Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinliğimi çok beğenerek giydim 36 beden ve boy 1.65. Fiziği yakın arkadaşlarla özelden görüşelim. Gerçekten işinize ve cebinize yarasın istiyorum:) Hem de çok şık ve değişik bir gelinlik. Tek sıkıntısı balık model ve mat saten kumaşı kalın olduğundan oturulmuyor. Zaten o kadar oynadım ki oturmama gerek de kalmamıştı nikahımız önceden olmuştu. Bu durumu sorun etmeyecek ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilirler. Gelinliğimi 1.5 yıl önce 2200e diktirdim. Oturulmadığı ve kuru temizlemesine yaptıramadığım için çok uyguna satacağım. Eki Görüntüle 1511230
Bende gelinlik bakıyorum, Fransız güpür tarzı tarlatansız, elbise gibi. Ama az mıtahassıp olmalı. Straplez olmas mesela, düşük kol gibi, göğsüde dekolteli olmamalı. Varmı satmayı düşünen..