balik etli olmaktan cok sikildim

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Uzerime yapisti kilolar veremiyorum fit br vucudum olsun istiyprum bana onerebileceginiz kur egzersiz var mi fotom asagida sizce kac kg vermeliyim sorun nerede 93 72 99 olculerim 167 boy 62 kgyum

Eklentiler

• 20160305_204426-1-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 879
  • 20160305_205920-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 842
Ben de zayif olmaktan yemwk yerken midemin bulunmasindan sıkıldım.
Lahanayi haslayip ac karna onun suyunu icebilirsiniz limon sıkıp. Ve basen icin egzersiz

Bende kilo aldım yaz gelmeye başlayınca banada geliyorlar bu sebepten )))) arkadaşlarında dediği gibi basen kalça için egzersiz gerekiyor.yağı ekmeği azaltırsanız akşamda yemek yemezseniz işe yarar gibi geliyor bana. Kolay gelsin şimdiden :))

Fotograflari kaldirabiliyorsaniz kaldirin bence....sorunuza gelince plates yapin ...ben denedim birkac egzersiz kalca icin bacaklarda inceliyor yani bunlar kiloylada orantili ama spor en guzeli oyle cok yorulacaginiz hareketler degil videusunu atayin hem popo kaldirir hemde zayiflatir selulit icinde iyi

Ust alt orantisiz sizin. Alt tarafi calistirsaniz yeter aslinda, ust taraf gayet iyi.

Çok bi kilo sorunun 3-4 kilo verebilirsin.açık renkli giymeninde etkisi var biraz koyu renkler tercih etsen daha iyi görünürsün :)

Yediklerine tamamen dikkat etmen lazim seker hamur falan hepsini çıkar hayatindan. Senin için pilatesi öneririm. Birde bikini pfojesinin inceltici yogasini yaparsan baya incelirsin. Arti bacak icin yoga ve ballet beatiful hareketleri. Birde thigh gap exercie yaz bacak icin google. Birde en az 5 dk o bacaklarini esnet.Bacak eritmek içinde
30 tane somo squat
40 kere jumping jack
60 saniye duvara yaslaniyorsun. Hafif dizlerini kırıp bekliyorsun.
ayaktayken 10.kere ayaklarina dokunup kalkiyorsun.
Oturdugun yerde ayaklarinaaa dokunup 40 saniye kaliyorsun.

Çok kilolu değilsin ki. Kollar, bacaklar, üst bedenin gayet güzel duruyor sadece basenlerin çikık duruşu kötü görünüyor. Bazisinin yapisi oyledir ırsi yani kilo versende onlar gitmeyebilir.

o basen irsi sanirim,cunku kilodan cok vucut yapin oyle cnm.
basen inceltici hareketler yap,diyet yapip toptan zayiflarsan ust tarafin kus kadar kalir o zaman kalcalarin yine cikik durur.

Beslenmene dikkat etmelisin, karbonhidratlardan uzak dur. Makarna, pilav, ekmek bunları mümkün mertebe tüketme, protein ağırlıklı beslen, akşam belli bir saatten sonra yemek yeme. Mutlaka spor yapmalısın, çok değil günlük yapacağın 1 saatlik spor bile ciddi fark yaratır. Balık etli olmak kötü değil, fit bir vücudun olursa güzel de durur. Ama bu şekilde alt üst orantısız gözüküyor. Zor değil, 2-3 ay sıkarsan kendini yazın fıstık gibi gezersin.

ebru şallı skinny jean videolarını birebir uygulayın ve jillian 30 day shared programını 30 gün yapın, üst bacak ve basen sorunu için bu ikisi muhteşem.

ebru şallı skinny jean videolarını birebir uygulayın ve jillian 30 day shared programını 30 gün yapın, üst bacak ve basen sorunu için bu ikisi muhteşem.

Jillian programina baslayayim dedim, 5. dakikada kendimden gectim ve 3 gun kendime gelemedim. :)

Kilolu değilsin. .
Basen var biraz . .
Yürüyüş yada koşu yapabilirsiniz. .

Jillian programina baslayayim dedim, 5. dakikada kendimden gectim ve 3 gun kendime gelemedim. :)

Ilk zamanlar oyle oluyor da sonra bunye alisiyor :) benim fazla kilo vermekten vucut formum bozulmustu, tipim kaymisti yani jillian duzeltti, tuttugu altin olsun tabi gunde en az 45 dk da tempolu yuruyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…