balık kusa asık olabılır peki ama yuvaları neresi olacak?

İnsanları bakarsan her şeyi yadırgıyorlar
Hayatını başkalarının takdirine bırakma derim
Okumak çok güzel bir şey ama yaşamak bundan farklı
Karşındaki insanın kültürü, ailesi, yaşam şekli, insani değerleri evlilikte önemli olan

Elbette aksi ornekleri vardir ama bence denklik onemli.

Şu okumuş okumamış mıhabnetine hiçbir zaman katılmadım katılmicam kalbin ona çarptıktan sonra ama okumamış mı diceksin saçmalık

Eskiden olsa olabilir derdim ama günümüz dünyasında komplekse girmeyecek erkek malesef yok sayılır. Bu yüzden olmaz diyorum

Buz eşimle öyleyiz ben yüksek lisans terk o lise mezunu sorun olmadı ama benimde hiç aklıma böyle şeyler gelmiyor ne yapacağım ya ben adam arıyorum gerisi bos

'Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır' atasözüne inanırım ben.
Ne eğitimini tamamlamamış insanlar genel kültür ve insaniyet açısından okumuşlara bin basar. Söz konusu insan ilişkileriyse bu kadar katı sınırlar olmamalı.

Benim için önemli. Tercihimi de ona göre yaptım şimdiye kadar. Okumak elbette kişilik kazandırmaz. Mesele o degil. Mesele aynı şeyleri paylaşabilmek, aynı yollardan geçmiş olmak.

Kişiden kişiye değişir. .
Kültür farkı yoksa,herşey diploma değildir. .
Fırsat verip tanırdım. .

Ben unu mezunuyum esim ilkokul ama ole bu fark yok o sana uyucam sen ona çok fazla çatışma olmuyo vala sevdikten sonra...

Ben egitimsizlikle cahilligi bagdastirmiyorum. Egitim her yasta alinir, ama cahillik baki kalir.
Bir de erkekler biraz asagilik kompleksine giriyor, her kavgada tabii sen okumussun ez beni diye atarlaniyorlar.
O yuzden davul bile dengi dengine lafini biraz dogru buluyorum, ama gunumuzde egitim farkliligi eskisi gibi goze carpmiyor bence.
Balik ve kusun aski, yuvalari neresi olacak sorusu biraz daha farklı din, dil ve irklara mensup kisiler icin, egitim farkliligi esitlenebilir hic degilse :)

İnsanların ne dedigine bakacak olursak her seyimizi onlara göre ayarlamamız gerekir
Egerki okumama sebebi hayat sartlarından dolayı ise asla umrumda olmaz sevdigim adamı bırakmazdım
Kimin ne dedigini takan bir yapım yok, insanlar mutsuz oldukları icin baskalarının hayatını yadırgamak icin dört dönerler
Mutlu insanların baskalarının hayatını dikizledigini hic görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…