Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Sadece oğlum için değil arkadaşlarına götürmek istiyor:KK45:Yemekten sonra arada tatlı olarak yiyecekler :kk77:benimki anaokulu:KK39:
Geçmiş olsun canım,okul açıldı yine başladılar:KK43:Kalabalık ortamlarda oluyor:KK51:Umarım iyileşir:KK19:Seninde ellerine sağlık;)
Kantine bende karşıyım canım kızlarım bile kantinden birşey almıyorlar:KK66:Hergün ben hazırlayıp çantalarına koyuyorum:kk77:Benimkiler alıştı kantin yiyeceklerini beğenmiyorlar zaten,benimde işime geliyor:KK53:Hepsi sağlıksız....

Oglusun senin lezzetli kurabiyecikleri tum okula tattiriyor :kk77: Evlerimiz yakin oldaymis keske :rolleyes:
Sagolasin nevoscum :KK19:

Bende para falan vermiyorum kantin kulturu olusmasin diye :KK45: En guzeli yaptigin nevoscum , bende evde hazirliyorum beslenmesini falan :kk77: Hem saglikli hem lezzetli ellerimize saglik :KK45: :KK19:

Çok şükür canım:KK60:
Yok canım geçen yıl çıkmadı bu yıl yine deneyeceğiz nasip bakalım:KK19:Aslında bizde alıştık 14 yıl bitmek üzere dışardayız..:KK48:
Aynen canım burayı ve sizleri çok seviyorum:KK36:
Hayırlı geceler canım:KK60:
Biz de seni seviyoruz Nevoşum:KK74:

Seni mi kircam ya nevos yarin eklerim bi balik yimee :KK53: :KK60: :rolleyes:
Ve duydunuz zilin sesini:rolleyes:
Tabi Nur'cum beni hiç kırma hemen balığını yap gel:KK60::rolleyes:
Sende hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun Nevoş ya,birisi yemeeee... dese tamam anladım yemek yarışmasına katılacaksın tarifini bekliyorum diyeceksin:KK70:

Biz de seni seviyoruz Nevoşum:KK74:

Ve duydunuz zilin sesini:rolleyes:

Sende hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun Nevoş ya,birisi yemeeee... dese tamam anladım yemek yarışmasına katılacaksın tarifini bekliyorum diyeceksin:KK70:

Ekledim bilem :rolleyes: bu hamsiye ilk dokunuşum , meğer ne yumuşak bişeymiş :confused::KK53::KK53:

Evet bugun yeni kitabimdan denedigim 2. Tarifi cay saati icin sizinle paylasip ikram ediyorum
Afiyet olsun
Bu gidisle ya pastaci olucm ya da obez :))
image.webp

Back
X