Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Ma$allah ne yetenekli úyeler var kk de... Bayildim resimlere hepside harika gózüküyor... Oyum firinda patatesli çupra..

Hepsine bayıldım, hepinizin ellerine sağlık ama kajun baharatlı balık ızgara daha çekici geldi oyumu ona verdim :))

hayırlı forumlar olsun kızlar artık eskisi kadar giremicem işte giriyordum ve ben bugün itibari ile işten çıktım..tazminat işleri ile uğraşacağım hepinizi öpüyorum eskisi gibi görüşebilmek umuduyla kendinize iyi bakın.kim kazanırsada Şimdiden TEBRİK ediyorum ÖPÜLDÜNÜZ...

Oylarım fırında deniz alasi(çokkk severimm ellerine sağlık)
Ve muhteşem görselliğiyle hamsili pilava ellerine sağlık

Herkese başarılar

Hamsili pilavin tadini hic bilmem ama arkadas o nasil bir sunumdur oyle bayildimmmmm....oyum hamsili pilav ve kilcikciz tava digerler ney :) paella ...deniz alasi hic duymadigim seyler ...ama hepinizin emegine saglik

Oylarımı kullandım, hayırlı olsun, herkese bol şans dilerim.
Hamsili pilav ve Deniz Ürünlü Paella'ya gitti oylarım, birinde pilavın muhteşem görüntüsüne, diğerinde midye, kalamar ve karidesin cazibesine dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…