerini okurlar..

aynen eşim tam bir mantık abidesi ve biz sevgiliyken arkadaşları dalga geçerdi aile babası diye:))ve maalesef ne söylersen söyle kendi bildiğini okur.arkadaşlarını kırmamak için elinden geleni yapar ve evet ağzı öyle bi laf yaparki ağzın açık 2 dk da tav olursun:))
bazen diyorum beni de böylemi kandırdın acabaa:))

aynen eşim tam bir mantık abidesi ve biz sevgiliyken arkadaşları dalga geçerdi aile babası diye:))ve maalesef ne söylersen söyle kendi bildiğini okur.arkadaşlarını kırmamak için elinden geleni yapar ve evet ağzı öyle bi laf yaparki ağzın açık 2 dk da tav olursun:))
bazen diyorum beni de böylemi kandırdın acabaa:))
aynen.. konusup da bir konuda ikna etmedigi insan gormedim simdiye kadar.. ama acikcasi bu kendi bildigini okumasi ve arkadaslarini hayatina cok katmasi, her sekilde karsindakini ikna etme huyu beni rahatsiz ediyor. takilmamaya calisiyorum ama ilerisi nasil olacak o beni korkutuyor..

canım benim eski sevgilim balık burcuydu.:çok romantik çok duygusal biriydi.aynı zamanda asrın kazanovasıydı hıyar:kızgın:

ceneglköy hıyarın abla gel gel gell :D:D:D

balıkk duygusal olur ama saman altından su yürüten cinsinden olur birazda acıkcasıı bakıslarına dikkatt

Back
X